De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mystim - electrostimulare

Buletin informativ

SIZZLING SIMON E-Stim Vibrator - Mystim Electrosex

SIZZLING SIMON este un vibrator cu e-stimulare. Îți satisface dorința de stimulare anală supremă. Acest multifuncțional vibrează, furnică și pulsează adânc în interiorul tău, fără dispozitiv de stimulare sau cablu.

Mai multe informații

2063/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Sizzling Simon este gata să vă stimuleze și să vă răsfețe cu vibrații și curent de stimulare în același timp. Pentru că dublu este pur și simplu mai bine. Acest dispozitiv multifuncțional vibrează, furnică și pulsează adânc în interiorul tău fără a avea nevoie de un dispozitiv de stimulare electrică sau de un cablu și îți permite să experimentezi orgasme incredibile. Corpul flexibil de 27 cm lungime și până la 4,0 cm lățime din silicon al vibratorului E-Stim vă va face să gemeți tare de extaz.

     

    Vibrație

    Sizzling Simon are două surse de vibrații: una în vârf și una în ax. În cele 8 programe diferite și 5 intensități diferite, cele două joacă împreună în mod expert. Împreună fac tot posibilul pentru a vă conduce la orgasm în cel mai variat mod posibil.

    Erotic E-Stim

    Fiecare dintre cele cinci programe de curent de stimulare ale vibratorului E-Stim este conceput pentru a vă oferi o nouă senzație de furnicături. Suprafețele de ghidare ale lui Sizzling Simon se întind pe lungime de-a lungul laturilor și au 10 niveluri diferite de intensitate pentru ca stimularea să fie cât mai răspândită și mai uniformă.

    Antrenament pentru podea pelviană

    Și pentru că 8 programe de vibrații și 5 variante diferite de curent de stimulare nu ne-au fost de ajuns, Sizzling Simon are la bord și un program de antrenament. Acesta întărește mușchii planșeului pelvian, ceea ce s-a dovedit că îmbunătățește capacitatea de a avea orgasme. Diferitele funcții sunt ușor de operat cu ajutorul butoanelor de control din mâner. Puteți alege dacă doriți să folosiți curentul de stimulare și vibrațiile împreună sau doar una dintre cele două.

    Curățare

    Sizzling Simon este fabricat din silicon de platină de calitate medicală 100%. Acest lucru îl face nu numai cu adevărat igienic, ci și ușor de curățat cu o cârpă umedă și un săpun blând. Bateria sa litiu-ion de lungă durată poate fi reîncărcată prin intermediul cablului USB cu încărcare magnetică furnizat. Chiar și atunci când funcționează simultan curentul de stimulare și vibrațiile la cele mai înalte setări respective, un Sizzling Simon complet încărcat va dura cel puțin 3 ore de utilizare continuă înainte ca eficacitatea sa să înceapă să scadă. Așa că pregătiți-vă pentru o plăcere nesfârșită.

     

     

    Puncte de atracție:

     

    • 8 programe de vibrații cu 5 niveluri de intensitate
    • 5 programe E-Stim cu 10 niveluri de intensitate
    • Programul de antrenament pentru podeaua pelviană feminină îmbunătățește capacitatea de orgasm
    • Siliconul medical oferă o senzație plăcută și o compatibilitate ridicată cu pielea
    • Foarte silențios, în ciuda celor două motoare puternice
    • E-Stim bărbat / E-Stim femeie
    • Rezistent la apă. Potrivit pentru sex solo sub duș și în cadă

     

    Detalii tehnice:

     

    • Vibrator E-Stim

    • Lungime 27 cm

    • Diametru 3,2 - 4,0 cm

    • Fabricat din 100% silicon platinat medical

    • Culoare: negru sexy

    • Intensitate 0-90 mA

    • Interval de frecvență 5-70 Hz

    • Lățimea impulsului 90-140 µs

    • Include încărcător cu magnet și cablu de încărcare USB

    • Nu este necesar un dispozitiv suplimentar de stimulare a curentului de stimulare

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Vibratore design elettrostimolante mystim sizzling simon

    Il vibratore Sizzling Simon di MyStim fa parte della linea E-Stim Vibe composta dai toys che ti permettono di godere sia delle vibrazioni che della stimolazione elettrica in una volta sola - e non hanno nemmeno bisogno di un kit di elettrostimolazione annesso. Nessun cavo, nessun dispositivo. Simon ti fa vibrare, formicolare e pulsare tutto da solo, con le seguenti tre funzioni: Vibrazione Simon ha non uno, ma due motori a vibrazione: uno nella punta e uno nel fusto. Con 8 programmi diversi e 5 diversi livelli di intensità, i due lavorano insieme per provocare l'estasi con varie modalità di vibrazione. E-Stim Ciascuno dei 5 programmi di stimolazione elettrica dell'E-Stim Vibe è impostato per dare un formicolio, e si può scegliere tra 10 diversi livelli di intensità. Le superfici conduttive sono tutte sul corpo di Eric per rendere la stimolazione più agevole e più ampia possibile. Stimolazione del pavimento pelvico E poiché 8 modi di vibrazione e 5 varietà di e-Stim non erano ancora abbastanza, Eric ha anche un programma di pulsazione che rafforza i muscoli del pavimento pelvico - che migliora la capacità di raggiungere un orgasmo. Le tre funzioni diverse sono facilmente controllabili tramite i tasti del manico. ?possibile scegliere se si desidera l'e-stim e le vibrazioni insieme o solo uno di loro. E le onde lungo il corpo daranno un massaggio ancora piu' intenso.

      Scrieți-vă propria recenzie

      SIZZLING SIMON E-Stim Vibrator - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON E-Stim Vibrator - Mystim Electrosex

      SIZZLING SIMON este un vibrator cu e-stimulare. Îți satisface dorința de stimulare anală supremă. Acest multifuncțional vibrează, furnică și pulsează adânc în interiorul tău, fără dispozitiv de stimulare sau cablu.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: