De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă așezarea liberă a acestei cruci a Sfântului Andrei în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile.

Mai multe informații

3284/00

$1,694.91


-$565.01

$1,129.90

plus costurile de transport

Disponibil în curând

  Mai multe informații

  O cruce de Sfântul Andrei sau o cruce BDSM este accesoriul perfect atunci când vine vorba de bondage-ul suprem! Crucea inovatoare a Sfântului Andrei 2.0 de la MEO are puține lucruri în comun cu crucile de bondage originale din lemn, cu excepția formei de bază. Crucea noastră de Sfântul Andrei a fost căptușită și acoperită cu o imitație de piele de înaltă calitate. Datorită construcției din oțel și lemn, această cruce a Sfântului Andrei este extrem de stabilă, rezistentă și sigură pentru a fi folosită în bondage. Folosirea materialelor de înaltă calitate și construcția bine gândită fac din crucea noastră de Sfântul Andrei o piesă de mobilier BDSM sigură și universal aplicabilă. Crucea noastră St. Andrew's Cross 2.0 este potrivită pentru toate dimensiunile corporale și clasele de greutate și este construită pentru uz privat, dar și în studiourile BDSM profesionale.

  Plăcerea supunerii:

  Pentru utilizator, Crucea St. Andrew's Cross se caracterizează în primul rând prin bondage-ul complet și imobilitatea rezultată. Partenerul pasiv este complet la mila Top și abia se poate mișca. Atunci când sunteți legat de crucea Sfântului Andrei, veți observa foarte repede că sunteți complet la mila partenerului în această poziție. Atât capul, cât și întreaga parte superioară a corpului sunt liber accesibile pentru Top și pot fi stimulate sau pedepsite. Situația este similară cu organele genitale. Picioarele desfăcute nu pot fi închise, astfel încât orice manipulare a organelor genitale este posibilă.

  Ce este special la această cruce de Sfântul AndreiBDSM?

  Pe lângă mobilierul BDSM, cum ar fi cuștile, cazematele și multe altele, producem și această cruce de Sfântul Andrei practică, cu suport. Crucea noastră de Sfântul Andrei BDSM este o cruce de Sfântul Andrei atemporală, demontabilă, pentru utilizare liberă, fără montare pe perete. Crucea Sfântului Andrei perfectă pentru toate nevoile și pentru orice dimensiune a camerei. În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă crucea de Sfântul Andrei este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă amplasarea liberă a acestei cruci a Sfântului Andrei în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile. Bineînțeles, multe accesorii BDSM din gama MEO pot fi atașate la crucea de constrângere. Deoarece crucea noastră de Sfântul Andrei este acoperită cu imitație de piele igienică, este ușor de curățat după o sesiune de bondage (fluide corporale, ceară de lumânare, lubrifianți, uleiuri etc.). Crucea Sfântului Andrei este livrată dezasamblată, ambalată discret și în siguranță. Asamblarea este foarte ușoară, iar crucea noastră bondage de Sfântul Andrei este gata de utilizare în 3 minute. După utilizare, crucea Sfântului Andrei poate fi rapid demontată și depozitată discret într-un dulap sau sub pat.

  Cum se utilizează crucea Sfântului Andrei pentrubondage?

  Crucea Sfântului Andrei are dispozitive integrate pentru imobilizarea partenerului supus. Acest lucru se poate face cu cătușe din piele, cătușe sau frânghii. Nu există limite pentru imaginația dumneavoastră. Există o singură limită: timpul! Fiecare sclav are limite fizice, iar acestea pot fi explorate în mod minunat în timpul bondage-ului pe crucea Sfântului Andrei. Să stai în picioare cu picioarele desfăcute este deja o provocare, iar să îți întinzi brațele în sus este, de asemenea, un pic mai inconfortabil. În plus, brațele devin din ce în ce mai grele de la sine, deoarece sângele coboară încet înapoi în corp. Amorțeala este rezultatul. De aceea, ar trebui să alegeți dispozitive de fixare a mâinilor și picioarelor de înaltă calitate. Vă recomandăm cătușele noastre speciale pentru mâini 9885 (faceți clic aici) - precum și cătușele pentru picioare din seria BLACK BERLIN.

  Acum sclavul este fixat - și acum? Ei bine, acum începe cu adevărat adevărata sesiune BDSM. Puteți explora corpul fără restricții și stimula zonele erogene în consecință. Dacă sclavul este fixat cu fața la crucea Sfântului Andrei, puteți, desigur, să introduceți și o sesiune de palme și/sau biciuire. Este important să fiți atenți la semnele sclavului dumneavoastră. Vă rugăm să vă amintiți în prealabil cuvântul de siguranță și să îl cereți dacă este necesar.

  Ce este o cruce de Sfântul AndreiBDSM?

  Poate fi găsită la fiecare trecere de cale ferată și este menționată și în Biblie: Crucea Sfântului Andrei! Crucea Sfântului Andrei în contextul bondage-ului este o cruce în formă de X (adesea numită doar cruce) de dimensiuni umane. Ea a fost numită după apostolul Andrei, despre care se spune că a fost condamnat la moarte prin răstignire pe o cruce în formă de X în jurul anului 60 d.Hr. O cruce de Sfântul Andrei în bondage este de obicei făcută din lemn sau metal și servește la fixarea partenerului pasiv (fund sau sclav). Partea din față sau din spate a partenerului pasiv este liber accesibilă partenerului activ, Top, iar extremitățile sunt desfăcute și fixate.

  Detalii suplimentare:

  • Crucea Sfântului Andrei cu suport
  • Material: metal, lemn, tapițerie, imitație de piele
  • Material de montare inclus
  • Are mai multe puncte de fixare.
  • Înălțimea este de 202 cm, cu o suprafață de bază de aproximativ 1 m²
  • Deoarece sclavul stă cu picioarele pe podea și în timpul fixării pe crucea Sfântului Andrei, nu există aproape niciun risc cu acest tip de fixare. Cu toate acestea, trebuie să acordați atenție circulației sângelui în brațe, care se poate opri dacă sclavul este fixat pentru prea mult timp.
  • Crucea Sfântului Andrei este acum un echipament standard în orice studio de dominatoare. De asemenea, multe cluburi swinger au camere BDSM special amenajate cu o cruce de Sfântul Andrei. Din ce în ce mai des puteți găsi o cruce bondage și în dormitoarele private. Dacă un sclav este legat de crucea de bondage, acesta nu trebuie în niciun caz să fie lăsat singur. Chiar și problemele, altfel banale, pot avea consecințe grave dacă sunt rezolvate în acest mod. Persoanele cu astm sau probleme cardiace ar trebui, în general, să se abțină de la a fi legate de crucea de Sfântul Andrei.
  • Sinonime: Cruce de Sfântul Andrei BDSM - Mobilier BDSM - Cruce BDSM - Cruce de constrângere bondage - Cruce de Sfântul Andrei SM


  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Danke!!

  Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

   Evaluare 

   Richtige Profi-Qualität

   Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

    Evaluare 

    Approved

    The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

    Crucea Sfântului Andrei - maro - tapițată

    În comparație cu produse similare, această cruce de Sfântul Andrei nu lasă nimic de dorit, indiferent dacă este folosită în mod privat sau într-un studio BDSM profesionist. Baza stabilă face posibilă așezarea liberă a acestei cruci a Sfântului Andrei în cameră, astfel încât să poată fi folosită din toate părțile.

    Scrieți-vă propria recenzie

    30 alte articole din aceeași categorie: