De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri

Buletin informativ

Dildo pentru vârcolaci

Nu este doar un mit, pentru că acest dildo de vârcolac îți va da efectiv viață fanteziilor tale întunecate și animalice! Dildo-ul lung de 27 cm, negru și roșu, este, de asemenea, echipat cu detalii fascinante de lup. Pe cuvântul nostru: acest monstru vă va face să urlați la lună!

Mai multe informații

3078/00

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Nu este doar un mit, pentru că acest dildo de vârcolac chiar dă viață fanteziilor tale întunecate și animalice! Dildo-ul nostru bestial este fabricat din silicon de înaltă calitate, flexibil, modelat manual și întărit cu platină. Un dildo impresionant pe care îl vei simți cu adevărat intens în interiorul tău: Pentru că, cu textura sa incitantă, cu numeroasele caneluri și vene de pe arbore, va încânta pe oricine căruia îi place penetrarea lentă și puternică, cu multă fricțiune. Dildo-ul de 27 cm lungime, negru și roșu, este decorat și cu detalii fascinante de lup. Pe cuvântul nostru de onoare: acest monstru vă va face să urlați la lună!

     

    Ce face acest dildo atât de special?

     

    Dildo-ul este compatibil cu sistemul Vac-U-Lock patentat de Doc Johnson și poate fi folosit cu un strap-on corespunzător, cu accesoriile Hung System sau cu mașina noastră de futut, de exemplu. Dildo-ul este flexibil, dar suficient de ferm pentru a ajunge în orice loc din adâncul tău! Chiar poate face totul și este potrivit pentru orice variație sexuală. Un pic de Extremeo Spray face inserția mai ușoară!

     

    Ce este Vac U Lock?

     

    Este ușor de explicat, pentru că, de fapt, este exact ca acasă - fișa se introduce în priză! "Ștecherul" este fișa adaptoare a accesoriului, iar "priza" este deschiderea turnată de pe partea inferioară a dildo-ului. Sistemul Vac-U-Lock este un sistem interschimbabil, în care diferite dildo-uri pot fi combinate ușor și rapid cu un accesoriu Vac-U-Lock. Acest sistem este utilizat pentru multe dildo-uri, jucării sexuale și accesorii, de exemplu, și pentru mașinile de sex, dar și pentru alte accesorii practice (strap-ons, hamuri, mânere pentru dildo-uri, conectori, ventuze, motoare de vibrație etc.). Și de ce? Pentru că este foarte practic și rentabil să combini diferite jucării și accesorii între ele și astfel economisești mulți bani.

     

    Material și îngrijire:

     

    Acest dildo este fabricat din silicon de înaltă calitate. Materialul este minunat de flexibil și alunecos. Vinilul pe care îl folosim este, de asemenea, foarte rezistent, astfel încât dildo-ul dvs. va dura mult timp. Puteți curăța produsul cu apă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică, însă, vă recomandăm utilizarea regulată a spray-ului nostru VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Dildo
    • Material: Silicon, fără ftalați, ușor de curățat și prietenos cu pielea
    • Lubrifiant: Vă recomandăm lubrifianții noștri pe bază de apă Alphamale Aqua și Aquameo.
    • Curățare: Apă caldă și detergentul nostru pentru jucării VERYCLEAN
    • Spray-ul nostru EXTREMEO vă relaxează sfincterul și facilitează inserția.
    • Seria Vac-U-Lock include o selecție mare de dildo-uri și dopuri anale compatibile și accesorii potrivite.
    • Compatibil cu Vac-U-Lock, Hunglock, Hung System și HiSmith, precum și cu multe alte mărci.
    • Vac U Lock™ este o marcă a Doc Johnson.
    • Dimensiuni: Lungime 26,6 cm, lungime inserabilă 20,3 cm, diametru de aproximativ 5 cm.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Dildo pentru vârcolaci

    Dildo pentru vârcolaci

    Nu este doar un mit, pentru că acest dildo de vârcolac îți va da efectiv viață fanteziilor tale întunecate și animalice! Dildo-ul lung de 27 cm, negru și roșu, este, de asemenea, echipat cu detalii fascinante de lup. Pe cuvântul nostru: acest monstru vă va face să urlați la lună!

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: