De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Electrostimulare anală

Buletin informativ

Anal Overload - Electrod de la E-Stim Systems

Designul sofisticat al electrodului "Anal Overload" permite stimularea electrică intensă și țintită a mușchiului sfincterului. Acest electrod bipolar este conceput pentru a furniza impulsuri electrice țintite care oferă o experiență profundă și captivantă.

Mai multe informații

3776/00

disponibil

  Mai multe informații

  Electrodul "Supraîncărcare anală" a fost dezvoltat special pentru electrostimulare anală. Designul său ingenios permite o stimulare electrică intensă și concentrată a zonei anale, în special a mușchiului sfincterului. Acest electrod bipolar este conceput pentru a furniza impulsuri electrice țintite care oferă o experiență profundă și imersivă. Este ideal pentru utilizatorii care doresc o electrostimulare anală intensă și preferă o stimulare concentrată și puternică. "Anal Overload" oferă o combinație unică de precizie și putere, ceea ce îl face un produs excepțional și căutat în lumea electrostimulării.

  Anal Overlad Electro Play

  Design inovator și ușor de utilizat:

  • Microelectrodul are un design special în formă de V care permite o penetrare delicată și confortabilă în anus. Este nevoie doar de o mică presiune pentru a introduce electrodul în anus. Apoi conectați-l la dispozitivul de electrostimulare și bucurați-vă de senzații.
  • Acest electrod nu este potrivit doar pentru bărbați, femeile se pot bucura de el și pe cale vaginală.


  Manoperă de înaltă calitate pentru o durabilitate de lungă durată:

  • Microelectrodul este fabricat din materiale de calitate aerospațială și are finisajul satinat de lux al E-Stim Systems finisaj satinat.
  • Construcția durabilă asigură că, cu o îngrijire adecvată, acest electrod va fi un accesoriu de lungă durată pentru dispozitivul dvs. de electrostimulare.


  Curățarea microelectrodului:

  • Pur și simplu curățați cu apă caldă și un detergent ușor sau cu un spray VERYCLEAN.
  • La fel ca toți electrozii premium de la E-Stim Systems microelectrodul poate fi, de asemenea, demontat cu ușurință pentru o curățare temeinică. Asigurați-vă doar că nu se pierd piese mici.


  Specificații și garanție:

  • Dimensiuni: 25 mm diametru și 58 mm lungime, ceea ce îl face o opțiune discretă și la îndemână pentru electrostimulare anală.
  • Microelectrodul este livrat într-o husă de protecție pentru o depozitare sigură atunci când nu este utilizat.
  • Microelectrodul nostru este acoperit de garanția exclusivă pe viață a producătorului de la E-Stim Systems.


  Pregătirea pentru electrostimulare anală / vaginală:

  • Utilizați lubrifiantul pe bază de apă ESHOCK de la MEO pentru o introducere ușoară și o conductivitate electrică optimă.
  • Evitați să folosiți lubrifianți cu silicon sau hibrizi. Prezervativele nu sunt compatibile cu electrozii de la E-Stim Systems nu sunt compatibile.


  Microelectrodul de la E-Stim Systems: stimulare precisă pentru plăcerea anală!

  Microelectrodul de la E-Stim Systems nu este doar un electrod mai mic, ci o capodoperă inovatoare pentru electrostimularea precisă și țintită a anusului. Este perfect pentru oricine este nou în electrostimulare sau preferă o abordare mai bine țintită. Acest electrod oferă o experiență deosebit de intimă și foarte intensă, care poate fi savurată din nou și din nou.

  Mai multe detalii:

   

  • Microelectrodul de la E-Stim Systems
  • Dimensiuni: 25 mm diametru, 58 mm lungime.
  • Greutate: 82 g
  • Tip: BiPolar, inserabil
  • Conexiuni: Două conexiuni de 4 mm în bază
  • Siguranța și calitatea sunt E-Stim Systems reprezintă o prioritate absolută.
  • Proiectat în conformitate cu cele mai recente reglementări de siguranță britanice și europene și fabricat în Marea Britanie.
  • Furnizat cu o garanție pe viață a producătorului.
  • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stimulare) este o practică obișnuită, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, poartă un stimulator cardiac sau folosesc un dispozitiv medical de perfuzie, au afecțiuni cardiace sau sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele de la E-Stim Systems au fost proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
  • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare.

  Descărcați

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Plugghino carino

  Plug piccolo ma per iniziare va benissimo, consiglio

   Evaluare 

   Oh! Wow!!!

   This diabolical little thing... wow, I mean, just... everything about it, the quality, the conductivity, the bran scrambling pleasure! This is the finest, highest quality electro toy I have ever experienced. I want everything MEO makes now.

    Evaluare 

    Sehr gute Verarbeitung

    Bin begeistert von der Qualität und der Estim damit.

     Scrieți-vă propria recenzie

     Anal Overload - Electrod de la E-Stim Systems

     Anal Overload - Electrod de la E-Stim Systems

     Designul sofisticat al electrodului "Anal Overload" permite stimularea electrică intensă și țintită a mușchiului sfincterului. Acest electrod bipolar este conceput pentru a furniza impulsuri electrice țintite care oferă o experiență profundă și captivantă.

     Scrieți-vă propria recenzie

     Alți clienți au mai cumpărat:

     30 alte articole din aceeași categorie: