De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Dop de fund mare Saurus Giant

Plugul voluminos de fund de la MEO ® este un plug anal mare pentru bărbați! Cu o lățime de 6 până la 10 cm și o lungime de 20 cm, este plugul de fund mare ideal pentru încălzirea înainte de fisting și sex anal plug. Plugul anal gigant are o formă super-încântătoare și o suprafață netedă care este deosebit de ușor de introdus.

Mai multe informații

2546/00

disponibil

    Mai multe informații

    Plugul voluminos de fund de la MEO ® este un plug anal mare pentru bărbați! Cu o lățime de 6 până la 10 cm și o lungime de 20 cm, este plugul de fund mare ideal pentru încălzirea înainte de fisting și sex anal plug. Plugul anal gigant are o formă super-încântătoare și o suprafață netedă care este deosebit de ușor de introdus. Datorită bazei largi, butt plug-ul este perfect pentru a fi călărit.

     

    Cum se utilizează plugul pentru fund?

     

    Poți folosi butt plug-ul foarte intuitiv! Introduceți-l pe cale anală și bucurați-vă de el în timp ce forma voluminoasă a butt plug-ului vă masează toate punctele fierbinți după primii câțiva centimetri. Butt plug se ține bine pe suprafețe netede, cum ar fi gresia, și vă permite o plimbare fără mâini.

     

    Ce este atât de special la acest butt plug?

     

    Forma total impresionantă și dimensiunea potrivită pentru un plug anal gigant. De asemenea, este fabricat dintr-un material convingător, suficient de stabil și flexibil în același timp, astfel încât să poți simți butt plug-ul adânc în tine exact în locurile potrivite! Butt plug-ul nostru te va umple complet și îți va garanta o satisfacție intensă.

     

    Ce lubrifiant ar trebui să folosesc pentru acest butt plug?

     

    Vă recomandăm lubrifianții noștri personali hibrizi MANCUNT sau FORMULA X pentru acest butt plug. MANCUNT combină avantajele a două lumi: Alunecă precum siliconul și se spală la fel de ușor ca apa. MANCUNT face ca utilizarea plugului pentru fund să fie o plăcere minunată. Aplicați mult lubrifiant pe butt plug și introduceți puțin lubrifiant în anus cu ajutorul "Lube Shooter" al nostru (click aici ). De asemenea, vă sfătuim să folosiți și Spray-ul nostru Extremeo. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începătorii în materie de sex anal, cât și pentru fanii experimentați ai dopurilor anale mari. Efectul special al Extremeo favorizează o penetrare ușoară și, prin urmare, duce la o plăcere relaxată și pasională. Spray-ul funcționează fără pierderea senzației, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la asigurarea unei distracții fără restricții cu un plug anal mare.

     

    Sfaturi importante pentru utilizarea și curățarea unui dop de fund:

     

    Acest butt plug este fabricat dintr-un material de înaltă calitate, fără ftalați. Materialul plugului anal Giant este minunat de flexibil și alunecos. Materialul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte stabil, astfel încât butt plug-ul dvs. va dura mult timp. Înainte de a folosi un butt plug, totuși, ar trebui să îl curățați bine. Apa caldă și un săpun blând sunt de obicei suficiente. Îl puteți curăța temeinic cu spray-ul nostru VeryClean. Bineînțeles, curățarea este deosebit de importantă și după utilizare. De asemenea, este posibil să doriți să folosiți și dumneavoastră o spălătură anală pentru a curăța intestinul înainte de a folosi plugul pentru fund. În categoria magazinului nostru "Dușuri anale" (faceți clic aici ) veți găsi o gamă largă.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Dop de fund mare, plug anal pentru bărbați (Giant Anal Plug)
    • Fabricat în Europa! MEO ™ are această jucărie sexuală anală făcută pentru tine în Europa!
    • Material: Vinil, fără ftalați, ușor de curățat și prietenos cu pielea
    • Lubrifiant: Vă recomandăm lubrifianții noștri FUCKSLUT, EZ2FUCK, MANCUNT sau FORMULA X HYBRID.
    • Curățare: Apă caldă și detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN
    • Nu vă temeți de jucăriile sexuale mari în timpul sexului anal: spray-ul nostru EXTREMEO relaxează sfincterul și facilitează inserția

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Macht süchtig

    Er füllt einen richtig aus. Geiles Teil

      Evaluare 

      Auch Heteromänner mögen ihn

      Sehr schöner Arschbohrer !!

        Scrieți-vă propria recenzie

        Dop de fund mare Saurus Giant

        Dop de fund mare Saurus Giant

        Plugul voluminos de fund de la MEO ® este un plug anal mare pentru bărbați! Cu o lățime de 6 până la 10 cm și o lungime de 20 cm, este plugul de fund mare ideal pentru încălzirea înainte de fisting și sex anal plug. Plugul anal gigant are o formă super-încântătoare și o suprafață netedă care este deosebit de ușor de introdus.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        30 alte articole din aceeași categorie: