De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare - Penis și testicule

Buletin informativ

Vyper2™ - TCC prin stimulare electrică - E-Stim Systems

Vyper2 a fost dezvoltat special pentru nevoile bărbatului masochist și este un accesoriu CBT pentru electrostimulare erotică. Echipat cu 4 electrozi placați cu aur montați pe două plăci de compresie, Vyper2 atinge cu precizie punctele nervoase esențiale pentru CBT.

Mai multe informații

3768/00

disponibil

    Mai multe informații

    Vyper2 a fost dezvoltat special pentru nevoile bărbatului masochist și este un accesoriu CBT pentru electrostimulare erotică. Echipat cu 4 electrozi placați cu aur montați pe două plăci de compresie, Vyper2 atinge cu precizie punctele nervoase esențiale pentru CBT. Vyper2 este plasat peste penisul și/sau testiculele erecte și le comprimă înainte de începerea stimulării electrice.

    Vyper2™ de la E-Stim Systems: stimularea electrică a penisului și testiculelor!

    MEO prezintă Vyper2™, care se bazează pe succesul originalului Vyper™ de la E-Stim Systems. Acest dispozitiv inovator cu patru poli este conceput nu numai pentru penis, ci stimulează eficient și testiculele și oferă o experiență de electrostimulare cuprinzătoare și uluitoare, de la blândă la intensă.

    Vyper2™ a fost conceput exclusiv pentru a răspunde nevoilor bărbaților foarte supuși și este fabricat în Marea Britanie. Dispune de patru plăcuțe de contact electric placate cu aur, atașate la două plăci de compresie. Atunci când Vyper2™ este plasat peste penisul și testiculele erecte, acesta poate strânge și comprima organele genitale, oferind senzația excitantă de stimulare electrică atât penisului, cât și testiculelor.

    Dar aveți grijă: dacă strângeți prea tare, ați putea deteriora ceva foarte valoros!

    În loc de plăci subțiri de plastic cu bandă argintie lipită, precum produsele concurente, E-Stim Systems folosește plăci acrilice groase de 5 mm, tăiate cu laser și prevăzute cu plăci de circuite personalizate. Pentru o durată de viață lungă și un contact electric bun, suprafețele de contact sunt placate cu aur pentru a asigura o electrostimulare eficientă a penisului și testiculelor.

    Vyper2™ este complet echipat cu conectori Estim din oțel inoxidabil. Cu cele patru suprafețe de contact, acesta are mai multe zone de contact și, prin urmare, este perfect pentru conectarea la 2B™ de la E-Stim Systems sau la un dispozitiv cu un singur canal pentru electrostimulare.

    • Lățime mare de deschidere, de la 6,5 mm la 50 mm.
    • Suprafețe de contact placate cu aur pentru o electrostimulare eficientă
    • Conexiuni și fitinguri robuste din oțel inoxidabil de 4 mm
    • Potrivit pentru funcționarea cu un singur canal și cu două canale
    • Ușor de curățat pentru o utilizare igienică


    Vyper2™ de la E-Stim Systems este un pas înainte în domeniul electrostimulării și oferă o combinație interesantă de compresie și electrostimulare pentru penis și testicule. Este conceput pentru a intensifica senzațiile senzoriale ale CBT, oferind atât plăcere, cât și o stimulare puternică, într-un mod sigur și controlat.

    Mai multe detalii:

     

    • Vyper2™ de la E-Stim Systems
    • Dimensiuni: 140 mm x 110 mm x 40 mm (închis fără șuruburi)
    • Deschidere: 160mm x 50mm
    • Suprafața de contact: BiPolar 60mm x 90mm (pe fiecare parte)
    • Conexiuni: 8x prize de 4mm în bază
    • Material: Vyper2™ de la E-Stim Systems este fabricat din materiale de înaltă calitate care asigură durabilitate și funcționalitate optimă în timpul electrostimulării. Structura principală este realizată din aluminiu de calitate aerospațială, cunoscut pentru stabilitatea și greutatea redusă. Suprafețele de contact electric sunt placate cu aur pentru a asigura transmiterea eficientă și sigură a impulsurilor electrice. Plăcile de presiune sunt realizate din acrilic cu o grosime de 5 mm, un plastic dur și transparent, durabil și atractiv din punct de vedere vizual. În construcție se folosește, de asemenea, oțel inoxidabil pentru a asigura stabilitatea și rezistența la coroziune. În cele din urmă, plăcile de circuite imprimate (PCB) personalizate sunt parte integrantă a funcțiilor electrice, care sunt adaptate la cerințe specifice. Combinația acestor materiale face din Vyper2™ o alegere de înaltă calitate și fiabilă pentru oricine este interesat de stimularea electrică în contextul CBT.
    • Plăcile cu circuite imprimate (PCB) sunt componente esențiale ale electronicii moderne. Acestea sunt plăcile de circuit pe care sunt montate și conectate diverse componente electronice, cum ar fi rezistențe, condensatori și circuite integrate. Plăcile cu circuite imprimate formează baza pentru aceste componente și creează conexiunile electrice necesare pentru ca circuitul să funcționeze. Plăcile cu circuite imprimate pot fi găsite în aproape toate dispozitivele electronice, de la gadgeturi simple la sisteme informatice complexe.
    • Fabricate în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță din UE și Marea Britanie.
    • Cu garanție exclusivă pe viață a producătorului.
    • Notă de siguranță: Stimularea electrică (e-stim) pentru plăcerea erotică este utilizată pe scară largă, dar este important să fiți conștienți de aspectele legate de siguranță. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele cu stimulatoare cardiace, perfuzii medicale, boli de inimă sau în timpul sarcinii și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate produsele E-Stim Systems au fost dezvoltate, fabricate și testate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă întreaga responsabilitate pentru acestea.
    • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare
    • MEO este o marcă comercială a MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Optimal

    Wenn mann darauf steht, ist das Produkt in Verbindung mit einem Estim-Gerät einfach genial. Lässt sich von zart bis sehr hart einstellen. Optimal

      Scrieți-vă propria recenzie

      Vyper2™ - TCC prin stimulare electrică - E-Stim Systems

      Vyper2™ - TCC prin stimulare electrică - E-Stim Systems

      Vyper2 a fost dezvoltat special pentru nevoile bărbatului masochist și este un accesoriu CBT pentru electrostimulare erotică. Echipat cu 4 electrozi placați cu aur montați pe două plăci de compresie, Vyper2 atinge cu precizie punctele nervoase esențiale pentru CBT.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: