De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Butt Plug - Warm Up - Antrenor de sex anal

Butt Plug Warm Up din seria Extremeo întinde în mod optim anusul și relaxează ambii mușchi sfincterieni. Ideal pentru pregătirea pentru sexul anal sau pentru fisting. Cu o bază sigură și un mâner retractabil, este perfect pentru o utilizare discretă în fiecare zi.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Butt Plug Warm Up umple bine canalul anal, menținând anusul larg deschis și relaxând mușchii sfincterului 1 și 2. Buzunarul potrivit din seria Extremeo pentru a vă pregăti pentru sexul anal sau pentru a vă încălzi înainte de fisting. De dimensiuni perfecte, cu o formă anatomică ideală, cu o bază care asigură siguranța și un mâner de întoarcere, Butt Plug Warm Up poate fi folosit discret și în viața de zi cu zi, pe o perioadă mai lungă de timp.

     

    Butt Plug Warm Up de formă conică este important din mai multe motive și este perfect pentru pregătirea pentru sexul anal sau fisting! Explicăm aici de ce:

     

    Anusul uman este format din doi mușchi sfincterieni. Sfincterul extern (sphincter externus) - Acest mușchi este situat direct la intrarea în anus și poate fi încordat și relaxat în voie. Sfincterul intern (sphincter internus) - Acest mușchi este situat mai adânc în anus și este controlat involuntar. Aceasta înseamnă că nu aveți control direct asupra tensionării și relaxării acestui mușchi.

     

    Atunci când vă pregătiți pentru sex anal sau fisting, este important să relaxați ambii mușchi sfincterieni. O problemă frecventă pentru începători este că pot relaxa doar sfincterul exterior, în timp ce sfincterul interior rămâne tensionat. Acest lucru poate duce la disconfort sau durere.

     

    Aici intervine încălzirea cu Butt Plug:

     

    • Butt Plug are forma perfectă: Forma conică a Butt Plug Warm Up permite introducerea lentă a plugului pentru fund în anus. Forma conică permite o inserție și o întindere treptată a sfincterului extern. Odată introdus, plugul ajută la relaxarea și întinderea sfincterului intern.

    • Plugul anal umple complet canalul anal: După cum au confirmat experții noștri, Butt Plug Warm Up umple complet canalul anal. Acest lucru este important, deoarece pregătește anusul pentru senzația de a fi penetrat, așa cum se întâmplă în timpul sexului anal sau al fistingului.

    • Anaplug relaxează ambii mușchi sfincterieni: Un sfincter relaxat este crucial pentru o experiență fără durere și plăcută în timpul sexului anal sau al fisting-ului. Butt Plug Warm Up menține anusul larg deschis, ceea ce, la rândul său, relaxează sfincterul și face ca pregătirea să fie mai eficientă.

    • Siguranța este prioritatea noastră principală: baza butt plug-ului asigură că acesta nu alunecă prea mult în anus, ceea ce este deosebit de important pentru a evita disconfortul. Mânerul de retragere oferă un control și o siguranță suplimentară atunci când introduceți și scoateți butt plug-ul.

    • Utilizare zilnică prelungită: Designul Butt Plug Warm Up face posibilă purtarea plugului pentru o perioadă mai lungă de timp. Utilizarea prelungită sau continuă a butt plug-ului poate antrena mușchiul sfincterului intern să se relaxeze. Acest lucru este deosebit de util deoarece, după cum s-a menționat mai sus, acest mușchi este controlat involuntar și nu poate fi relaxat în mod direct.

    • Diferite dimensiuni: Trei dimensiuni diferite permit utilizatorului să aleagă plugul anal potrivit în funcție de experiență și confort. Acest lucru permite creșterea și ajustarea treptată, ceea ce face mai ușoară pregătirea pentru sexul anal sau fisting.

    • Super material: Siliconul moale, dar stabil din punct de vedere dimensional, fără ftalați, nu numai că oferă o experiență plăcută, prietenoasă cu pielea, dar este și suficient de alunecos pentru a permite o întindere anală lină, în special în combinație cu un lubrifiant de înaltă calitate, cum ar fi Aquameo.


    Pe scurt, Butt Plug Warm Up ajută la întinderea și relaxarea sfincterului extern, dar și a celui intern, ceea ce îl face un instrument valoros atunci când vă pregătiți pentru sexul anal sau pentru fisting. Cu toate acestea, este întotdeauna important să nu vă grăbiți, să folosiți mult lubrifiant și să vă ascultați corpul pentru a vă asigura că totul rămâne confortabil și sigur.

     

    Butt Plug Warm Up este disponibil în trei dimensiuni:

     

    • Mărimea S: 3,2 cm diametru, 9,1 cm lungime totală
    • Mărimea M: 3,8 cm diametru, 10,8 cm lungime totală
    • Mărimea L: 4,4 cm diametru, 12,5 cm lungime totală

     

    Butt Plug Warm Up din seria Extremeo este mult mai mult decât o simplă jucărie sexuală: Butt Plug Warm Up este antrenorul tău personal de sex anal! Cu Butt Plug Warm Up, nu numai că te vei distra mai mult în timpul sexului anal, dar vei căpăta și încrederea de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru aventuri anale mai intense.

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug poate fi o experiență frumoasă și plăcută, mai ales dacă știi cum să o faci corect. Pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus, vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo. O pulverizare rapidă relaxează mușchiul sfincterului și face ca inserarea plugului pentru fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi plugul pentru fund Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna pregătit pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt plug
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Folosiți plugul pentru fund numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter al nostru.
    • Recomandăm produsul nostru Extremeo pentru acest butt plug: acest spray funcționează fără pierdere de senzații, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.
    • Cu noile butt plug-uri Extremeo, vă oferim acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile dvs. anale. MEO nu este doar un pionier atunci când vine vorba de produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale este lansarea inovatoarelor butt plugs din gama Extremeo. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în ceea ce privește designul, confortul și funcția.
    • Puteți comanda dopurile noastre de fund în întreaga lume. Puteți găsi magazinele sexuale MEO în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi magazinul MEO din Germania, MEO din Elveția sau magazinul MEO bondage din Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, de exemplu magazinul MEO Sex Shop din Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întreaga noastră gamă de sextoy online în Republica Cehă. Dacă limba dvs. este estoniană, puteți comanda selecția noastră de butt plug-uri online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Puteți găsi mai multe magazine MEO în SUA, Belgia, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Pour se faire sauter en solo

    J'ai attendu le livreur en bas de chez-moi pour me les enfoncer le plus rapidement possible, de vrais merveilles pour une sodomie en solo , c'est tellement bon que je crois que je vais dormir avec , et la prochaine fois je me mettrai le plus gros

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Très satisfaite

    Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

      Evaluare 

      Pratique

      Pratique et pas chère, je recommande sans hésiter. Faut pas se priver à ce prix.

        Evaluare 

        WOW!!

        I am up to the middle on can’t wait to go for the third. WOW!!

        • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Perfetti per cominciare!

        Perfetti per cominciare!

          Evaluare 

          Bellissimi

          Ottimi per usarli gradualmente, il piccolo e il medio andavano bene, ma il grande è più difficoltoso. Con il lubrificante adatto va benissimo e fa godere tantissimo

            Evaluare 

            Para principiantes como yo GENIAL

            Me regalaron los tres tamaños sin haber usado nunca ninguno y es una gozada, con el pequeño casi no hace falta ni usar lubricante y hoy e salido a la calle de paseo tranquilamente

            • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
            Evaluare 

            Perfekt für Butt Plug Training

            Ich habe das Set mit drei Größen wegen des Preisvorteils bestellt. Die Größen sind wirklich perfekt für ein Butt Plug Training, sei es für Anfänger oder Fortgeschrittene. Die Form ist sehr schön, quasi anatomisch, sie sitzen gut und rutschen nicht raus. Mit ein wenig Gleitmittel flutschen sie fast von ganz allein. Bin zufrieden und kann dieses Butt Plugs jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

            • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Butt Plug - Warm Up - Antrenor de sex anal

            Butt Plug - Warm Up - Antrenor de sex anal

            Butt Plug Warm Up din seria Extremeo întinde în mod optim anusul și relaxează ambii mușchi sfincterieni. Ideal pentru pregătirea pentru sexul anal sau pentru fisting. Cu o bază sigură și un mâner retractabil, este perfect pentru o utilizare discretă în fiecare zi.

            Scrieți-vă propria recenzie

            Alți clienți au mai cumpărat:

            30 alte articole din aceeași categorie: