De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

Stimulator de prostată - Vibrator de prostată de înaltă performanță

Bestseller!!!! Această jucărie sexuală interesantă pentru bărbați nu este doar cel mai bun stimulator de prostată! De asemenea, convinge și prin funcțiile suplimentare incitante, deoarece frământă bilele bărbatului, masează anusul și prostata și chiar îi stimulează perineul în timpul masturbării. Noi, la MEO, credem că este pur și simplu excitant!

Mai multe informații

2788/00

disponibil

    Mai multe informații

    Această jucărie sexuală interesantă pentru bărbați nu este doar cel mai bun stimulator de prostată! Impresionează și prin funcțiile sale suplimentare incitante, deoarece frământă bilele bărbatului, îi masează anusul și prostata și chiar îi stimulează perineul în timpul masturbării. Noi, cei de la MEO, credem că este pur și simplu minunat!

     

    Cu acest vibrator pentru bărbați, veți descoperi o jucărie sexuală inovatoare, care a fost special concepută și proiectată pentru a vă oferi cel mai puternic și eficient masaj de prostată pe care îl veți experimenta vreodată.

     

    Forma ergonomică asigură o potrivire perfectă a dispozitivului de masaj, în timp ce două motoare puternice masează intens prostata, anusul, perineul și bilele și te vor conduce la orgasme explozive și incredibil de durabile.

     

    Stimulatorul de prostată de la MEO ® este echipat cu două motoare puternice care asigură stimularea intensă a prostatei, anusului și perineului. De asemenea, maseurul oferă o stimulare intensă a testiculelor! Bărbații care nu au experimentat încă acest tip de stimulare vor fi surprinși de cât de intens poate fi orgasmul atunci când toate punctele de plăcere sunt stimulate în același timp.

     

    Ce este atât de special la stimulatorul de prostată?

     

    Stimulatorul de prostată high-end de la MEO ® a fost conceput pentru a satisface pe deplin nevoile bărbaților. Datorită suprafeței ultra-moale din silicon de înaltă calitate, stimulatorul de prostată este confortabil de introdus și, prin urmare, este ideal și pentru începători. O baterie reîncărcabilă de lungă durată alimentează stimulatorul de prostată. Șapte intensități diferite de vibrație garantează, de asemenea, o plăcere variată în timpul sexului solo.

     

    Puteți activa 7 programe diferite de vibrații cu ajutorul telecomenzii practice. Acest lucru vă oferă un control deplin asupra plăcerii în orice moment. Desigur, este deosebit de atrăgător să puneți telecomanda - și, prin urmare, puterea asupra plăcerii dumneavoastră - în mâinile partenerului dumneavoastră.

     

    Cu ajutorul cablului de încărcare USB inclus, puteți reîncărca stimulatorul de prostată pe PC sau MAC și apoi vă puteți răsfăța până la orgasm.

     

    Pregătire: Cum să faci masajul de prostată cu adevărat bun!

     

    Dacă vă îngrijorează igiena, vă recomandăm să vă clătiți în prealabil cu un duș anal. Dacă este "prima dată", trebuie să creați o atmosferă relaxată în care să vă puteți relaxa și mușchii potriviți. Nu subestimați puterea unui sfincter. Sfat: MEO ® oferă spray-ul anal EXTREMEO cu efect relaxant! Ce nu ar trebui să vă lipsească: Un lubrifiant bun - de preferință unul precum Alphamale Aqua sau Aquameo, care sunt special concepute pentru uzul anal.

     

    Cum se curăță stimulatorul de prostată?

     

    Pur și simplu curățați stimulatorul de prostată după și înainte de utilizare cu dispozitivul nostru de curățare a jucăriilor VERYCLEAN.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Stimulator de prostată cu formă ergonomică
    • Dimensiuni: aprox. 35,8 mm ø x 139 mm
    • Material: ABS, silicon
    • 7 frecvențe de vibrație
    • Alimentare: USB
    • Două motoare puternice
    • Telecomandă fără fir
    • Vă rugăm să folosiți numai cu lubrifiant pe bază de apă.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Stimulator de prostată - Vibrator de prostată de înaltă performanță

    Stimulator de prostată - Vibrator de prostată de înaltă performanță

    Bestseller!!!! Această jucărie sexuală interesantă pentru bărbați nu este doar cel mai bun stimulator de prostată! De asemenea, convinge și prin funcțiile suplimentare incitante, deoarece frământă bilele bărbatului, masează anusul și prostata și chiar îi stimulează perineul în timpul masturbării. Noi, la MEO, credem că este pur și simplu excitant!

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: