De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Masturbatoare pentru bărbați

Buletin informativ

Masturbator Anus - Cheap Thrills Leather Daddy de CalExotics

Experimentați plăcerea supremă cu Masturbatorul Cheap Thrills Leather Daddy de la CalExotics! Dezvoltat pentru a imita senzația intensă a unui anus strâns, acest masturbator din material realist vă oferă o experiență de sex anal aproape imposibil de distins de cea reală.

Mai multe informații

3644/00

21,90 €


-6,00 €

15,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Experimentați plăcerea supremă cu Masturbatorul Cheap Thrills Leather Daddy de la CalExotics! Conceput pentru a imita senzația intensă a unui anus strâns, acest masturbator realizat din material realist vă oferă o experiență de sex anal aproape imposibil de distins de cea reală.

    Eștipregătit pentru o experiență care depășește toate limitele?

    Designul închis al masturbatorului asigură o stimulare excelentă a penisului, în timp ce structura multiplă unică și materialul ultra-moale și elastic Pure Skin® oferă o senzație realistă. Fie că vă aflați acasă sau în deplasare, acest masturbator compact este jucăria sexuală perfectă pe care o așteptați.

    Puncte de atracție:

    • Masturbator anus
    • Aspect realist
    • Senzație realistă
    • Structură interioară stimulantă
    • Ușor de curățat
    • Valoare excelentă pentru bani


    Masturbatordin seria Cheap Thrills de la CalExotics:

    Masturbatorul de la CalExotics este un masturbator cu aspect și senzație realiste, cu deschidere anală. Pentru a oferi cea mai realistă experiență de sex anal posibilă, masturbatorul este fabricat din Pure Skin®, un material TPE cunoscut pentru proprietățile sale asemănătoare pielii. Acest material este foarte popular în industria jucăriilor sexuale, deoarece este moale, dar elastic și are o textură și o consistență foarte asemănătoare cu pielea umană. Pure Skin® este mai mult decât un simplu material - este o adevărată senzație în lumea masturbatorilor. Dezvoltat pentru a vă oferi cea mai realistă senzație pe care ați experimentat-o vreodată. Structura interioară a masturbatorului oferă o stimulare intensă a penisului. Pentru o plăcere maximă, utilizați un lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau STROKE.

    Masturbatorul este ușor de curățat după utilizare: Treceți cu grijă apă călduță în orificiu și folosiți un săpun antibacterian sau spray-ul nostru VeryClean. Apoi lăsați-l să se usuce bine și depozitați-l într-un loc ferit de praf.

    Detalii suplimentare:

    • Masturbator anus
    • Din seria Cheap Thrills de la CalExotics
    • Dimensiuni: aprox. 14 cm x 7,5 cm
    • Material: TPE, fără ftalați
    • Aquameo și MEO sunt mărci înregistrate ale MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.
    • CalExotics, o companie americană fondată în anii 1990, este cunoscută în industria jucăriilor sexuale pentru produsele sale inovatoare și de înaltă calitate. Se remarcă în special masturbatoarele, care variază de la modele manuale simple la modele de înaltă tehnologie controlate electronic și se caracterizează prin materiale realiste și funcții interactive. La fel ca și CalExotics, compania germană MEO este, de asemenea, cunoscută pentru varietatea sa de jucării sexuale și produse BDSM de înaltă calitate. Ambele companii se caracterizează prin inovație, calitate și orientare către client. CalExotics și MEO pun mare accent pe oferirea de produse sigure, fiabile și de înaltă calitate, care se adresează unei game largi de preferințe și interese sexuale. Deși CalExotics și MEO au sediul în locații diferite, ele împărtășesc o filozofie comună de inovare, calitate și urmărirea satisfacției clienților.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Great product - Highly recommended

    I did have some good expectations of this product but it has a actually exceeded my expectations. When it says realistic, it certainly is.
    A highly recommended product to buy and use.
    It also arrived earlier than expected which was great.

      Evaluare 

      TRES REALISTE ET CONFORTABLE

      joli masturbateur très réaliste
      confort au top et bonnes sensations
      Le toucher et doux à l’intérieur et à l’extérieur.
      Facile à nettoyer. Bon rapport qualité prix.

        Evaluare 

        Kleiner Arsch

        Der niedrige Preis hat mich zunächst abgeschreckt, weshalb ich beim Stöbern immer einen großen Bogen um das Produkt gemacht habe. Nach diversen Fehlkäufen im deutlich teureren Segment habe ich mich dann doch überzeugen lassen, diesem Masturbator eine Chance zu geben und was soll ich sagen, meine Erwartungen wurden bei weitem übertroffen. Generell habe ich noch keinen Masturbator ausprobiert, der ästhetisch mit diesem mithalten kann. Mit Gleitgel benetzt sieht dieser kleine Arsch sehr realistisch aus, was mir zumindest einen zusätzlichen visuellen Reiz und Lustgewinn verschafft. Das Material ist wunderbar weich und riecht nicht. Auch von innen fühlt es sich sehr gut an, also eher hochwertig. Die Reinigung ist einfach.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Masturbator Anus - Cheap Thrills Leather Daddy de CalExotics

          Masturbator Anus - Cheap Thrills Leather Daddy de CalExotics

          Experimentați plăcerea supremă cu Masturbatorul Cheap Thrills Leather Daddy de la CalExotics! Dezvoltat pentru a imita senzația intensă a unui anus strâns, acest masturbator din material realist vă oferă o experiență de sex anal aproape imposibil de distins de cea reală.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: