De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Curea pe dildo Curea pe

Buletin informativ

Dual Penetrator cu vibrații

Secretul succesului Dual Penetrator constă în combinația perfectă de funcționalitate și plăcere: Inelul integrat pentru penis oferă suport suplimentar, prelungește erecția și crește rezistența sexuală, în timp ce vibratorul cu formă ergonomică oferă o stimulare țintită atât a punctului G, cât și a prostatei.

Mai multe informații

3635/00

$89.45


-$11.20

$78.25

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Cu această jucărie sexuală ingenioasă, vă puteți bucura din plin de dubla penetrare! Acest Penetrator de înaltă calitate este o combinație între un dildo realist cu vibrații și un inel de penis confortabil care cuprinde atât arborele penisului, cât și testiculele. Cu 10 funcții de vibrație uluitoare, de la vibrații ușor pulsatorii la vibrații uluitor de puternice, acest dublu Penetrator oferă tot ce ți-ai putea dori pentru o plăcere anal sau vaginală nelimitată.

  Secretul succesului penetrantului dublu constă în combinația perfectă de funcționalitate și plăcere: Inelul integrat pentru penis oferă suport suplimentar, prelungește erecțiile și crește rezistența sexuală, în timp ce vibratorul cu formă ergonomică oferă o stimulare țintită atât a punctului G, cât și a prostatei. Această jucărie sexuală nu este doar cheia pentru o plăcere mai intensă în timpul dublei penetrări, ci și o modalitate de a duce experiența cu partenerul la un nou nivel.

  Dual Penetrator a fost dezvoltat special pentru a transforma în sfârșit fantezia dublei penetrări - penetrarea simultană a două penisuri - în realitate și se caracterizează prin textura și forma sa realistă. Inelele flexibile, dar ferme, se potrivesc perfect și asigură nu numai că dildo-ul nu alunecă, ci și că este foarte confortabil de purtat.

  Sfaturi pentru o plăcere și mai realistă:

  Utilizarea lubrifiantului nostru hibrid ManCunt, care este modelat după sperma reală în ceea ce privește aspectul și consistența, oferă o experiență excepțional de realistă, care duce utilizarea Penetratorului Dual la un nou nivel. Combinația unică de ingrediente pe bază de apă și silicon asigură o lubrifiere de lungă durată, fără a deveni lipicioasă sau a se usca rapid. Lubrifiantul este ideal pentru oricine apreciază o senzație autentică și, în același timp, prețuiește siguranța și confortul, deoarece este potrivit și pentru pielea sensibilă.

  Îngrijirea și curățarea penetrantului dublu este foarte ușoară: pur și simplu curățați-l după utilizare cu apă caldă și săpun blând sau cu spray-ul nostru VERYCLEAN.

  Detalii suplimentare:

  • Penetratorul dublu cu vibrații
  • Jucăria sexuală perfectă pentru dubla penetrare.
  • Poate fi folosit atât pe cale vaginală, cât și anală.
  • Dimensiuni: 14 x 3,25 cm (dildo) | 3,25 cm (diametrul inelului pentru axul penisului) | 3,75 cm (diametrul inelului pentru scrot)
  • 10 funcții de vibrații intense, pulsații și escaladare
  • Material: Liquid Silicone (moale, suplu, durabil și rezistent la apă)
  • Inel scrotal integrat pentru suport suplimentar
  • Cip de memorie modern care reamintește ultima funcție utilizată
  • Blocaj de siguranță - apăsați și mențineți apăsat timp de 3 secunde pentru a porni și opri.
  • Reîncărcabilă prin USB - cablu de încărcare inclus.
  • Se încarcă complet în 1,5 ore.
  • Funcționează timp de 60 de minute la nivel înalt și 90 de minute la nivel scăzut.

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  He enjoyed it and came very hard

  He enjoyed it and came very hard. Everyone enjoys the vibrations.

   Evaluare 

   Balls deep!!

   Heck yeah!!!! She/we loved it. The ring is not big enough or stretchable enough to get over even the average sized cock n balls. But if she likes double penetration, she'll love this on you as you're penetrating her no matter how you make it work. There's always a 'work-around', figure it out.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Dual Penetrator cu vibrații

    Dual Penetrator cu vibrații

    Secretul succesului Dual Penetrator constă în combinația perfectă de funcționalitate și plăcere: Inelul integrat pentru penis oferă suport suplimentar, prelungește erecția și crește rezistența sexuală, în timp ce vibratorul cu formă ergonomică oferă o stimulare țintită atât a punctului G, cât și a prostatei.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: