De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă așezarea liberă a acestei cruci a Sfântului Andrei în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile.

Mai multe informații

3284/00

$1,662.31


-$554.14

$1,108.17

plus costurile de transport

Disponibil în curând

  Mai multe informații

  O cruce de Sfântul Andrei sau o cruce BDSM este accesoriul perfect atunci când vine vorba de bondage-ul suprem! În afară de forma de bază, inovatoarea cruce de Sfântul Andrei 2.0 de la MEO nu mai are multe în comun cu crucile de bondage originale din lemn. Crucea noastră de Sfântul Andrei este căptușită și acoperită cu imitație de piele de înaltă calitate. Datorită construcției din oțel și lemn, această cruce de Sfântul Andrei este extrem de stabilă, rezistentă și sigură pentru a fi folosită în bondage. Folosirea materialelor de înaltă calitate și designul bine gândit fac din crucea noastră de Sfântul Andrei o piesă de mobilier BDSM sigură și universal aplicabilă. Crucea noastră St Andrew's Cross 2.0 este potrivită pentru toate dimensiunile corporale și clasele de greutate și este concepută atât pentru uz privat, cât și pentru studiourile BDSM profesionale.

  Plăcerea supunerii:

  Pentru utilizator, Crucea St Andrew's Cross se caracterizează în primul rând prin bondage-ul complet și prin imobilitatea rezultată. Partenerul pasiv este complet la mila Top și abia se poate mișca. Dacă sunteți legat la crucea Sfântului Andrei, vă veți da seama foarte repede că în această poziție sunteți complet la mila partenerului. Atât capul, cât și întreaga parte superioară a corpului sunt liber accesibile pentru Top și pot fi stimulate sau pedepsite. Situația este similară cu organele genitale. Picioarele desfăcute nu pot fi închise, astfel încât este posibilă orice manipulare a organelor genitale.

  Ce este atât de special la această cruce de Sfântul AndreiBDSM?

  Pe lângă mobilierul BDSM, cum ar fi cuști, cazemate și multe altele, producem și această cruce de Sfântul Andrei practică, cu suport. Crucea noastră de Sfântul Andrei BDSM este o cruce de Sfântul Andrei atemporală, demontabilă, pentru utilizare liberă, fără montare pe perete. Crucea de Sfântul Andrei perfectă pentru orice nevoie și pentru orice dimensiune de cameră. În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă crucea de Sfântul Andrei este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă plasarea acestei cruci de Sfântul Andrei oriunde în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile. Bineînțeles, multe accesorii BDSM din gama MEO pot fi atașate la cruce. Deoarece crucea noastră de Sfântul Andrei este acoperită cu piele artificială igienică, este ușor de curățat după o sesiune de bondage (fluide corporale, ceară de lumânare, lubrifianți, uleiuri etc.). Crucea Sfântului Andrei este livrată dezasamblată, împachetată discret și în siguranță. Asamblarea este extrem de simplă, iar crucea noastră bondage de Sfântul Andrei este gata de utilizare în 3 minute. După utilizare, crucea Sfântului Andrei poate fi rapid demontată și depozitată discret în dulap sau sub pat.

  Cum se utilizează crucea Sfântului Andrei pentru bondage?

  Crucea Sfântului Andrei are dispozitive integrate pentru imobilizarea partenerului supus. Acest lucru se poate face cu cătușe din piele, cătușe sau frânghii. Imaginația dumneavoastră nu are limite. Există o singură limită: timpul! Fiecare sclav are limite fizice, iar acestea pot fi explorate minunat în timpul bondage-ului pe crucea Sfântului Andrei. Să stai în picioare cu picioarele depărtate este deja o provocare, iar să îți depărtezi brațele în sus este și mai inconfortabil. În plus, brațele devin din ce în ce mai grele de la sine, pe măsură ce sângele coboară încet înapoi în corp. Amorțeala este rezultatul. Tocmai de aceea ar trebui să alegeți cătușe și cătușe de gleznă de înaltă calitate. Vă recomandăm cătușele noastre speciale 9885 (faceți clic aici) - precum și cătușele noastre de gleznă din seria BLACK BERLIN.

  Acum sclavul este legat - și acum ce urmează? Ei bine, acum începe cu adevărat sesiunea BDSM propriu-zisă. Puteți explora corpul fără restricții și stimula zonele erogene în consecință. Dacă sclavul este fixat cu fața la crucea Sfântului Andrei, puteți, desigur, să introduceți și o sesiune de bătăi și/sau biciuire. Este important să fiți atenți la semnalele sclavului dumneavoastră. Așadar, vă rugăm să vă amintiți Safeword și întrebați despre aceasta dacă este necesar.

  Ce este o cruce a SfântuluiAndrei BDSM?

  Poate fi văzută la fiecare trecere de cale ferată și este menționată și în Biblie: crucea Sfântului Andrei! Crucea Sfântului Andrei în context bondage este o cruce în formă de X de dimensiuni umane (adesea numită doar cruce). Ea a fost numită după apostolul Andrei, despre care se spune că a fost condamnat la moarte prin răstignire pe o cruce în formă de X în jurul anului 60 d.Hr. O cruce a Sfântului Andrei în bondage este de obicei făcută din lemn sau metal și este folosită pentru a imobiliza partenerul pasiv (fundul sau sclavul). Partea din față sau din spate a partenerului pasiv este liber accesibilă partenerului activ, Top, iar extremitățile sunt întinse și fixate.

  Detalii suplimentare:

  • Crucea Sfântului Andrei cu suport
  • Material: metal, lemn, tapițerie, imitație de piele
  • Material de montare inclus
  • Are mai multe puncte de fixare.
  • Înălțimea este de 202 cm, cu o suprafață de bază de aprox. 1 m²
  • Deoarece picioarele sclavului sunt pe podea chiar și în timp ce este fixat de crucea Sfântului Andrei, nu există practic niciun risc cu acest tip de imobilizare. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție circulației sângelui în brațe, care se poate opri dacă sclavul este legat prea mult timp.
  • Crucea Sfântului Andrei este acum un echipament standard în orice studio de dominatrix. Multe cluburi de swingeri au, de asemenea, camere BDSM special amenajate cu o cruce a Sfântului Andrei. O cruce bondage poate fi găsită, de asemenea, din ce în ce mai des în dormitoarele private. Dacă un sclav este atașat de cruce, acesta nu trebuie lăsat niciodată singur. Chiar și problemele, altfel banale, pot avea consecințe grave dacă sunt ținute în acest mod. Persoanele cu astm sau probleme cardiace ar trebui, în general, să se abțină de la a fi legate de crucea de Sfântul Andrei.
  • Sinonime: Crucea Sfântului Andrei BDSM - Mobilier BDSM - Cruce BDSM - Cruce bondage bondage - Crucea Sfântului Andrei SM


  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Danke!!

  Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

   Evaluare 

   Richtige Profi-Qualität

   Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

    Evaluare 

    Approved

    The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

    Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

    În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă așezarea liberă a acestei cruci a Sfântului Andrei în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile.

    Scrieți-vă propria recenzie

    30 alte articole din aceeași categorie: