De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Masturbatoare pentru bărbați

Buletin informativ

Masturbator pentru Edging - Boundless Dual Motor Stroker

Nou Oferta

Masturbatorul Boundless Dual Motor Stroker este o jucărie sexuală foarte specială, care va încânta atât bărbații, cât și partenerii dominanți. Pe lângă funcția sa de masturbator pentru masturbare, este, de asemenea, ideal într-un context BDSM pentru așa-numitul "tease & denial" sau "edging".

Mai multe informații

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Masturbatorul Boundless Dual Motor Stroker este o jucărie sexuală foarte specială care încântă atât bărbații, cât și partenerii dominanți. În plus față de funcția sa de masturbator pentru masturbare, este, de asemenea, ideal într-un context BDSM pentru așa-numitul "tease & denial" sau "edging".

    "Tease & denial" și așa-numitul "edging" sunt practici care au ca scop intensificarea plăcerii sexuale prin întârzierea sau negarea temporară a orgasmului. Implică aducerea ta sau a partenerului tău în punctul de a ajunge la orgasm și apoi oprirea sau reducerea stimulării pentru a întârzia momentul "eliberării". Acest lucru poate fi repetat de mai multe ori pentru a crește intensitatea orgasmului final.

    "Tease & denial" constă în a "chinui" și a trage de timp în mod jucăuș partenerul masculin, negându-i o satisfacție imediată. Acesta poate fi un element puternic de dominare și supunere într-o relație BDSM și poate intensifica atât aspectele psihologice, cât și cele fizice ale plăcerii.

    "Edging" este o formă specială de "tachinare și negare" în care se folosește Boundless Dual Motor Stroker pentru a controla cu precizie stimularea. Cu Boundless Dual Motor Stroker, tu sau partenerul tău puteți controla cu precizie intensitatea și viteza de stimulare, ceea ce face ca experiența să fie și mai intensă și mai controlată. Masturbatorul este folosit pentru a crea o excitare maximă, fără a duce la punctul culminant, până când partenerul dominant decide să permită orgasmul.

    . Boundless Dual Motor Stroker este un masturbator BDSM inovator, cu două motoare puternice și o construcție rezistentă la apă, care îl face partenerul ideal pentru plăceri versatile. Această jucărie sexuală sofisticată a fost dezvoltată special pentru a duce "edging-ul" - jocul de a întârzia orgasmul - la un nou nivel.

    Caracteristici tehnice:

    • Tehnologie cu două motoare: Echipat cu două motoare care funcționează independent, Boundless Dual Motor Stroker oferă o stimulare intensă a penisului. Această dualitate permite ca diferite zone ale penisului să fie stimulate simultan cu intensități diferite, ceea ce este deosebit de potrivit pentru practicile de "edging".
    • 10 moduri de vibrație: Cu un total de zece moduri de vibrație diferite, Boundless Dual Motor Stroker oferă o gamă largă de opțiuni de stimulare pentru penis. De la pulsații blânde la vibrații intense, puteți naviga prin diferitele funcții prin simpla apăsare a unui buton pentru a vă personaliza plăcerea.
    • Design deschis pe două fețe: Designul inovator, cu două intrări pe două fețe, face ca Boundless Dual Motor Stroker să fie nu numai versatil, ci și deosebit de ușor de curățat. Capetele deschise permit o îngrijire și o întreținere ușoară a masturbatorului BDSM.
    • Cameră interioară texturată (manșon): Camera interioară este dotată cu o varietate de texturi care oferă o stimulare suplimentară de fiecare dată când atinge penisul. Aceste texturi sporesc sensibilitatea și ajută la intensificarea experienței edging.
    • Rezistent la apă: Designul rezistent la apă permite ca Boundless Dual Motor Stroker să fie folosit în medii umede, cum ar fi la duș, ceea ce extinde și mai mult varietatea de utilizări posibile.
    • Design pregătit pentru călătorii: Compact și discret, Boundless Dual Motor Stroker este partenerul perfect pentru călătorii. Designul său discret îl face să fie jucăria sexuală ideală pentru călătorii.
    • Durata de viață a bateriei: Sunt posibile până la 150 de minute de edging cu un timp de încărcare relativ scurt, de doar două ore.


    Cu aceste specificații tehnice, Boundless Dual Motor Stroker este o capodoperă a tehnologiei moderne a jucăriilor sexuale, care a fost dezvoltată special pentru practica BDSM de "edging". Combinația dintre cele două motoare, diferitele moduri de vibrație și camera interioară texturată oferă posibilități infinite de a controla plăcerea și de a întârzia în mod deliberat punctul culminant pentru a obține o intensitate a orgasmului fără precedent.

    Mai multe detalii:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • Masturbator BDSM pentru edging.
    • Sursă de alimentare Baterie USB reîncărcabilă (inclusă)
    • Material: ABS cu acoperire PU (carcasă), TPE (manșon), silicon (buton), oțel (contacte de încărcare).
    • Dimensiuni: 3,75 cm (diametru - manșon), 12,75 cm x 9,5 cm (total).
    • Greutate: aproximativ 450 de grame
    • Durata maximă de funcționare: 150 de minute
    • Timp maxim de încărcare: 120 de minute
    • Funcții: 10
    • Curățare: Pentru o îngrijire optimă și o durată de viață îndelungată a Boundless Dual Motor Stroker, vă recomandăm o curățare temeinică cu VeryClean Spray după fiecare utilizare. Acest spray special de curățare este ușor de utilizat și asigură o curățare temeinică și igienică pentru a menține sextoy-ul în stare excelentă.
    • Lubrifiant: Vă rugăm să rețineți că nu se recomandă utilizarea lubrifiantului pe bază de silicon pentru acest produs, deoarece poate deteriora materialul Boundless Dual Motor Stroker. Pentru cea mai bună experiență și pentru a asigura integritatea Boundless Dual Motor Stroker, vă recomandăm lubrifiantul nostru STROKE. Acest lubrifiant a fost dezvoltat special pentru edging și oferă o lubrifiere optimă care prelungește plăcerea și intensifică senzațiile fără a deteriora materialul Boundless Dual Motor Stroker.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Evaluare 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
      Evaluare 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Evaluare 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Masturbator pentru Edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbator pentru Edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbatorul Boundless Dual Motor Stroker este o jucărie sexuală foarte specială, care va încânta atât bărbații, cât și partenerii dominanți. Pe lângă funcția sa de masturbator pentru masturbare, este, de asemenea, ideal într-un context BDSM pentru așa-numitul "tease & denial" sau "edging".

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          30 alte articole din aceeași categorie: