De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mașini de sex

Buletin informativ

Autoblow VacuGlide - Mașină de muls pentru bărbați

Nou Oferta
 • Autoblow VacuGlide - Mașină de muls pentru bărbați

O mașină de muls penisul care îți suge literalmente orgasmul din corp? Da, vă rog! Exact asta oferă "Autoblow VacuGlide": o mașină de muls de înaltă tehnologie pentru bărbați care nici măcar nu necesită o erecție. "Autoblow VacuGlide" este, fără îndoială, Rolls Royce-ul mașinilor de muls penisul!

Mai multe informații

3592/00

$1,175.37


-$223.90

$951.47

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  O mașină de muls penisul care îți suge literalmente orgasmul din corp? Da, vă rog! Asta este exact ceea ce oferă "Autoblow VacuGlide": o mașină de muls de înaltă tehnologie pentru bărbați care nici măcar nu necesită o erecție. Cu toate acestea, mașina de muls nu este potrivită doar pentru bărbații care au probleme în a obține o erecție - este potrivită pentru orice bărbat care dorește un masturbator de înaltă calitate cu o funcție de muls puternică.

   

   


  Mașina noastră de muls pentru bărbați suge orgasmul direct din corp!


  Mașina de muls penisul cântărește 6 kg și este alcătuită dintr-o carcasă robustă, cu o grosime de 3,2 mm, realizată din aluminiu extrudat. Este dotat cu cilindri de stimulare reglabili în 3 dimensiuni, pentru a se potrivi fiecărui bărbat și fiecărui tip de stimulare. Supapele controlate electronic fac posibilă variația puterii de aspirare și de stimulare a penisului. Dispozitivul și toate accesoriile sunt livrate într-o pungă de depozitare de înaltă calitate pentru o depozitare discretă după utilizare sau în timpul călătoriilor. Dispozitivul este surprinzător de silențios pentru dimensiunile sale și produce doar un ușor vâjâit al pistonului și al motorului.

  Pentru edging, Tease & Denial sau pentru o felație perfectă:

  Pentru ore în șir edgingore, un blowjob perfect sau o mulgere intensivă a penisului nu au fost niciodată atât de ușor! "Autoblow VacuGlide" este o mașină de muls pentru bărbați care îndeplinește toate dorințele, în orice moment și fără compromisuri. Mașina de muls poate răsfăța penisul ușor, încet și intens sau îl poate aspira extrem de intens și la cel mai înalt nivel. Bărbatul ajunge la orgasm "fără mâini", fără să fie nevoit să se atingă.

  VacuGlide este Rolls Royce-ul mașinilor de mulspentru bărbați!

  Secretul orgasmelor uluitoare constă în construcția de înaltă calitate a mașinii de muls și în puterea sa de aspirare de neegalat.


  Forjat din aluminiu extrudat de cea mai înaltă calitate!


  O achiziție pe viață! Mașina de muls cântărește aproximativ 6 kg și se simte la fel de bine cum arată. O construcție de o calitate absolut superioară!  Nu aveți montaj? Nicio problemă!

  Pur și simplu frecați penisul cu lubrifiantul STROKE de la MEO și introduceți-l în cilindrul de stimulare, chiar dacă penisul nu este în erecție. Funcția de vid ajută la obținerea unei erecții și a unui orgasm uluitor în cel mai scurt timp, făcându-l pe bărbat să ejaculeze ca un cal!


  Echipat cu 3 cilindri de stimulare:

  Posibilitatea de personalizare individuală este ceea ce face ca mașina de muls "Autoblow VacuGlide" să fie atât de specială. Pachetul de livrare include trei cilindri de stimulare diferiți și o cheie Allen cu ajutorul căreia se poate seta lungimea maximă a cursei.

  Autoblow VacuGlide

  Lungime reglabilă a cursei:

  Viteza și lungimea cursei sunt controlate prin simpla apăsare a unui buton.

  Testat la perfecțiune!

  Fiecare mașină de muls "Autoblow VacuGlide" este supusă celor mai stricte teste într-o unitate de producție certificată ISO. O mașină de muls pentru bărbați care este cu adevărat construită pentru a dura.


  Geantă de depozitare inclusă:

  Discreția și ordinea sunt esențiale. Fiecare mașină de muls "Autoblow VacuGlide" este livrată într-o pungă de depozitare în care fiecare piesă are propriul loc fix.

  Autoblow VacuGlide

  În aceste videoclipuri (în germană și engleză) puteți afla totul despre mașina noastră de muls pentru penis:  Video în germană.

  Video în limba engleză.

  VacuGlide de la Autoblow este mașina de muls pentru bărbații care tânjesc după plăcerea supremă de a-și mulge penisul! Singur, cu un partener, la Tease & Denial sau în timpul unei ședințe edging Sesiune. Bărbatul experimentează senzația intensă de a fi la mila mașinii, în timp ce aceasta suge și suge neîncetat pe penisul său, aducându-l în pragul punctului culminant și poate chiar la un al doilea, al treilea sau al patrulea orgasm. VacuGlide de la Autoblow oferă o experiență unică de stimulare intensă și prelungită care duce fiecare bărbat pe un nou tărâm al plăcerii.

  Mai multe detalii:

  • Autoblow VacuGlide - mașină de muls penisul
  • Uimitor de silențios și discret.
  • Durabilitate și calitate de neegalat.
  • Cilindri de stimulare personalizabili: Trei dimensiuni diferite ale cilindrilor de muls, confecționați din material prietenos cu corpul, potriviți pentru orice dimensiune a penisului.
  • Lungime reglabilă a cursei, viteză de aspirare și niveluri de intensitate.
  • Pot fi depozitate discret în punga de depozitare furnizată.
  • cablu lung de 180 cm pentru o utilizare confortabilă, indiferent de distanța față de priză.
  • Material: Aparat de muls fabricat din aluminiu extrudat, furtun de cauciuc, manșoane de silicon, butoane de plastic.
  • Dimensiuni: Mașină de muls aproximativ 15,7 cm x 38,5 cm, furtun de conectare aproximativ 1,83 metri.
  • Culoare: argintiu și negru
  • Mecanism: masturbator de supt pentru penis
  • Greutate: aprox. 6 kg
  • Informații: O mașină de muls pentru bărbați, cunoscută și sub numele de mașină de muls pentru penis sau masturbator complet automat, este o jucărie sexuală concepută pentru a imita senzația de stimulare sexuală sau de relații sexuale. Mașinile noastre de muls sunt concepute pentru a efectua mișcări sau acțiuni similare cu masturbarea manuală sau cu actul sexual vaginal, anal sau oral. Funcționarea unei mașini de muls masculine poate varia, dar această mașină de muls include părți mecanice și sisteme pneumatice care permit pomparea și aspirarea ritmică. "Autoblow VacuGlide" este echipat cu diferite setări de viteză și intensitate pentru a crea senzații diferite.
  • Descoperiți lumea masturbării de înaltă tehnologie cu mașina de muls de ultimă generație pentru bărbați, o revoluție în lumea satisfacției sexuale. Mașina de muls pentru penis nu este un masturbator oarecare pentru bărbați, ci o experiență care depășește cu mult plăcerea convențională. Fie că sunteți în căutarea celui mai bun masturbator din lume sau sunteți un fan al orgasmului BDSM, mașina noastră de muls pentru penis "Autoblow VacuGlide" vă oferă totul. Mașina de muls penisul este perfectă pentru oricine iubește arta de a edging iubirii sau dorește să experimenteze senzațiile intense de pe Tease & Denial. Nu este doar un simplu masturbator pentru bărbați, ci un dispozitiv care aduce la îndemână chiar și un orgasm forțat. Modelele VENUS2000 și VENUS 2000, The Milker și TREMBLR sunt binecunoscute în categoria masturbatoarelor masculine, dar "Autoblow VacuGlide" stabilește noi standarde ca mașină de muls masturbatoare. Pentru iubitorii de jocuri sexuale mai dure, "Autoblow VacuGlide" ca mașină de muls BDSM este un accesoriu indispensabil în colecția lor, deoarece "Autoblow VacuGlide" oferă o nouă dimensiune a plăcerii, a dominării și a supunerii. Această mașină de muls pentru bărbați face ca experiența sexuală să fie și mai intensă și mai satisfăcătoare. Această mașină de muls pentru bărbați este o simbioză de tehnologie avansată și plăcere pură. "Autoblow VacuGlide" este mai mult decât un simplu masturbator pentru bărbați, este o experiență care nu are rival în lumea satisfacției sexuale. Experimentați diferența cu o mașină de muls special concepută pentru a stimula penisul masculin într-un mod pe care nu l-ați crezut niciodată posibil.
  • MEO este o marcă comercială înregistrată de MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  It’s worth every penny

  The price point is the most prominent issue. It’s expensive. But if you have the cash, it’s worth every penny because of the quality you receive. $1k for blowjobs whenever you want? That’s a steal.

   Evaluare 

   Awesome

   My bf tied me up, put tons of lube on my hard cock and inserted the cylinder over my cock and slowly at first, followed by faster thrusts masturbated me! Oh so awesome!

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Absolut begeistert

   Als langjähriger MEO-Kunde bin ich vom "Autoblow VacuGlide" absolut begeistert. Diese High-Tech-Melkmaschine hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Eines der herausragendsten Merkmale ist, dass man keine Erektion braucht, um es zu benutzen. Das macht es ideal für Männer, die Schwierigkeiten haben, eine Erektion zu bekommen, aber es ist auch perfekt für jeden alleinstehenden Mann, der sich nach einem intensiven und befriedigenden Erlebnis sehnt.

   Die Kombination des "Autoblow VacuGlide" mit dem Rude Boy- Prostatavibrator war für mich eine wahre Offenbarung. Die gleichzeitige Stimulation hat die Intensität meines Orgasmus extrem gesteigert. Die Melkfunktion des Gerätes ist kraftvoll und das Gefühl, dass es den Orgasmus förmlich aus meinem Körper saugt, ist unglaublich und unvergleichlich.

   Die hochwertige Verarbeitung und das benutzerfreundliche Design sind weitere Pluspunkte. Die Reinigung und Wartung sind einfach, was für mich ein wichtiger Faktor ist. Alles in allem bietet der "Autoblow VacuGlide" ein hochwertiges und intensives Erlebnis, das ich jedem Mann empfehlen kann, der auf der Suche nach etwas Neuem ist.

    Evaluare 

    Das Gerät gefällt mir

    Diese Melkmaschine übernimmt die ganze Arbeit. Mann braucht nur zu warten, bis das unweigerliche Finale da ist.... Herrlich!

     Evaluare 

     Elektrische Melkmaschine für multiple Orgasmen

     Diese elektrische Melkmaschine ist ein hervorragendes Produkt, das mich in vielerlei Hinsicht überzeugt hat. Die hochwertigen Materialien sind angenehm anzufassen und leicht zu reinigen, was zusammen mit dem modernen Design für eine komfortable Handhabung sorgt. Das lange Kabel ermöglicht es, kreative Stellungen auszuprobieren, ohne die Hände zu benutzen, und die verschiedenen Modi bieten ein breites Spektrum an Stimulation bis hin zum Orgasmus oder multiplen Orgasmen.

     Die Verpackung des Produkts ist ansprechend und sehr edel. Die Verarbeitung ist erstklassig und die Bedienung einfach, ohne mit Batterien hantieren zu müssen. Mit mehreren Geschwindigkeitsstufen verspricht der Autoblow Vacuglide Abwechslung, Spaß und ein authentisches Erlebnis.

     Die Melkmaschine besticht durch eine klare Bedienungsanleitung, die die Handhabung erleichtert und ein einzigartiges Erlebnis bietet, das der Realität erstaunlich nahe kommt. Die Flexibilität der inneren Silikonhüllen in den Zylindern ermöglicht eine angenehme Anpassung und bietet gleichzeitig genügend Widerstand, um ein realistisches Gefühl zu vermitteln.

     Alles in allem ist diese Melkmaschine eine lohnende Anschaffung, die den intimen Momenten eine neue Dimension verleiht. Von der hohen Qualität bis zur vielfältigen Funktionalität erfüllt diese Maschine alle meine Erwartungen und ist eine klare Empfehlung für jeden, der etwas Neues und Aufregendes ohne Partner erleben möchte.

      Evaluare 

      Gratamente satisfecho

      Una experiencia única gracias a sus diversos modos de movimiento e intensidad. Su diseño ergonómico y la variedad de opciones permiten personalizar el uso según tus preferencias. La calidad de construcción y los materiales son destacables, asegurando durabilidad y comodidad.
      Su sencillo desmontaje facilita la limpieza, garantizando higiene y comodidad. Una combinación de innovación y practicidad que eleva el placer personal a nuevos niveles.

       Evaluare 

       Molto soddisfatto!!!

       Finalmente dopo un accurato e meticoloso esame pratico, posso finalmente recensire questo Autoblow Vacuglide. L’oggetto è abbastanza imponente, e da subito ci si rende conto che di buona fattura. La mia esperienza personale è stata molto positiva le sensazioni sono molto realistiche quindi ve lo consiglio caldamente in quanto ne ho provati diversi, e questo stimolatore vale proprio i soldi spesi. Ulteriormente si smonta completamente , rendendo molto semplice l’operazione di pulizia...

        Evaluare 

        Une autre dimension à nos ébats intimes

        Mon compagnon et moi-même cherchions de nouveaux moyens de pigmenter nos ébats intimes.
        Cet accessoire a été acheté pour agrémenter notre vie de couple, si j’avais déjà des sex-toys, mon compagnon lui n’en avait pas.
        C’était une grande première pour lui et d’abord considérant que ce gadget était inutile, il apprécia vite les sensations nouvelles procurées par le jouet (j'en suis presque jalouse). Les possibilités de choix de la vitesse et du mode y sont assurément pour quelques choses. Nous avons utilisé le lubrifiant STROKE fourni avec le jouet et l’extase est vite arrivée.
        Je suis ravie de l'achat que j'ai fait. Ce jouet a donné une autre dimension à nos ébats intimes.
        Je le recommande vivement et est à consommer sans tabou seul ou avec sa partenaire.

         Evaluare 

         I've never felt something better in my entire life

         This is the Ferrari of masturbators and it is not for beginners. Using it requires reading the instructions and being fairly handy at just figuring things out. Here are a few tips I learned that made it worth it: First you'll need lots and lots of lube. Second, you will need to experiment with the 3 stroking tubes and you might feel you like one on one day and another on a different day. They each offer different levels of tightness and different feelings, although my penis is not thick enough to use the giant one. Put some time into adjusting the screw in the window as it's not very convenient when it pops off your penis. Finally, remember you have to hold the buttons for the air to create the suction in or out, but when you figure out the right setting at the right suction level, there's just nothing on earth that has ever made me feel that good. It's purely addictive.

         • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
         Evaluare 

         Simple to control with the buttons and pretty quiet too.

         This is a less expensive version of the Venus2000. I've always seen them in videos but never had the chance to buy one. I always wondered what the hype was all about and now I know! Suction is the be all end all of pleasure toys for men. There are very limited choices and now i know why - I took a look under the hood and this machine weights 15 pounds and has more metal in it than a vacuum cleaner. The controls are intuitive but do require reading instructions. The suction blowjob it provides is unreal.

          Evaluare 

          It sucks the life out of your nuts

          Lube up and get ready for the ride of your FUCKING LIFE. I had to remove a star based on the size. I had a venus2000 a long time ago in the early 2000s and they managed make this in a smaller package.

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Biggest cumshot of my life

          MEO said it was big and heavy and they were not kidding. This thing looks like it came off an an airplane or something. The good part is I just set it next to myself on the bed so the size doesn't cause an issue, its just surprising. It took me a while to figure out the settings and adjusting the small screw was important. I'm 7x5 and I found the middle tube to work best, but the smallest tube is extra tight and feels even better. I had a monster cum shot after using this thing and luckily there was a pause button for that. Its very different than using other masturbators!!!!!

           Evaluare 

           It truly feels like getting a blowjob from the most committed pe

           It truly feels like getting a blowjob from the most committed person. It can suck you steady for hours.

           This is not like any other masturbator or pocket pussy on the market. This is a professional grade ejaculation machine. Once you get her dialed in and understand the controls, and use the right sleeve, you just sit back, hands free, and let it milk the load out of you. It is the ultimate self service experience to lay back and let it do all the work. Its insanely realistic as the vacuum pressure squeezes your dick like a real blowjob and it truly sucks you off at whatever speed/depth you want. Whether you're in the mood for a slow and steady suckle, or a flat out suck off, this girl can do it. I've never experienced anything more realistic. I hope they come out with replacement parts like more cylinders, sleeves and valve caps, as I see myself wearing her out in the next year, and I see these as necessary available replacement parts at the price point for the actual machine. But overall, in many ways, this machine is better then sex. Once you blow a nut in this, you'll understand why its so expensive, and its so worth it.

           • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

           Scrieți-vă propria recenzie

           Autoblow VacuGlide - Mașină de muls pentru bărbați

           Autoblow VacuGlide - Mașină de muls pentru bărbați

           O mașină de muls penisul care îți suge literalmente orgasmul din corp? Da, vă rog! Exact asta oferă "Autoblow VacuGlide": o mașină de muls de înaltă tehnologie pentru bărbați care nici măcar nu necesită o erecție. "Autoblow VacuGlide" este, fără îndoială, Rolls Royce-ul mașinilor de muls penisul!

           Scrieți-vă propria recenzie

           Alți clienți au mai cumpărat:

           30 alte articole din aceeași categorie: