De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant anal

Buletin informativ

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - lubrifiant pe bază de apă

FuckBuddy™ - numele spune totul! Acest lubrifiant personal a fost dezvoltat special pentru oricine caută sex pasional - oricând și fără angajament - animalic și excitat! La fel ca un adevărat "Fuck Buddy", care înseamnă sex fără complicații și fără angajament emoțional, FuckBuddy™ de la MEO vă oferă libertatea de a vă trăi cele mai profunde dorințe oricând doriți.

Mai multe informații

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    FuckBuddy™ - numele spune totul! Acest lubrifiant personal a fost dezvoltat special pentru oricine caută sex pasional - oricând și fără angajament - animalic și excitat! La fel ca un adevărat "Fuck Buddy", care înseamnă sex fără complicații și fără angajament emoțional, FuckBuddy™ de la MEO vă oferă libertatea de a vă trăi cele mai profunde dorințe oricând aveți chef.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ este un tribut adus libertății sexuale de a-ți descoperi dorințele în moduri noi și incitante.


    Lubrifiantul FuckBuddy™ pe bază de apă este poarta de acces către o plăcere nelimitată, fie că este vorba de plăcerea vaginală, anală, orală sau cu jucăria sexuală preferată. FuckBuddy™ se deosebește de alți lubrifianți datorită funcției sale duble unice - nu este doar un lubrifiant, ci și o invitație de a folosi flaconul de lubrifiant și pe post de dildo!

    Dublați plăcerea cu FuckBuddy™ Double Action Lube!

    FuckBuddy™ - Numele spune totul: un partener de încredere pentru toate aventurile sexuale, fără obligații. Imaginați-vă un lubrifiant care nu numai că impresionează prin calitatea sa premium și textura mătăsoasă și fină, dar și printr-un design care vă stimulează imaginația - un flacon în formă de obiect de plăcere personal. Așa este, FuckBuddy™ este lubrifiantul suprem cu dublă acțiune, care vă pune plăcerea dublă chiar în mână și vă oferă momente de excitare oricând doriți.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™- Inspirat de pasiunea necomplicată:

    Lubrifiantul nostru FuckBuddy™ este inspirat de natura simplă și directă a întâlnirilor sexuale, fără încurcături emoționale; doar sex bun! Promite o experiență necomplicată, plăcută și practică - similară unei relații care se bazează doar pe plăcerea fizică.

    Sticluța de lubrifiant cu design unic nu servește doar ca recipient pentru lubrifiantul nostru mătăsos pe bază de apă, ci și ca jucărie sexuală personală pentru utilizare anală sau vaginală. Flaconul de lubrifiant cu formă inovatoare permite o aplicare rapidă și precisă și vă oferă, de asemenea, libertatea de a-l folosi ca un dildo - cu sau fără partener.

    FuckBuddy™ - pentru că plăcerea dvs. nu cunoaște compromisuri. Descoperiți beneficiile acestui lubrifiant inovator:

    • Utilizare universală: FuckBuddy™ poate fi utilizat în mod universal - perfect pentru plăcerea vaginală, anală și orală, precum și în combinație cu jucăriile dvs. sexuale.
    • Ușor de utilizat: Trebuie doar să apăsați flaconul inovator și puteți aplica lubrifiantul acolo unde aveți nevoie.
    • Designinovator: FuckBuddy™ impresionează prin designul unic al sticlei, care nu este doar practic, ci vă stimulează și imaginația. Sticluța nu amintește doar de un penis, ci este și un dildo cu o formă realistă, cu vene pronunțate și un gland bombat, care transformă fiecare utilizare într-o aventură sexy
    • Fabricat în Germania: Calitatea și fiabilitatea sunt pe primul loc. FuckBuddy™ este fabricat în Germania, ceea ce garantează cele mai înalte standarde de fabricație și siguranță a ingredientelor.
    • Avantajeleunui lubri fiant pe bază de apă: FuckBuddy™ oferă toate avantajele unui lubrifiant pe bază de apă - este prietenos cu pielea, ușor de spălat, compatibil cu latexul și poate fi folosit în siguranță cu toate tipurile de jucării sexuale.
    • Superioritate față de alți lubrifianți personali: Spre deosebire de lubrifianții pe bază de silicon, care pot fi corozivi pentru anumite materiale, FuckBuddy™ este sigur pentru utilizarea cu toate jucăriile sexuale. Nu lasă reziduuri și nu atacă materialul jucăriilor sexuale.
    • Lubrifiere de lungă durată: Deși FuckBuddy™ este ușor de spălat, oferă o lubrifiere eficientă și de lungă durată care reduce la minimum frecarea și oferă o experiență intensă, dar plăcută.


    FuckBuddy™este mai mult decât un simplu lubrifiant - este o aventură care așteaptă să fie trăită de tine.

    Propriul tău FuckBuddy™ te așteaptă să te însoțească în această aventură și să-ți ofere nopți de extaz de neuitat. Îmbarcați-vă în această aventură și experimentați cum FuckBuddy™ vă catapultează pofta în noi sfere. Pregătește-te pentru experiențe la fel de unice ca și tine!

    Mai multe detalii:

    • FuckBuddy™
    • Lubrifiant personal pe bază de apă
    • Conținut: 100 ml (3,38 fl oz.)
    • Ingrediente (INCI): Apă, glicerină, hidroxietilceluloză, fenoxietanol, etilhexilglicerină.
    • Aplicație: Produsul este un lubrifiant pentru femei: FuckBuddy™ este un lubrifiant pe bază de apă, fără ulei, grăsime și parfum, care nu lasă reziduuri și este inodor. Se aplică pe penis, anus sau vagin, după cum este necesar. FuckBuddy™ este compatibil cu latexul, se spală ușor cu săpun și trebuie depozitat într-un loc răcoros și ferit de accesul copiilor. Evitați lumina directă a soarelui și închideți ermetic după utilizare.
    • Nu aplicați niciodată lubrifiantul pe răni deschise sau pe pielea inflamată.
    • Nu facem niciun compromis atunci când vine vorba de calitatea și siguranța produselor noastre. La MEO, lucrăm în fiecare zi pentru a ne îmbunătăți constant calitatea și pentru a pune satisfacția dumneavoastră pe primul loc. Producem exclusiv în Germania, cu ingrediente certificate de înaltă calitate, absolut sigure pentru viața dumneavoastră sexuală.
    • Ingrediente și aplicare: În compoziția lubrifiantului FUCKBUDDY™ Double Action Lube, ne bazăm pe o selecție de ingrediente de înaltă calitate pentru a vă garanta o experiență sigură și plăcută. Informații detaliate despre ingrediente pot fi găsite pe ambalaj și în această descriere a produsului. Recomandăm clienților cu piele sensibilă sau cu alergii cunoscute să testeze produsul pe o suprafață mică de piele înainte de a-l folosi pentru prima dată, pentru a exclude posibilele intoleranțe. Un medic sau un farmacist trebuie consultat dacă nu sunteți sigur de ingrediente sau de efectele acestora.
    • MEO este o marcă comercială înregistrată de MEO în Germania. Toate celelalte mărci, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Menționarea numelor de marcă sau a mărcilor comerciale este doar în scop de referință și nu implică nicio afiliere sau parteneriat.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Evaluare 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Evaluare 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Evaluare 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Scrieți-vă propria recenzie

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - lubrifiant pe bază de apă

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - lubrifiant pe bază de apă

            FuckBuddy™ - numele spune totul! Acest lubrifiant personal a fost dezvoltat special pentru oricine caută sex pasional - oricând și fără angajament - animalic și excitat! La fel ca un adevărat "Fuck Buddy", care înseamnă sex fără complicații și fără angajament emoțional, FuckBuddy™ de la MEO vă oferă libertatea de a vă trăi cele mai profunde dorințe oricând doriți.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Alți clienți au mai cumpărat:

            26 alte articole din aceeași categorie: