De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

Plug pentru prostată - Butt Plug Extremeo - P-Spot

Cu acest butt plug din seria Extremeo, veți experimenta orgasme de lungă durată care nu se vor mai termina.... Este clar de la prima privire că acest butt plug inovator nu este un butt plug obișnuit. Datorită formei sale speciale, acest butt plug deschide posibilități complet noi și extrem de intense de stimulare a prostatei.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Cu acest butt plug din seria Extremeo, veți experimenta orgasme de lungă durată care nu se vor mai termina.... Este clar de la prima privire că acest butt plug inovator nu este un butt plug obișnuit. Datorită formei sale speciale, acest butt plug deschide posibilități complet noi și extrem de intense de stimulare a prostatei.

     

    Experimentați orgasme nesfârșite cu acest butt plug:

     

    Punctul P, mai bine cunoscut sub numele de prostată, este punctul dvs. personal de plăcere, situat adânc în abdomen. Acesta joacă un rol crucial în producția de spermă. Dar, pe lângă această funcție biologică, prostata are și o altă caracteristică specială: este un punct de plăcere extrem de senzual pentru bărbați!

     

    Cu o stimulare corectă, acest punct P poate declanșa orgasme extreme, asemănătoare unor valuri, foarte diferite de climaxurile convenționale. Unii dintre clienții noștri au declarat chiar că au experimentat orgasme multiple prin stimularea prostatei, fără timpul de recuperare necesar între fiecare punct culminant în parte.

     

    Acesta este exact locul unde intervine plugul nostru pentru fund. Datorită designului și dimensiunii sale speciale, este ideal pentru stimularea punctului P cu precizie și intensitate precise. Stimularea continuă și de lungă durată a prostatei cu acest butt plug poate duce la orgasme extreme!

     

    Mai presus de toate, stimularea continuă care este posibilă cu acest butt plug duce experiența la un nivel cu totul nou. Imaginați-vă că introduceți butt plug-ul și îl folosiți pe o perioadă mai lungă de timp - fie că este vorba de câteva ore sau chiar de întreaga zi. Fiecare mișcare, fiecare pas pe care îl faceți duce la un masaj intens și constant al punctului P.

     

    Caracteristica specială a butt plug-ului constă în designul său:

     

    La început, butt plug-ul permite o introducere delicată în anus, ceea ce este deosebit de important pentru începătorii în lumea stimulării anale. Dar apoi, când te aștepți mai puțin, butt plug-ul își desfășoară întreaga dimensiune și umple complet anusul, rezultând o stimulare intensă care îi va lăsa fără suflare chiar și pe bărbații experimentați.

     

    Pentru o experiență supremă, designul butt plug-ului a fost gândit cu atenție. Un element central al acestui design este baza, sau piciorul, butt plug-ului. Această bază nu numai că servește ca protecție împotriva inserției excesive - un detaliu relevant pentru siguranță, care este de o importanță crucială atunci când se folosesc astfel de jucării sexuale - dar, de asemenea, extinde considerabil gama de aplicații ale butt plug-ului.

    Baza butt plug-ului vă permite să îl manevrați în toate direcțiile! Acest lucru înseamnă că puteți aplica presiune, îl puteți roti, înclina sau îl puteți mișca ușor înainte și înapoi. Fiecare dintre aceste mișcări creează un tip foarte unic de masaj prostatic. În funcție de preferințele dumneavoastră, puteți ajusta intensitatea și concentrarea stimulării. Vă oferă un masaj personalizat, care poate varia de la blând și explorator la intens și profund.

     

    Fabricat din silicon lichid, care este complet lipsit de ftalați, butt plug-ul are o suprafață moale ca mătasea, care nu numai că oferă o senzație de înaltă calitate, dar face și mai ușoară introducerea și utilizarea lui.

     

    Fie că este în mărimea S pentru cei care abia descoperă lumea stimulării prostatei, în mărimea M pentru cei care au deja experiență sau în mărimea L pentru adevărații cunoscători - acest butt plug oferă stimularea perfectă pentru toată lumea:

     

    • Mărimea S: lungime aprox. 13 cm, cel mai mic diametru 2,8 cm (începutul capului butt plug-ului), cel mai mare diametru 4,8 cm (centrul capului butt plug-ului).
    • Mărimea M: lungime aprox. 16 cm, cel mai mic diametru 3,4 cm (începutul capului butt plug), cel mai mare diametru 5,9 cm (centrul butt plug).
    • Mărimea L: Lungime aprox. 19 cm, diametrul cel mai mic 4,2 cm (începutul capului dopului de fund), diametrul cel mai mare 7 cm (centrul dopului de fund).

     

    Pe scurt: Butt plug-ul "P-Spot" din seria Extremeo este mai mult decât o jucărie sexuală - promite puncte culminante intense, fără precedent. Este timpul să vă îmbarcați în această experiență uluitoare.

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea dopul de fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi butt plug-ul Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna pregătit pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Plug pentru prostată - Butt Plug Extremeo - P-Spot
    • Plug anal pentru stimularea prostatei.
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Utilizați plugul pentru fund numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter-ul nostru.
    • Recomandăm pentru acest butt plug Spray Anal Relax Extremeo: Acest spray funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Love it

    First prostate toy from MEO. Went on easy and wore it for a couple hours the first time I tried it. When I'm not wearing it I'm thinking about wearing it!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    A little extra

    This is going to be a blast when I get the opportunity to have sex. It feels amazing pushing on my special spot as I pull on my engorged cock. Didn't take long to cause an eruption worth writing about!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Huge

    This plug is great, gives a good stretch putting in and is comfortable. Love wearing it as I do my house chores . Can’t get enough of the full feeling. Wonderful toy.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Size L

    Got to me very quickly, but it did turn out much much bigger then I expected, but despite the intimidating size and my doubts I was able too take it hole with a generous amount of lube, mind blowing experience, NOT FOR BEGINNERS.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Prostata Plug

    Bin sehr zufrieden mit dem Prostata Plug da ich bisher nämlich immer Plugs hatte die dauernd rausrutschten, wenn man sie nicht von außen fixiert

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Absolute Kaufempfehlung.

    Haben heute die Plugs in "S, M und L" erhalten. Gewaschen, desinfiziert ... kein Chemiegeruch. Angenehm weich, nicht zu hart, nicht zu weich.

    Hab zum Anfang zum leichten Vordehnen den in "S" genommen und meine Freundin überrascht. Fettes Grinsen. Ein wenig Gleitgel und schon platziert. Schön weich, angenehm zu tragen. Nur ganz leichter Druck auf dem Damm beim Sitzen. Das wird wohl mein neuer Favorit tagsüber auf Arbeit. Dachte ich. :)

    Dann war ich neugierig auf den in "M". Gleiche Prozedur und flutsch. Irres Gefühl. Die Basis drückt die Backen schön auseinander. Eine traumhafte Rückansicht. Meine Frau war begeistert. Vorfreude! Beim Sitzen ist der Druck auf dem Damm schon größer, aber sehr angenehm durch das weiche Material. Selbst unter einer weiten Short oder Jeans (unterm Rock oder Kleid erst recht nicht) zeichnet sich nichts ab. Den werd ich wohl tagsüber tragen.

    Nach einer Weile musste natürlich auch der "L" probiert werden. Da ich bereits große Buttplugs mit benutze, war das Einführen kein Problem. Ansonsten heißt es üben und trainieren. Die schöne breite Basis steht leicht raus und macht eine wahnsinnig gute Optik. Die Rückansicht ist atemberaubend. Vielleicht ist die Basis etwas zu lang geraten, wird aber für irre Blicke sorgen, wenn wir uns am FKK-Strand zeigen. Wir lieben die verstohlenen und manchmal lüsternen Blicke.

    Absolute Kaufempfehlung.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Plug pentru prostată - Butt Plug Extremeo - P-Spot

    Plug pentru prostată - Butt Plug Extremeo - P-Spot

    Cu acest butt plug din seria Extremeo, veți experimenta orgasme de lungă durată care nu se vor mai termina.... Este clar de la prima privire că acest butt plug inovator nu este un butt plug obișnuit. Datorită formei sale speciale, acest butt plug deschide posibilități complet noi și extrem de intense de stimulare a prostatei.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: