De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM Bondage

Buletin informativ

Shibari Bondage - Set de legături din frânghie

Cu setul Shibari Bondage Hogtie, realizat din frânghie împletită manual, îți poți aduce subiectul sub controlul tău rapid și eficient. Cătușele de mână și cătușele de gleznă interconectate sunt realizate din frânghie împletită și oferă un nivel ridicat de confort în orice poziție.

Mai multe informații

3154/00

disponibil

    Mai multe informații

    Cu setul Shibari Bondage Hogtie, realizat din frânghie împletită manual, vă puteți aduce rapid și eficient subiectul sub controlul dumneavoastră. Cătușele de mână și cătușele de gleznă interconectate sunt realizate din frânghie împletită și oferă un nivel ridicat de confort în orice poziție. Cătușele de mâini și cătușele de gleznă pot fi ajustate în circumferință cu ajutorul nodurilor de blocare și sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Setul Shibari Bondage Hogtie poate fi folosit într-o varietate de moduri și vă pune subiectul într-o poziție de cățelușă sau hogtie fără apărare. Datorită manevrării ușoare și flexibilității sale, setul Shibari Bondage Hogtie este, de asemenea, deosebit de potrivit pentru începători. Îmbogățește-ți următoarea sesiune de bondage cu această minunată constrângere care te va cufunda în fascinația bondage-ului tradițional japonez Shibari într-un mod cu totul special.

    Ce este atât de special la acest produs din seria Shibari de la MEO?

     

    Shibari este arta tradițională japoneză a legării cu frânghii. Sună complicat, dar așa este. Tocmai de aceea, dezvoltatorii de produse de la MEO ® din Germania au făcut echipă cu cei mai importanți experți BDSM din Tokyo și au creat o serie de legături gata făcute care se bazează pe bondage-ul Shibari. Deoarece aceste legături au fost deja prefabricate manual în Japonia, puteți începe imediat, fără a fi nevoie să stăpâniți teoria complicată a nodurilor.

     

    Pe lângă un căluș de mușcătură bondage, un guler de bondage Shibari cu lesă de frânghie, gama include, de asemenea, cătușe Shibari, un bici japonez și chiar un set complet de hogtie. Legăturile din frânghie de bumbac cu noduri nu numai că arată Shibari și sunt elegante, dar legăturile și accesoriile sunt și confortabile de purtat, se simt moi pe piele și nu taie pielea. Legăturile sunt rapid de pus - perfecte pentru toți iubitorii de bondage și pentru începători deopotrivă!

    Puncte de atracție:

     

    • Set de hogtie realizat manual cu cătușe și cătușe de gleznă în aspect Shibari.
    • Design redus, dar elegant, pentru o estetică erotică bondage.
    • Frânghie naturală împletită, 100% sigură pentru corp și fără substanțe chimice
    • Confort ridicat de purtare/legare: frânghiile din bumbac sunt moi și nu taie pielea.
    • Un must-have pentru oricine se află într-o relație dom/sub.

     

    Ce înseamnă Shibari Bondage?

     

    Shibari provine din Japonia și înseamnă "a lega". Acesta este motivul pentru care este adesea denumit bondage japonez. Cu toate acestea, Shibari este mult mai mult despre arta bondage-ului în sine decât despre exercitarea puterii și a dominației. În timp ce bondage-ul BDSM pur se referă la a face clar cine este deasupra și cine este dedesubt, Shibari se referă la arta bondage-ului în sine. Pentru persoana legată, satisfacția constă, de obicei, în a vedea cum persoana legată este legată în mod artistic și nu se poate mișca. Există multe tehnici diferite pentru acest bondage perfect. Unele sunt folosite pur și simplu pentru a imobiliza fundul. Altele sunt de inspirație istorică și sunt menite să sublinieze și să evidențieze estetica corpului legat.

     

    Cum se îngrijește produsul?

    Curățați frânghia sub jet de apă cu săpun blând. Dacă doriți să o curățați temeinic, vă rugăm să folosiți spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Setul Shibari Bondage Hogtie din frânghie
    • Deschiderea cătușelor: 6 cm - 9 cm
    • Deschiderea cătușelor pentru glezne: 7 cm - 12 cm
    • Dimensiune universală
    • Material: Cel mai bun bumbac japonez, metal
    • Cu produsele noastre din seria Shibari, veți simți senzația foarte senzuală a frânghiei pe piele. Toate produsele din această serie sunt țesute manual pentru MEO în Japonia din bumbac flexibil și cu fibre netede.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    wunderbar natürlich

    Als ich diese Serie bei meo.de entdeckte, war ich sofort von dem natürlichen Aussehen dieser tollen Bandage-Sets begeistert. An der Funktion hatte ich keine Zweifel, meine Gedanken gingen mehr in die Richtung ausgesprochen geiler Fotos der bandagierten Person, die gern mit dem Flogger gut durchgewärmt und gezeichnet sein darf.

    • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Unglaublich gut

    Macht mir und meinem Freund unglaublich viel Spaß und ist inzwischen nicht mehr wegzudenken bei unseren Fesselspielchen. Das Material ist sehr stark und fühlt sich weich auf der Haut an, sodass es nicht zu Hautabreibungen kommt.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Restraint fun

    I was worried they wouldn't fit a partner as he is a little bigger. However, these work well for various wrist sizes.

      Evaluare 

      completely delightful

      not a bad word to say about this rope restraint! it's soft and ties nicely and looks absolutely stuuunnning

        Evaluare 

        Sehr angenehmes Seilmaterial

        Sehr weiches und angenehmes Seilmaterial das nicht scheuert oder auf der Haut stört. Lässt sich sehr einfach verwenden und der Effekt ist genial.

        • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Hogtie

        Auch sehr schön für Anfänger geeignet, nicht zu dünn oder zu dick (sogut ich das als Anfänger beurteilen kann), schneiden nicht ins Fleisch und haben eine angenehme Größe.

        • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Wow!

        Wow! X rendere piccante la serata! Lo consiglio

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Shibari Bondage - Set de legături din frânghie

        Shibari Bondage - Set de legături din frânghie

        Cu setul Shibari Bondage Hogtie, realizat din frânghie împletită manual, îți poți aduce subiectul sub controlul tău rapid și eficient. Cătușele de mână și cătușele de gleznă interconectate sunt realizate din frânghie împletită și oferă un nivel ridicat de confort în orice poziție.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: