De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Biciuri și biciuri

Buletin informativ

Bici din piele

Pentru un erotism S&M intens: Cu această bici eficientă din piele de înaltă calitate, îți poți răsfăța sau pedepsi subiectul așa cum dorești ...

Mai multe informații

4264/00

disponibil

    Mai multe informații

    Pentru un erotism S&M intens: Cu acest bici de taur eficient, fabricat din piele de înaltă calitate, îți poți răsfăța sau pedepsi subiectul așa cum dorești ...

     

    Cu capătul moale al biciului SM fabricat din piele de înaltă calitate, puteți distribui lovituri blânde și vă puteți tachina cu tandrețe partenerul. De asemenea, biciul-taur este suficient de lung și puternic pentru a da lovituri puternice.

    Mânerul ergonomic asigură o manevrare optimă a bullwhip-ului, astfel încât loviturile să poată fi țintite și aplicate cu intensitatea dorită. Pielea excelentă garantează că acest instrument elegant de pedepsire va dura mult timp. Cureaua pentru încheietura mâinii vă ajută să aveți întotdeauna o strângere fermă a biciului.

     

    O sesiune intensă de sadomasochism sau o bătaie bună depinde nu numai de interacțiunea dintre cei doi parteneri, ci și foarte mult de calitatea instrumentului de biciuire. În timpul producției biciurilor noastre, avem întotdeauna o influență directă asupra tuturor detaliilor de manoperă, deoarece dezvoltăm majoritatea instrumentelor de biciuire în cadrul firmei noastre, împreună cu fabricanți de bici cu experiență.

     

    Îngrijirea biciurilor din piele SM:

     

    În timpul procesului de tăbăcire se adaugă o cantitate mică de ulei în piele, ceea ce mărește greutatea pielii finite și îi conferă o senzație deosebit de plăcută la atingere și o mai mare flexibilitate. În cursul utilizării, aceasta devine mai degrabă mai moale decât mai dură (spre deosebire de pielea ieftină sau imitația de piele, care devine mai dură și mai fragilă în timp). Această piele se bucură de puțină grăsime de piele pentru îngrijire din când în când, dar poate fi, de asemenea, retușată cu ulei dacă este necesar. Cu toate acestea, acest lucru trebuie făcut cu moderație, astfel încât să nu se formeze o peliculă grasă permanentă.

     

    Ce altceva mai este de luat în considerare?

     

    Spanking-ul erotic cu produsele noastre poate fi practicat în moduri foarte diferite. Spectrul variază de la mângâieri blânde și jocuri educative până la pedepse severe cu sclavie. Indiferent de modul în care este practicată bătaia erotică, principiul siguranței absolute, al rațiunii și al consensualității (safe, sane, consensual) constituie baza decisivă pentru bătaia erotică, conform consensului general.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Biciul SM
    • Așa-numita "bullwhip" din Texas are un mâner din piele cu cusătură dublă, cu carabină de capăt (aproximativ 20 cm lungime a mânerului).
    • Împletitură elaborată manual, de aprox. 45 cm (plus lungimea mânerului).
    • Capătul biciului poate fi accelerat la o viteză supersonică atunci când este lovit corect, provocând "pocnetul biciului".

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Perfecto

    De los mejores que he probado. Buen tacto. Buena longitud. Buen olor. Da muy buena sensación con diferentes intensidades.

      Evaluare 

      Tolle Peitsche

      Dank Karabiner kann man die gut am Gürtel befestigen, war erst irritiert durch das leichte Gewicht aber erfüllt voll und ganz den Nutzen zu absoluter Zufriedenheit

        Evaluare 

        Ci piace davvero usarlo.

        Ci piace davvero usarlo. È meraviglioso vedere quanto è sensibile il tuo partner

          Evaluare 

          Absolut gut zu gebrauchen

          Absolut zu gebrauchen, hält auch härteren Gebrauch gut aus. Sie ist nicht ganz billig aber es lohnt sich absolut. Würde die Bullenpeitsche wieder kaufen.

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          I am really enjoying the sessions.

          My owner has been using this bull whip for several months to discipline me for bad behaviour. After a few weeks getting used to the "sting" I am now really enjoying the sessions.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          excellent

          my wife uses this whip every evening on my bare back as i wash up and do the housework. its quite harsh but she loves the crack and to see weals on my back

          • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Bici din piele

          Bici din piele

          Pentru un erotism S&M intens: Cu această bici eficientă din piele de înaltă calitate, îți poți răsfăța sau pedepsi subiectul așa cum dorești ...

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          24 alte articole din aceeași categorie: