De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinzător de bile

Buletin informativ

Întinzător cu bile magnetice din oțel inoxidabil

Întinzătorul de bile din oțel inoxidabil este echipat cu un dispozitiv de fixare magnetic, astfel încât să puteți atașa și îndepărta întinzătorul de bile în jurul testiculelor în cel mai scurt timp. Este, de asemenea, o greutate magnetică pentru testicule, un inel magnetic pentru testicule și un întinzător de testicule din oțel inoxidabil și un bestseller în magazinul BDSM

Mai multe informații

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Întinzătorul de bile din oțel inoxidabil este echipat cu un dispozitiv de fixare magnetic, astfel încât să puteți atașa și îndepărta întinzătorul de bile în jurul testiculelor în cel mai scurt timp. Este, de asemenea, o greutate magnetică pentru testicule, un inel magnetic pentru testicule și un întinzător de testicule din oțel inoxidabil și un bestseller în magazinul BDSM MEO.

     

    Cele două părți ale unui întinzător de bile sunt de obicei ținute împreună cu șuruburi Allen. O cheie corespunzătoare este, de asemenea, necesară pentru aplicarea și îndepărtarea consumatoare de timp. Nu și în cazul întinzătorului nostru de bile cu fixare magnetică.

     

    Datorită manoperei de înaltă calitate, fără margini incomode, întinzătorul de bile oferă un confort maxim atunci când este purtat. Întinzătorul cu bilă impresionează, de asemenea, prin greutatea sa intrinsecă ridicată și vă oferă o plăcere excepțional de intensă cu o putere de tracțiune mare.

     

    Magneții puternici asigură o fixare fermă și sigură, astfel încât puteți purta cu ușurință întinzătorul de bile în timpul sexului, în timpul călătoriilor sau în pat noaptea. După utilizare, puteți curăța întinzătorul cu bile cu spray-ul nostru VERYCLEAN.

     

    Întinzătorul nostru magnetic cu bile este disponibil în trei dimensiuni și clase de greutate diferite, astfel încât să puteți găsi diametrul potrivit pentru fiecare dimensiune a testiculului sau a penisului și pentru fiecare obiectiv de antrenament:

     

     

    • Mărimea S = 30 mm x 35 mm, greutate 375 grame
    • Mărimea M = 45 mm / 35 mm, greutate 700 grame
    • Mărimea L: 60 mm x 35 mm, greutate 925 grame

     

    Mai multe detalii:

     

    • Întinzător cu bile magnetice
    • Greutate pentru testicule, inel pentru testicule și întinzător de testicule cu fixare magnetică.
    • Acoperire neagră pentru un aspect foarte special.
    • Material: Întinzător de bile din oțel inoxidabil
    • Formă de parașută
    • nivel ridicat de confort
    • suprafață netedă și lustruită
    • Închidere magnetică pentru a fi pusă și scoasă cu ușurință
    • ușor de curățat
    • Culoare: negru mat

     

    Întinzător magnetic cu bile - Instrucțiuni speciale:

     

    Curățare:

     

    Vă rugăm să folosiți numai alcool sau izopropanol pentru curățare. Tampoanele de alcool corespunzătoare sunt incluse cu fiecare greutate magnetică pentru testicule. Magneții nu trebuie să intre în contact cu apa sau cu agenți de curățare.

     

    Instrucțiuni de siguranță:

     

    Acest articol nu este o jucărie. Depozitați-l întotdeauna în afara razei de acțiune a copiilor. Vă recomandăm Joyybox-ul nostru cu încuietoare pentru depozitare.

     

    Magneții puternici pot interfera cu funcționarea implanturilor electronice active, cum ar fi stimulatoarele cardiace sau defibrilatoarele implantate sau implanturile activate magnetic și pot pune în pericol pacienții. Păstrați o distanță de cel puțin 20 de centimetri între implant și magnet.

     

    Există forțe de atracție puternice între un magnet și un obiect feros sau între doi magneți. Prin urmare, trebuie să aveți grijă atunci când folosiți targa noastră cu bile magnetice. Manipularea neglijentă poate duce la prinderea degetelor sau a pielii între doi magneți. Acest lucru poate duce la vânătăi și hematom în zonele afectate.

     

    Țineți magneții departe de toate dispozitivele și obiectele care pot fi deteriorate de câmpurile magnetice puternice, de exemplu, carduri de credit, suporturi de date, ceasuri etc..

     

     

     

     

    Aplicație: Nu se aplică:

     

    Întinzătorul cu bile din gama Oh So Easy se poartă în jurul scrotului, deasupra testiculelor. Întinzătorul cu bile este utilizat în principal pentru a întinde scrotul. Cu toate acestea, purtarea întinzătorului cu bile Oh So Easy vă oferă, de asemenea, multă plăcere în timpul sexului, masturbării sau atunci când este purtat discret sub pantaloni. Întinzătorul cu bile din oțel inoxidabil exercită mai multă sau mai puțină tensiune asupra testiculelor, în funcție de mărimea și numărul ales. Atunci când este purtat pentru perioade mai lungi, întinzătorul cu bile întinde scrotul. Orgasmul poate fi mai extrem ca urmare a purtării întinzătorului cu bile și a tracțiunii pe care o exercită asupra testiculelor. Întinzătorul de bile Oh So Easy este, de asemenea, extrem de popular ca bijuterie intimă. Greutatea întinzătorului cu bile, durata de timp în care este purtat și numărul de întinzătoare cu bile folosite sunt caracteristici importante pentru întinderea scrotului și alungirea testiculelor.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Great weight, snug fit

    I received my size “small” earlier this week but, being relatively new to stretching, had warm up to getting the device on (a quick jerk and warm shower helped). The magnets are pretty strong, so the risk of pinching is real, but once you’re able to get it on, the weight feels great and the device is comfortable. Personally, I’ve worn it now twice, in 2 or 3 hour increments, and look forward to more. One note: it’s not water-safe (alcohol clean only), and the only criticism I have is that the edges on the inside (when the magnet joins) could be eased a bit more to reduce the risk of pinch.

    That said, I love it and plan to work up to the next size in due time. Cheers!

      Evaluare 

      Immer wieder!

      Am Anfang kann der Oh So Easy Magnetischer Ballstretcher etwas schmerzen, nach einer Weile kommt einem das neue Sextoy aber wie ein Teil des Körpers vor - und dann wird's angenehm. Der Grund: Das edle, schwarze Toy entfernt die Hoden vom warmen Körper und kühlt sie ab. Das hat gleich mehrere Vorteile: Meine Eier waren plötzlich höchst sensibel - als mein Partner sie mir leckte, habe ich alle Schmerzen sofort vergessen. Nach dem Orgasmus haben sich meine Eier allerdings angefühlt, als ob sie einen Muskelkater haben. Trotzdem würde ich den Ballstretcher bei besonderen Männern wieder anlegen - sobald der "Muskelkater" abgeklungen ist. Solange bleibt er in seiner schicken schwarzen Samttasche, die beim Kauf dabei ist.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Ziehen richtig schön nach unten

      Ich hab schon länger überlegt mir ein Hodengewicht zu kaufen und hab nach längerer Suche diesen magnetischen Ball Stretcher als meinen Favoriten gefunden. Er hat eine sehr gute Größe und ein richtig angenehmes Gewicht...ziehen richtig schön nach unten, sind aber für den alltäglichen Gebrauch (bei der Arbeit) nach meiner Meinung nicht so geeignet, da es in der Jeans doch etwas eng werden kann. Denn ich will auch auf das tägliche tragen 24/7 nicht verzichten und trage deshalb den 30 mm Ball Stretcher (bei der Arbeit) so gut wie immer... und den 60 mm zuhause.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Great stretch

      Nice weight. Comfortable to wear. Watch out for the pinch when fitting.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Întinzător cu bile magnetice din oțel inoxidabil

        Întinzător cu bile magnetice din oțel inoxidabil

        Întinzătorul de bile din oțel inoxidabil este echipat cu un dispozitiv de fixare magnetic, astfel încât să puteți atașa și îndepărta întinzătorul de bile în jurul testiculelor în cel mai scurt timp. Este, de asemenea, o greutate magnetică pentru testicule, un inel magnetic pentru testicule și un întinzător de testicule din oțel inoxidabil și un bestseller în magazinul BDSM

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: