De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

BDSM clismă BDSM

Buletin informativ

BDSM clismă BDSM 

Cu aceste produse vă puteți face fanteziile să devină realitate. Echipamente profesionale pentru casa ta. Clisma, clismă și cateter.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 14 elemente
Afișează 1 - 12 din 14 elemente

În BDSM, o clismă este introducerea de lichide în rect și colon prin anus în scopul satisfacției sexuale sau pentru explorarea unui fetiș. O clismă poate fi folosită din diverse motive, de exemplu, pentru igienă, plăcere sau ca formă de pedeapsă sau umilire.

În magazinul nostru avem în stoc o varietate de produse care pot fi folosite în timpul unei clisme, inclusiv:

  • Pungi pentru clisme: acestea sunt pungi care sunt umplute cu apă sau alte lichide și au un tub atașat la ele. Ele sunt folosite pentru a introduce lichide în rect și colon.
  • Seringi de clismă: Acestea sunt dispozitive care se introduc în anus și sunt folosite pentru a introduce lichide în rect și colon. Ele pot fi fabricate din diferite materiale, cum ar fi cauciuc, metal sau silicon și sunt de diferite forme și dimensiuni.
  • Lubrifiant, cum ar fi produsul nostru Aquameo: Este utilizat pentru a face introducerea clismei mai confortabilă și pentru a evita rănirea anusului sau a rectului.


Puncte forte ale clismelor și clismelor în timpul unei sesiuni BDSM:

  • Clismele pot fi folosite pentru a crea un sentiment de control și supunere într-o dinamică BDSM.
  • O clismă poate fi folosită pentru a explora noi posibilități și limite în ceea ce privește activitatea sexuală.
  • O clismă într-un context BDSM poate fi o modalitate de a obține un sentiment sporit de supunere și de lipsă de apărare.
  • O clismă poate fi folosită din diverse motive, de exemplu, pentru igienă, pentru plăcere sau ca formă de pedeapsă sau umilire.


Dezavantajele utilizării clismelor în contextul BDSM:

  • Pot fi inconfortabile dacă nu sunt folosite corect.
  • O clismă poate fi neigienică dacă nu este manipulată corespunzător.
  • Poate fi dificil de controlat cantitatea și temperatura fluidelor.


Este important de reținut că practicile BDSM necesită consimțământ reciproc și comunicare și că siguranța este un aspect important. Înainte de a face o clismă sau de a folosi o clismă, trebuie neapărat să discutați cu partenerul dvs. despre asta, să stabiliți limite și să folosiți un așa-numit Safeword folosiți o clismă. De asemenea, este important să fiți conștienți de riscurile utilizării clismelor, cum ar fi rănirea sau infecția, și să folosiți întotdeauna echipamentul în mod igienic și corect.