De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulatoare de prostată

Buletin informativ

AlphaMale Baelii Power Flex vibrator

Vibratorul AlphaMale Baelii Power Flex de la AlphaMale este pur și simplu genial, pentru că îți găsește singur cele mai erogene zone! Datorită caracteristicilor sale excepționale, vă garantează orgasme uluitoare, fără a fi nevoie să fiți un expert în stimularea prostatei!

Mai multe informații

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus costurile de transport

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Vibratorul AlphaMale Baelii Power Flex de la AlphaMale este pur și simplu genial, pentru că îți găsește singur cele mai erogene zone! Datorită caracteristicilor sale excepționale, vă garantează orgasme uluitoare, fără a fi nevoie să fiți un expert în stimularea prostatei! Tija excepțional de flexibilă a vibratorului se adaptează fără efort la anatomia dvs. interioară, în timp ce forma sa curbată perfectă din punct de vedere ergonomic vă stimulează cele mai sensibile zone.

    Datorită flexibilității sale excepționale, vibratorul AlphaMale Baelii Power Flex se adaptează perfect la corpul tău (pentru că nu există două corpuri la fel) și asigură astfel un confort maxim de utilizare. Forma special concepută, cu o curbură și dimensiuni ideale, țintește cu ușurință prostata sau punctul G pentru a vă oferi momente unice de plăcere. Complet rezistent la apă, vă oferă chiar și opțiunea de a vă face plăcerea la duș sau în baie.

    Dar asta nu e tot: puterea incredibilă a vibratorului AlphaMale Baelii Power Flex este distribuită uniform pe întreaga suprafață a vibratorului datorită designului său patentat, astfel încât să vă ofere întotdeauna o stimulare senzațională, indiferent de modul în care îl utilizați. Vibratorul AlphaMale Power Flex este 100% rezistent la apă și oferă 20 de modele de vibrații, constând în 7 viteze și 13 pulsații. Susținut de o baterie reîncărcabilă de lungă durată și învelit în silicon mătăsos, această jucărie sexuală va deveni rapid indispensabilă pentru dvs.

    Sfaturi pentru utilizare:

    Pentru o experiență optimă și pentru a asigura integritatea acestui vibrator de înaltă calitate, vă recomandăm să folosiți numai lubrifianți pe bază de apă - de exemplu, lubrifianții noștri experimentați și testați Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acești lubrifianți permit ca vibratorul să fie introdus deosebit de delicat. Pentru a face inserția în anus mai confortabilă, puțin spray Analforte poate ajuta la reducerea sensibilității anusului.

    Îngrijirea și curățarea vibratorului este ușoară: pur și simplu curățați-l după utilizare cu apă caldă și săpun blând sau cu spray-ul nostru VeryClean. Astfel, vibratorul rămâne curat din punct de vedere igienic și este întotdeauna pregătit pentru următoarea rundă.

    Detalii suplimentare:

    • AlphaMale Baelii Power Flex vibrator
    • Culoare: Albastru
    • Material: silicon prietenos cu pielea, fără ftalați
    • Niveluri de vibrații: 20 (7 niveluri + 13 pulsatoare)
    • Rezistent la apă
    • Reîncărcabilă Da, prin USB
    • Dimensiuni: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Greutate: aprox. 91 de grame
    • Timp de încărcare: Încărcare completă în aprox. 3 ore
    • Timp de funcționare: 40-50 de minute
    • Funcționare: Funcționare cu un singur buton
    • Siguranță: În conformitate cu Prop 65
    • Aquameo, Analforte, AlphaMale și MEO sunt mărci înregistrate ale MEO în Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Scrieți-vă propria recenzie

      AlphaMale Baelii Power Flex vibrator

      AlphaMale Baelii Power Flex vibrator

      Vibratorul AlphaMale Baelii Power Flex de la AlphaMale este pur și simplu genial, pentru că îți găsește singur cele mai erogene zone! Datorită caracteristicilor sale excepționale, vă garantează orgasme uluitoare, fără a fi nevoie să fiți un expert în stimularea prostatei!

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      30 alte articole din aceeași categorie: