De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Păpuși de sex realiste

Buletin informativ

Păpușă de sex masculin realistă - Kyle MEO

Kyle este o păpușă sexuală masculină realistă care arată ca tânărul vecin american de alături. Nu numai că arată ca un lucru real, dar totul la el pare foarte real.

Mai multe informații

2157/00

$2,238.90


-$559.75

$1,679.15

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Kyle este o păpușă sexuală masculină realistă care arată ca tânărul vecin american de alături. Nu numai că arată ca un lucru real, dar aproape totul la el pare real.

   

  Fie că are părul blond, șaten sau negru - un luptător, un jucător de fotbal, un băiat de piscină - acest băiat american este un adevărat artist al schimbărilor rapide. Și cel mai bun lucru la Kyle este că este nerăbdător să te bucure cu gura, fundul și penisul său. Fă ce vrei cu el, oricând vrei! Realizează-ți toate fanteziile..

   

  Datorită celor mai recente evoluții în materie de materiale și design, te poți aștepta la o păpușă sexuală masculină realistă, care arată și se simte absolut realistă, ca nicio altă păpușă de dragoste masculină de până acum. Acest armăsar subțire, dar musculos, te va cuceri și pe tine, de la pleoapele sale cu genele lungi și luxuriante până la părțile sale flexibile ale corpului. Poate chiar să stea în picioare singur și participă de bunăvoie la toate pozițiile sexuale. Bucură-te de gura, penisul și anusul său ultrarealist în orice poziție dorești!

   

  Dildo-ul pliabil poate fi îndoit în forma ta ideală și are un material exterior realist și moale. Un gland grăsuț și o venă pronunțată fac din acest penis o adevărată capodoperă. Dildo-ul poate fi chiar îndepărtat, astfel încât să te poți juca cu el de unul singur. Un stilou de încălzire USB vă permite, de asemenea, să îi preîncălziți gura sexy și anusul strâns.

   

  Pectoralii lui frumos sculptați și pachetul perfect de șase bucăți vor fi realiste, dar ferme sub mâinile tale, în timp ce corpul lui se mișcă cu tine în ritmul tău. Treceți degetele prin părul lui moale, jucați-vă cu sfârcurile lui tari și bucurați-vă de fundul lui strâns. Transformă acest flăcău mereu pregătit în iubitul tău secret sau în sclavul tău sexual și bucură-te de trupul său fără cusur. Îmbrăcați-l pentru a vă îmbrățișa sau lăsați-l dezbrăcat pentru a-l putea folosi fără niciun tabu. Kyle este întotdeauna gata să-ți îndeplinească fanteziile!

   

  Folosiți numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo. Curățați-i suprafețele și orificiile înainte și după utilizare cu săpun blând și apă caldă și cu spray-ul nostru VERYCLEAN. Păstrați-l uscat și pudrat atunci când nu este utilizat. Nu depozitați niciun obiect deasupra păpușii dragostei.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Kyle - Păpușă sexuală masculină realistă
  • Kyle este mai mult decât o simplă păpușă de cauciuc masculină. Doar fiecare detaliu este total realist
  • Dimensiuni: 160 cm înălțime, cu 81 cm circumferința pieptului, 61 cm circumferința taliei și 94 cm circumferința șoldului. Penisul său are o lungime de 19 cm și un diametru de 4 cm. Adâncimea anală este de 19 cm, iar adâncimea gurii este de 15 cm.
  • Material: TPE
  • Notă: Include, printre altele, o pătură moale, un stilou de încălzire USB, unghii presate, mănuși, un pieptene și 3 peruci: blondă, brunetă și neagră.
  • Livrare discretă în întreaga lume

   

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  He's always on-call for your cock...

  Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

  • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  Păpușă de sex masculin realistă - Kyle MEO

  Păpușă de sex masculin realistă - Kyle MEO

  Kyle este o păpușă sexuală masculină realistă care arată ca tânărul vecin american de alături. Nu numai că arată ca un lucru real, dar totul la el pare foarte real.

  Scrieți-vă propria recenzie

  6 alte articole din aceeași categorie: