De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Cătușe

Buletin informativ

Cătușe 

MEO: Magazinul dvs. unic pentru cătușe din piele și neopren de înaltă calitate! Cauți cătușele perfecte pentru sesiunile tale BDSM? Atunci MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră! Suntem magazinul dumneavoastră de bondage de încredere pentru cătușe de înaltă calitate din piele, neopren sau oțel.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 43 elemente
Afișează 1 - 12 din 43 elemente

MEO: Magazinul dvs. unic pentru cătușe din piele și neopren de înaltă calitate!

Cauți cătușele perfecte pentru sesiunile tale BDSM? Atunci MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră! Suntem magazinul dvs. de bondage de încredere pentru cătușe de înaltă calitate din piele, neopren sau oțel.

Cătușele noastre sunt fabricate din piele de primă clasă, care este moale, dar suficient de robustă pentru a satisface chiar și cele mai exigente cerințe. Cu catarame reglabile și blocabile și inele D sigure, aceste cătușe sunt perfecte atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați.

Cătușele noastre din neopren sunt o alegere excelentă pentru cei care preferă o opțiune mai ușoară și mai flexibilă. Realizate din neopren de înaltă calitate, aceste cătușe sunt confortabile de purtat și sunt ideale pentru bondage, explorare senzorială și multe altele.

La MEO, avem ca prioritate să oferim doar cele mai bune accesorii BDSM. Consultați astăzi selecția noastră de cătușe din piele și neopren și descoperiți plăcerea supremă!


Cătușe
: Bucurați-vă de pierderea controlului în timpul bondage-ului!

Cătușele pentru bondage sunt dispozitive care restricționează mișcarea încheieturii mâinii în timpul unei sesiuni BDSM. Ele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv piele, neopren și imitație de piele.

Cătușele din piele de la MEO sunt, fără îndoială, clasicele în bondage. Sunt durabile și oferă o prindere puternică și sigură. Cătușele din piele pot fi ajustate pentru a se potrivi la diferite mărimi de încheieturi și sunt adesea ușor căptușite pentru confort. Cătușele din piele pot fi scumpe, dar merită investiția dacă intenționați să le folosiți des.

Cătușele noastre din neopren sunt o alternativă mai ieftină la cătușele din piele. Acestea sunt fabricate dintr-un material din cauciuc sintetic, confortabil și flexibil. sunt ușor de curățat și pot fi spălate cu apă și săpun. De obicei sunt impermeabile, așa că le puteți folosi pentru jocuri umede sau murdare.

Cătușele din piele artificială sunt o altă opțiune ieftină. Ele arată și se simt ca și cum ar fi din piele naturală, dar sunt fabricate dintr-un material sintetic care este ușor de curățat și de întreținut. Cătușele din piele artificială sunt, de asemenea, vegane.

Magazinul online BDSM MEO oferă cătușe în diferite modele, de exemplu, cu lacăt, velcro sau cataramă. Cătușele cu încuietoare sunt închise cu un lacăt mic, astfel încât nu pot fi scoase fără cheie. Cătușele cu Velcro sunt ușor de pus și de scos și sunt reglabile pentru diferite mărimi de încheieturi. Cătușele cu închidere cu cataramă sunt similare cătușelor cu sistem de blocare, dar sunt închise cu o cataramă pentru a menține cătușele la locul lor.

Fabricarea cătușelor:

Cătușele sunt fabricate prin coaserea unor benzi de piele, neopren sau piele sintetică împreună pentru a crea o manșetă suficient de largă pentru a cuprinde încheietura mâinii. Unele cătușe pot avea caracteristici suplimentare, cum ar fi inele în D sau puncte de fixare pentru lanțuri sau frânghii.

Cătușe din piele, neopren sau piele sintetică:

Avantajele diferitelor materiale depind de preferințele și nevoile dumneavoastră personale. Cătușele din piele sunt durabile și asigură o fixare fermă, dar pot fi scumpe. Cătușele din neopren sunt accesibile și ușor de curățat, dar s-ar putea să nu fie la fel de sigure ca și cătușele din piele. Cătușele din piele artificială sunt ieftine și vegane, dar s-ar putea să nu arate la fel de bine sau să nu se simtă 100% ca pielea adevărată. Ce material este cel mai bun pentru cătușele dvs. depinde, în cele din urmă, de bugetul, preferințele și utilizarea pe care o intenționați.

Ce tipuri de cătușe există?

MEO este unul dintre cele mai importante magazine BDSM și oferă diferite tipuri de cătușe pentru sesiunile BDSM și bondage:


Cătușele de la MEO sunt folosite în sesiunile BDSM din mai multe motive:

  • Exercitarea puterii: Purtareacătușelor poate fi o reprezentare fizică a unui schimb dinamic de putere în care o persoană își asumă un rol dominant și cealaltă un rol de supunere. Cătușele pot simboliza pierderea controlului de către persoana supusă și dorința acesteia de a se supune voinței partenerului dominant.
  • Creșterea senzațiilor: legăturile de încheieturi pot crește senzațiile în timpul altor activități, cum ar fi bătăile, privarea senzorială sau activitățile sexuale. Incapacitatea de a se mișca liber poate intensifica senzațiile și poate crește plăcerea experienței.
  • Excitare emoțională: Unele persoane consideră că senzația de a fi imobilizat este excitantă din punct de vedere emoțional. Aceasta poate evoca sentimente de vulnerabilitate, încredere și intimitate între parteneri.
  • Joc de rol: Cătușele pot fi folosite în jocurile de rol în care o persoană își asumă un anumit rol, iar cătușele ajută la crearea unui scenariu mai realist. De exemplu, un partener dominant ar putea folosi cătușele pentru a imobiliza un supus care urmează să fie pedepsit pentru nesupunere.
  • Aventură și varietate: Sesiunile BDSM pot fi o modalitate pentru cupluri de a avea experiențe noi și incitante într-un mod sigur și consensual. Folosirea cătușelor le poate extinde repertoriul sexual și îi poate ajuta să exploreze diferite dinamici de putere și senzații.
  • Cătușele dinpiele, cătușele de gleznă și gulerele BDSM pot fi o modalitate eficientă de a crea experiențe BDSM incitante și intime. Folosirea cătușelor le poate extinde repertoriul sexual și îi poate ajuta să exploreze diferite dinamici de putere și senzații.


Cătușele, cătușele de gleznă din piele și gulerele BDSM pot fi o modalitate eficientă de a crea experiențe BDSM incitante și intime. Acestea pot ajuta partenerii să își exploreze dorințele și limitele și să creeze o conexiune mai profundă prin experiențe comune de încredere și vulnerabilitate.

Pentru o pereche de cătușe sau cătușe de gleznă din piele de la MEO ® sunt folosite doar materiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Cătușele noastre sunt realizate de producători experimentați care au mulți ani de experiență în domeniul meșteșugăritului. Producția cătușelor este realizată cu cea mai mare atenție - de la planificare până la rezultatul perfect. Suntem în contact permanent cu clienții noștri, cu cei care testează produsele noastre și cu comunitatea BDSM.

Pentru cătușele din piele, fiecare nit și fiecare cataramă sunt ștampilate cu logo-ul MEO ®, un semn distinctiv al originalității și al celei mai înalte calități pentru produsele bondage. Cătușele noastre sunt livrate cu o pungă de depozitare neagră cu marca MEO ®.

În magazinul online al MEO ®, unul dintre cei mai importanți furnizori de produse bondage și SM, atât începătorii BDSM interesați, cât și profesioniștii BDSM cu experiență vor găsi ceea ce caută. Selecția nu se limitează la cătușe convenționale. Gama impresionantă de produse include cătușe în numeroase modele, culori, dimensiuni și materiale. Adresa de internet www.meo.de a devenit sinonimă cu unul dintre cele mai bune și mai mari magazine de bondage din lume

Cătușele pot fi deja găsite în dormitorul multor cupluri sub formă de cătușe și devin din ce în ce mai populare. Dar repertoriul de articole bondage posibile merge mult dincolo de cătușe și este incredibil de divers. O privire în magazinul nostru online vă va convinge! Seturile de bondage sau cătușele combinate pentru gât și mâini vă oferă multe variații în timpul unei sesiuni și aduc varietate în viața voastră sexuală. Dacă se folosesc cătușe în timpul sexului, vă puteți dărui complet partenerului dvs. și îi puteți urma comenzile și dorințele - sau îl puteți domina chiar dvs. cu cătușe și un guler BDSM și vă puteți trăi latura dominantă într-un mod foarte imaginativ.

Joc de rol sexy cu cătușe

Cătușele sunt disponibile în multe modele și culori diferite. Pe de o parte, există cătușele convenționale și binecunoscutele cătușe și legături de încheieturi. Acestea sunt fabricate din metal, piele și neopren, de exemplu, sau din oțel inoxidabil pentru tipurile de joc mai dure. Cătușele din neopren sunt ieftine, ușor de folosit și foarte potrivite pentru începătorii care vor să descopere bondage-ul pentru ei înșiși. Dar dacă aveți deja mai multă experiență în domeniul bondage, puteți îndrăzni chiar să folosiți cătușele noastre cu încuietoare. Cătușele sunt disponibile în nenumărate variante. Cătușele din piele nu numai că sunt rezistente și durabile, dar vă oferă și o senzație deosebit de incitantă, deoarece pot fi legate foarte strâns. Oferim cătușe individual sau în combinație cu cătușe de gleznă și un guler BDSM. Fie că sunt cătușe confortabile sau cătușe de poliție din oțel, ambele oferă erotism pur și pasiune în bondage. O pereche de cătușe este produsul bondage perfect pentru a fi folosit în timpul jocurilor de rol în dormitor, acasă. Cătușele sunt, de asemenea, folosite în BDSM între stăpân sau amantă și sclav. Diferitele posibilități de bondage pe care vi le oferă produsele noastre de bondage nu vor mai permite ca sexul să fie plictisitor în viitor.

Cum se folosesc cătușele?

Închideți încheieturile partenerului dvs. cu cătușele noastre. Atașați cârlige, lanțuri sau frânghii la inelele în D și veți avea numeroase posibilități de bondage erotic. Fie că sunt atașate la un stâlp de pat sau la un cârlig de perete, conectate cu un lanț, o frânghie sau o bară de împrăștiere - nu există limite pentru imaginația dumneavoastră.

Cum pot învăța bondage cu cătușe? La ce trebuie să fiu atent ca începător în bondage?

Dacă sunteți interesat de bondage, MEO este locul potrivit pentru dumneavoastră. Selecția noastră de produse bondage vă oferă nenumărate posibilități. Dacă doriți să învățați bondage, ar trebui mai întâi să vă informați în magazinul nostru de bondage www.meo.de despre diferitele tipuri de acest tip de joc. În funcție de ce domeniu de bondage vă interesează și ce jocuri de bondage preferați și doriți să învățați, are sens să vă extindeți cunoștințele nu doar teoretic din cărți. Poți încerca primii pași cu cătușele noastre din piele și o mască din spandex sau o bandă pentru ochi împreună cu partenerul tău.

Care este diferența dintre bondage și BDSM?

Ambele îți pot oferi o mare plăcere! Bondage-ul erotic este un tip de BDSM în care un partener este legat de celălalt. Practic, bondage-ul se referă la putere, dominație și supunere, control și dependență. Ceea ce au în comun toate antrenamentele BDSM este faptul că aspectul puterii este central. Există întotdeauna un partener activ sau dominant și un partener pasiv sau supus. În bondage, acest dezechilibru de putere devine clar vizibil atunci când unul dintre parteneri este legat sau i se limitează libertatea de mișcare și de acțiune.

Ce fel de bondage este potrivit pentru începători?

În calitate de începător, ar trebui să abordați încet subiectul sexului bondage. Acest lucru începe cu alegerea legăturilor bondage. La MEO avem legături bondage în multe modele; legături pentru începători și legături pentru profesioniști - în materiale precum piele, piele PU, oțel și multe altele. În calitate de începător ar trebui să acordați atenție elementelor de fixare simple ale legăturilor bondage. Elementele de fixare ale cătușelor ar trebui să fie ușor de închis și, de asemenea, de deschis din nou, iar legăturile de bondage ar trebui să fie ușor de folosit. Un dispozitiv de imobilizare sau un ham de cap cu prea multe catarame, închizători și încuietori poate deveni rapid deprimant dacă nu sunteți cu adevărat familiarizat cu ele. Când vine vorba de bondage pentru începători, se aplică aceeași regulă: mai puțin este adesea mai mult.

Cum pot să-i spun partenerului meu că vreau să încerc bondage sau restricții cu cătușe?

În ciuda întregii francheți cu care sunt abordate în zilele noastre subiectele legate de bondage și BDSM, a vorbi despre propriile fantezii sau nevoi sexuale este încă un lucru pe care majoritatea bărbaților și femeilor îl consideră extrem de dificil. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de propriile fantezii bondage sau BDSM. Dar și în acest caz, motto-ul este: Să vorbim unul cu celălalt este un prim început! Vorbiți unul cu celălalt; vorbiți cu partenerul dumneavoastră despre ceea ce ați dori să încercați în timpul sexului! Chiar dacă ar putea fi dificil pentru voi, ar trebui să vorbiți în mod specific despre ceea ce ați dori să încercați și despre ceea ce vă atrage la bondage, cum ar fi pierderea controlului! Doriți să fiți legat sau să vă legați partenerul, doriți să fiți pedepsit, doriți să combinați durerea și plăcerea? ....