De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Lubrifiant anal

Buletin informativ

SPIT to Reactivate - Lubrifiant anal hibrid

Nou

Lubrifiantul SPIT este minunat de vulgar și absolut animalic! Exact așa cum este sexul în cel mai bun moment. Lucrul special la SPIT este că nu trebuie reaplicat ca lubrifianții personali convenționali atunci când își pierde lubrifierea. În schimb, SPIT poate fi pur și simplu reactivat prin scuiparea pe el!

Mai multe informații

disponibil

Mai multe informații

Lubrifiantul SPIT este minunat de vulgar și absolut animalic! Exact așa cum este sexul în cel mai bun moment. Lucrul special la SPIT este că nu trebuie reaplicat, ca lubrifianții personali convenționali, atunci când își pierde lubrifierea. În schimb, SPIT poate fi pur și simplu reactivat prin scuiparea pe el! Acest lucru face ca utilizarea SPIT să fie o experiență deosebit de sexy. SPIT este un lubrifiant pe bază de apă cu o consistență groasă și cremoasă. SPIT este ideal pentru sexul anal intens, deoarece nu trebuie reaplicat în mod constant.

 

SPIT pentru a reactiva - Vulgar și animalic pentru o lovitură suplimentară în timpul partidei de sex!

 

O caracteristică inovatoare a SPIT este capacitatea de a-l reactiva cu scuipat. Acest lucru oferă o experiență deosebit de sexy în timpul sexului. SPIT este 100% sigur pentru prezervative și conține ingrediente prietenoase cu pielea, cum ar fi aloe vera. Acestea hidratează și răsfață pielea. SPIT nu conține, de asemenea, parabeni și spermicide și nu lasă o peliculă lipicioasă pe piele.

 

Lubrifiantul SPIT nu are gust și este practic inodor, astfel încât vă puteți concentra pe deplin asupra lucrurilor esențiale. SPIT este ușor de spălat și lasă pielea plăcut de moale și hrănită.

 

Iată cele zece puncte forte care fac din SPIT un lubrifiant personal foarte special:

 

  1. Vulgar și animalic pentru un plus de forță în timpul sexului!
  2. Lubrifiant personal pe bază de apă cu o consistență cremoasă
  3. De lungă durată - nu trebuie aplicat în mod constant.
  4. Poate fi reactivat prin pulverizare.
  5. Conține aloe vera prietenoasă cu pielea.
  6. Fără parabeni și spermicide.
  7. Fără gust și practic inodor.
  8. Ușor de îndepărtat prin spălare.
  9. Conține o cantitate mică de silicon și, prin urmare, este super alunecos.
  10. Sticluță practică de buzunar pentru călătorii.

 

Deși lubrifiantul personal SPIT a fost de fapt dezvoltat pentru sexul între homosexuali, este la fel de popular printre toți bărbații și femeile. Este ușor de aplicat datorită mecanismului ingenios al pompei (în flaconul mai mare). SPIT este lubrifiantul perfect pentru masturbare, sex anal, sex vaginal și chiar pentru un masaj corporal animalic. Dacă nu este suficient de umed, aplicați pur și simplu puțin SPIT. Amenință să se usuce? Doar scuipă și gata!

 

Mai multe detalii:

 

  • SPIT to Reactivate - lubrifiant hibrid
  • Perfect pentru sex anal, sex vaginal, masturbare, rimming și masaje corporale.
  • Disponibil în trei mărimi: SPIT 30 ml / 1 fl.oz., SPIT 100 ml / 3.4 fl.oz., SPIT 250 ml / 8.5 fl.oz.
  • Ingrediente (INCI): Apă foarte purificată, dimeticonă, izopropil mirisat, glicerină, propilen glicol, extract de Aloe Vera (2%), copolimer acrilamidă/acrilat de amoniu, poliizobutenă, hialuronat de sodiu, sorbat de potasiu, polisorbat 20.
  • Veți observa că formula cu aloe vera de la SPIT vă lasă pielea moale și hidratată. Gustul este discret, iar lubrifiantul este practic inodor, astfel încât vă puteți concentra pe deplin asupra sexului. Se spală ușor după utilizare. Agitați flaconul SPIT atunci când ajunge la dumneavoastră acasă pentru a activa formula. Păstrați flaconul de lubrifiant într-un mediu răcoros. Dacă sunteți alergic la lubrifiantul cu silicon, faceți un mic test petic și așteptați 24 de ore înainte de a utiliza lubrifiantul.
  • MEO este o marcă comercială a MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.
  • Fabricat în Marea Britanie.

S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Nici un comentariu din partea clienților încă

Scrieți-vă propria recenzie

SPIT to Reactivate - Lubrifiant anal hibrid

SPIT to Reactivate - Lubrifiant anal hibrid

Lubrifiantul SPIT este minunat de vulgar și absolut animalic! Exact așa cum este sexul în cel mai bun moment. Lucrul special la SPIT este că nu trebuie reaplicat ca lubrifianții personali convenționali atunci când își pierde lubrifierea. În schimb, SPIT poate fi pur și simplu reactivat prin scuiparea pe el!

Scrieți-vă propria recenzie

Alți clienți au mai cumpărat:

26 alte articole din aceeași categorie: