De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

Plug anal pentru întindere anală și întindere anală maximă

Dopul perfect pentru întinderea anală este acest dop mare și greu, pe care îl oferim în trei dimensiuni (135 mm până la 200 mm ø). O caracteristică deosebit de interesantă este structura specială a suprafeței, datorită căreia lubrifiantul aderă deosebit de mult timp și asigură o fricțiune redusă. Perfect pentru o întindere anală de lungă durată pentru

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Acest dop de fund mare și greu, pe care îl oferim în trei mărimi, este plugul de fund perfect pentru întinderea anală. O caracteristică deosebit de interesantă este structura specială a suprafeței, datorită căreia lubrifiantul aderă deosebit de mult timp și asigură o fricțiune redusă. Perfect pentru un stretching anal de lungă durată pentru bărbați. De altfel, modelului nostru îi place foarte mult și a optat pentru butt plugul foarte mare, mărimea XL.

     

    Ce este atât de special la acest butt plug pentru stretching anal?

     

    Forma total convingătoare și dimensiunile exact potrivite, care asigură o întindere de durată și clar vizibilă a anusului. De asemenea, este fabricat dintr-un material convingător, suficient de stabil și flexibil în același timp, astfel încât butt plug-ul să poată fi simțit exact în locurile potrivite. Butt plug-ul nostru de fund vă umple complet și vă garantează o satisfacție maximă. Sunt mari și grele și, prin urmare, rămân stabile pe podea în timp ce le călărești. Aceste butt plug-uri sunt, prin urmare, ideale pentru antrenament și întindere. Structura suprafeței asigură o mai bună aderență a lubrifiantului folosit la butt plug și vă puteți bucura de plăcere timp îndelungat, fără pauze.

     

    Ce lubrifiant ar trebui să folosesc pentru acest butt plug mare pentru stretching anal extrem?

     

    Vă recomandăm lubrifiantul nostru personal hibrid MANCUNT pentru aceste butt plug-uri. Acest gel combină avantajele a două lumi: Alunecă precum siliconul și se spală la fel de ușor ca apa. MANCUNT face ca utilizarea acestor dopuri mari pentru fund să fie o plăcere uluitoare. Aplicați mult lubrifiant pe butt plug și introduceți puțin lubrifiant în anus cu ajutorul "Lube Shooter" al nostru. De asemenea, vă sfătuim să folosiți și Spray-ul nostru Extremeo. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începătorii în materie de sex anal, cât și pentru fanii experimentați ai întinderii anale extreme. Efectul special al Extremeo favorizează o penetrare mai ușoară și, prin urmare, duce la o plăcere relaxată și pasională. Spray-ul acționează fără pierderea senzației, dar reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la asigurarea unei distracții neîngrădite cu aceste dopuri mari pentru fund.

     

    Sfaturi importante pentru utilizarea și curățarea unui butt plug mare pentru întindere anală:

     

    Acest butt plug a fost fabricat dintr-un vinil de înaltă calitate, fără ftalați. Materialul este flexibil și alunecos. Datorită structurii fantastice a suprafeței, lubrifiantul se lipește pentru o perioadă deosebit de lungă de timp. Materialul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte stabil, astfel încât butt plug-ul dvs. va dura mult timp. Înainte de a folosi un butt plug, totuși, ar trebui să îl curățați bine. Apa caldă și un săpun blând sunt de obicei suficiente. Îl puteți curăța temeinic cu spray-ul nostru VeryClean. Bineînțeles, curățarea este deosebit de importantă și după utilizare. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți și dumneavoastră o duș anal pentru a curăța intestinul înainte de a folosi plugul anal. Puteți găsi o gamă largă în categoria magazinului nostru "Dușuri anale".

     

    De ce trebuie să țineți cont atunci când vă întindeți anusul?

     

    Anusul este o deschidere a corpului foarte sensibilă. Este mai puțin flexibil decât organele genitale și, prin urmare, trebuie tratat cu grijă și prudență.

     

    Ar trebui să evitați următoarele greșeli atunci când vă întindeți anusul:

     

    Vă rugăm să nu folosiți forța atunci când întindeți anusul! Dacă mușchiul sfincterului nu este relaxat, penetrarea este cu greu posibilă. Dacă sunteți prea dur aici, puteți provoca leziuni grave ale sfincterului și, de asemenea, ale mucoasei intestinale. Prin urmare: Folosiți întotdeauna mult lubrifiant MANCUNT și întindeți încet!

     

    Vă rugăm să folosiți numai jucării sexuale! Dacă în dormitor nu există o jucărie sexuală anală potrivită, este foarte tentant să recurgeți la alte obiecte. La MEO, vă sfătuim să nu faceți acest lucru, deoarece aceste obiecte cresc riscul de rănire și infecție. Există, de asemenea, un motiv întemeiat pentru care există numeroase jucării anale pe piață - acestea au o bază largă, așa-numitul stopper. În cazul altor obiecte și jucării, există riscul ca acestea să dispară în anus.

     

    Întinderea anală este o practică sexuală incredibil de excitantă. Pregătirea necesită o anumită atenție și este nevoie de suficientă prudență în timpul întinderii pentru a nu suprasolicita mușchiul sfincterului. Noi, la MEO, magazinul online de stretching anal și întindere anală, vă sfătuim să abordați întinderea anală cu precauție și sensibilitate - este întotdeauna distractiv să descoperi ceva nou în domeniul întinderii anale și să nu fi încercat totul după prima dată. Progresați încet și cu atenție - atunci veți iubi stretchingul anal cu dopurile noastre de fund!

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt plug de întindere anală în trei dimensiuni pentru o întindere anală maximă
    • Perfect pentru întinderea anală permanentă la bărbați
    • Extra greu, cu o bază largă
    • Design excepțional pentru o plăcere intensă!
    • Cu o bază mare pentru o introducere fără mâini
    • Folosiți numai cu lubrifianți solubili în apă (de ex. Aquameo) sau cu lubrifianții noștri hibrizi (Mancunt sau Formula X)
    • Material: Aceste butt plugs sunt fabricate din vinil de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Instrucțiuni de îngrijire: Se spală înainte și după fiecare utilizare și se curăță igienic cu VeryClean Spray.
    • Vă rugăm să depozitați butt plug separat și nu împreună cu alte jucării sexuale din silicon.
    • Întinderea anală maximă sau întinderea anală permanentă și întinderea anală pentru bărbați poate fi foarte distractivă. Vrei și tu să-ți întinzi anusul la extrem cu anal stretching? Atunci ar trebui să vă procurați un plug anal special pentru stretching anal, un plug anal XL sau un butt plug XXL. MEO este specializată în faimosul inel de întindere anală, cel mai mare plug de întindere anală și, în special, întinderea anală pentru bărbați. Oferim întinzători anali în multe modele și culori care diferă semnificativ de alte produse pentru stretching anal sau stretching anal extrem. Acestea combină multe avantaje pe care nu le veți găsi la alte jucării anale. Dilatarea anală și întinderea anală extremă necesită un produs potrivit, cum ar fi acest plug anal special, foarte mare, pentru o întindere anală maximă.
    • Mediu: 180 mm x 135 mm ø, Mare: 220 mm x 165 mm ø, X-Mare: 260 mm x 200 mm ø.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Einfach genial!

    Dieser Analplug ist das Nonplusultra in Sachen Analdehnung! Top Material und Oberflächenstruktur. Habe mir Größe M besorgt und brauchte 3 Wochen um ihn endlich reinzubekommen. Inzwischen klappt es schon ganz gut und ich möchte dieses Teil nicht mehr missen. Aber Vorsicht: Nichts für Anfänger!!!

      Evaluare 

      Grösse Medium

      Wie immer von Meo eine super Qualität
      es macht richtig spas mit ihm zu spielen er dehnt das loch ordentlich und wen er erstmal ganz drin ist ist es ein Hammer geiles gefühlt so ausgefüllt und gedehnt zu sein
      Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

        Evaluare 

        Training my hole

        I definitely can’t take it but love to use it so stretch my hole. One day! One day! I do find after sitting on it that I can take other toys like my fist dildo easier and quicker than before.

          Evaluare 

          größe large

          einfach nur gut

            Evaluare 

            Recomendable

            Recomendable, pero sólo para gente experimentada y con lubricantes de primera.

              Evaluare 

              Great anal stretcher

              Wow this is great anal stretching toy not for the beginner

                Evaluare 

                Wahooo!

                Sensations assurées ! Pour les adeptes du XXL seulement !

                  Evaluare 

                  Sensazione fantastica

                  Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

                  • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
                  Evaluare 

                  Übung macht den Meister ... GEIL

                  Sitzt perfekt, nur was für geübte! Die Größe Medium ist nicht ohne

                    Evaluare 

                    Holy Shit!! Are you kidding me?

                    I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I've gotten used to it, I can hardly keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!!!

                    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
                    Evaluare 

                    Top!

                    Material ist sehr gut. Keine Naht oder sonstige störende Teile. Top! Als "Startertool" für Anfänger aber nicht geeignet.

                      Evaluare 

                      Questo è il più grande che ho nella mia collezione

                      Materiale molto carino, ma sicuramente non per principianti. Dovrò fare pratica a lungo per questo butt plug!

                      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
                      Evaluare 

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      Solo per gli amanti delle pratiche anali estremamente esperti.

                      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
                      Evaluare 

                      Sehr zufrieden mit den Butt Plugs

                      Ich habe alle 4 Butt Plugs aus dieser Serie für das Anal Stretching gekauft und ich bin äußerst zufrieden. Sie verfügen über ein hohes Gewicht und einen breiten Fuß so dass man perfekt auf ihnen reiten kann. Aber das wirkliche Highlight ist das Material (nicht zu hart und nicht zu weich) sowie die spezielle Oberfläche an der das Gleitgel lange haften bleibt und nicht austrocknet. Ich kann den Butt Plug sehr empfehlen. Vielleicht nicht für Anfänger geeignet, aber es gibt drei Größen zur Auswahl.

                      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

                      Scrieți-vă propria recenzie

                      Plug anal pentru întindere anală și întindere anală maximă

                      Plug anal pentru întindere anală și întindere anală maximă

                      Dopul perfect pentru întinderea anală este acest dop mare și greu, pe care îl oferim în trei dimensiuni (135 mm până la 200 mm ø). O caracteristică deosebit de interesantă este structura specială a suprafeței, datorită căreia lubrifiantul aderă deosebit de mult timp și asigură o fricțiune redusă. Perfect pentru o întindere anală de lungă durată pentru

                      Scrieți-vă propria recenzie

                      Alți clienți au mai cumpărat:

                      30 alte articole din aceeași categorie: