De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Pompe de penis Dr Cock

Buletin informativ

Dr. Cock - Pompă automată pentru penis cu manometru pentru mărirea penisului

Cu această pompă de penis profesională, o pompă de vid pentru mărirea extremă a penisului, puteți obține rezultate excelente de mărire a penisului într-un mod rapid.

Mai multe informații

2390/00

disponibil

    Mai multe informații

    Cu această pompă profesională pentru penis, puteți obține cu ușurință rezultate excelente în ceea ce privește mărirea penisului. Pentru a face acest lucru, așezați cu grijă cilindrul pompei peste penisul dumneavoastră. Dacă doriți, puteți folosi un lubrifiant Aquameo. Apoi folosiți pompa electrică pentru a crea un vid care crește fluxul de sânge în penis. Puteți observa dimensiunea erecției rezultate pe scara de măsurare de pe cilindrul pompei. Puteți folosi manometrul pentru a verifica cantitatea de presiune utilizată. Dacă vreodată exagerați cu vidul, puteți egaliza rapid presiunea cu ajutorul supapei de siguranță.

     

    Ce este special la această pompă pentru mărirea penisului? Pompa pentru penis impresionează în primul rând prin utilizarea sa simplă, dar foarte eficientă. Este automată și, spre deosebire de pompele simple, poate fi controlată individual în funcție de nevoile dumneavoastră. Pompa pentru penis de la MEO ® vă oferă, de asemenea, un grad ridicat de control - datorită scalei de măsurare, manometrului și supapei de siguranță.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Pompă de penis transparentă, inclusiv funcție de pompă electrică, manometru cu supapă de siguranță și scală de măsurare.
    • Utilizare: Ajutor dovedit pentru mărirea penisului și ameliorarea problemelor de erecție. Poate, de asemenea, să facă erecțiile existente și mai dure.
    • Ușor de utilizat: Cu pompa pentru penis, puteți crea cu ușurință și intuitiv un vid eficient pentru mărirea penisului în cilindrul de vid.
    • Măsurabil cu precizie: Scara de măsurare de pe cilindrul de vid vă arată exact cât de tare este penisul dvs. deja în erecție.
    • Sigur de utilizat: Puteți verifica cantitatea de presiune utilizată direct pe manometrul de presiune. Dacă ați creat o presiune negativă prea mare, supapa de siguranță vă va ajuta să o reglați.

     

    La ce trebuie să fiu atent cu pompa pentru penis MEO ®?

     

    O suprafață netedă este avantajoasă pentru a genera un vid puternic. Prin urmare, este recomandabil să radeți zona genitală înainte de a utiliza pompa de penis.

     

    Cum funcționează o pompă de penis:

     

    Pompele de penis funcționează cu așa-numita metodă de vid. După ce penisul a fost lubrifiat cu lubrifiant Aquameo, acesta este introdus în cilindru, iar manșonul moale înconjoară ferm baza penisului. Pompa este apoi folosită pentru a crea un vid puternic, care permite sângelui să curgă în țesutul erectil și asigură un penis foarte tare. O supapă de presiune permite ca presiunea să fie eliberată în orice moment.

     

    Vă doriți un penis mai mare? Iată ce poate face pentru tine o pompă pentru penis:

     

    • mai multă rezistență în timpul sexului
    • rezistență mai lungă
    • o mai bună circulație a sângelui
    • stimulare intensă
    • Creșterea lungimii și a circumferinței
    • Mărirea penisului XL

     

    Pompa pentru penis MEO ® poate fi curățată cu apă, săpun blând și spray-ul nostru VERYCLEAN. Ar trebui să vă masați penisul în mod regulat, dar cel puțin înainte și după utilizarea pompei noastre pentru penis cu concentratul nostru EXTREME DELAY.

     

    Pompa de penis pentru mărirea penisului necesită 3 baterii AA (nu sunt incluse).

     

    Mai multe detalii:

     

    • Pompa pentru penis de la MEO ®pentru mărirea penisului
    • Utilizare: Pentru mărirea eficientă a penisului.
    • Ajută la ameliorarea problemelor de erecție.
    • Face ca erecția să fie mai dură și mai durabilă.
    • Ușor de utilizat
    • Scara de măsurare vă arată exact cât de mare a devenit deja penisul dumneavoastră.
    • Material: TPR, policarbonat și ABS
    • MEO este un magazin online specializat în produse pentru mărirea penisului și pentru mărirea penisului.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Saugut !

    Endlich mal eine Penispumpe die richtig saugut funktioniert und für ziemlichen Größenzuwachs bei mir gesorgt hat. Mein Schwa... ist richtig fett und prall dadurch geworden. Zur Begeisterung von meiner Freundin. Kann ich absolut jedem Mann weiterempfehlen!

      Evaluare 

      Accessoire au top!!!

      Emballage discret.

      Bonnes finitions, texture agréable.

      Bon rapport qualité prix comparé à d'autres produits du même genre.

      Orgasme garanti !

      A acheter sans aucune hésitations!

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      5 stars

      Very sturdy, easy to use... works incredibly well

      • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Sehr gute Erfolge

      Die Saugleistung dieser Dr. Cock-Penispumpe ist tatsächlich sehr gut, denn das Vakuum wird lange und dauerhaft gehalten. Der transparente Acrylglaszylinder ist mit einer Skala versehen, wo man man ablesen kann welchen Fortschritt in cm Man(n) erreicht hat ;-) Ich bin wirklich sehr zufriedene, denn die Verlängerung meines Penis ist sehr beachtlich.

      • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Dr. Cock di MEO

      Questo Sex Toy fa parte della linea Dr. Cock di MEO. È uno sviluppatore a pompa automatico. Con questo sviluppatore l'erezione sara' sempre piu' forte! Osserva la crescita del pene attraverso il cilindro trasparente in ABS con una guaina per l'inserimento in morbido Tpr per una tenuta ermetica, un manometro efficace, funzionale ed elegante e una semplice scala numerica per monitorare i progressi. L'azione della pompa è facile, veloce e sicura grazie alla semplice pressione del pulsante per azionarla e ad un pulsante della valvola di rilascio rapido che consente di avere una pressione personalizzabile. La pompa accresce il flusso di sangue al pene per l'erezione, aumentandone la dimensione e la soddisfazione sessuale.

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      sviluppatore a pompa

      veloci per la consegna ottimo materiale e molta discrezione..

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Dr. Cock - Pompă automată pentru penis cu manometru pentru mărirea penisului

      Dr. Cock - Pompă automată pentru penis cu manometru pentru mărirea penisului

      Cu această pompă de penis profesională, o pompă de vid pentru mărirea extremă a penisului, puteți obține rezultate excelente de mărire a penisului într-un mod rapid.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      12 alte articole din aceeași categorie: