De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Păpuși de sex realiste

Buletin informativ

Kenny MEO - Păpușă sexuală masculină realistă

Numele meu este Kenny, sunt din California și sunt o păpușă sexuală masculină realistă care îți poate îndeplini toate fanteziile.

Mai multe informații

2152/00

$2,798.66


-$559.76

$2,238.90

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Numele meu este Kenny, sunt din California și sunt o păpușă sexuală masculină realistă care îți poate îndeplini toate fanteziile.

   

  Hobby-urile mele sunt păsările, instrumentele de suflat și fotbalul! Aș putea locui în casa ta ca un student american de schimb și te-aș putea răsfăța ori de câte ori vrei tu.

   

  De îndată ce mă despachetezi, sunt gata să fac totul pentru tine! Nu cunosc tabuuri sexuale, sunt activă și pasivă și am toate calitățile pe care le vrei la un iubit.

   

  Dezvoltatorii mei de la MEO sunt adevărați specialiști când vine vorba de păpuși de cauciuc masculine sau păpuși sexuale realiste. Împreună cu mine, au dezvoltat o păpușă sexuală realistă care este aproape mai bună decât un bărbat adevărat. Dezvoltările materialelor de ultimă generație îți prezintă o piele care se simte mai naturală ca niciodată. Îmbunătățirile radicale ale designului mă fac să arăt mai realist decât toți predecesorii mei și decât generațiile anterioare de păpuși sexuale. Un miez metalic robust în interiorul meu îmi permite chiar să stau în picioare fără ajutor! Un stilou de încălzire USB vă permite, de asemenea, să-mi preîncălziți gura sau anusul meu strâns.

   

  Lasă-mă să fiu sclava ta sexuală! Folosește-mi buzele frumoase și gura mea gingașă pentru sex oral prelungit oricând dorești. Îmi place în mod special un blowjob adânc până la capăt sau când îmi ciupiți tare sfârcurile. Folosește-te de fundul meu plinuț și strâns sau călărește-mi penisul veninos până când îți va plăcea. Sunt activă și pasivă și îmi place varietatea - și uneori vreau doar să mă îmbrățișez cu tine.

   

  Câteva cuvinte de la creatorii mei, dezvoltatorii de la MEO:

   

  Această păpușă sexuală masculină realistă are membre flexibile și îndoibile, astfel încât îl poți folosi pe Kenny în orice poziție. Există 3 peruci diferite din care puteți alege, astfel încât să îl puteți transforma în bărbatul visurilor voastre. Îmbrăcați-l ca un băiat de piscină, un jucător de fotbal, un bărbat macho adevărat sau lăsați-l pur și simplu gol. Kenny este mai mult decât o simplă păpușă sexuală din silicon.... el este bărbatul tău!

   

  Corpul sexy al lui Kenny poate fi scăldat în apă caldă înainte de a te juca cu el pentru a obține o temperatură corporală mai realistă. Folosiți doar lubrifiant pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, pentru orificiile sale și curățați-vă noul dvs. prieten înainte și după utilizare cu spray-ul nostru VERYCLEAN, săpun blând și apă caldă.

   

  Mai multe detalii:

   

   

  • Păpușă sexuală realistă, păpușă sexuală verosimilă
  • Dimensiuni: Sex puppy Kenny are o înălțime de 160 cm, cu o circumferință a pieptului de 81 cm, o circumferință a taliei de 61 cm și o circumferință a șoldurilor de 94 cm. Penisul său are o lungime de 19 cm și un diametru de 3,8 cm. Adâncimea anală este de 19 cm, iar adâncimea gurii este de 15 cm.
  • Material: TPE
  • Conținutul pachetului: Include o mulțime de accesorii, cum ar fi o pătură moale, un stick de căldură USB, un pieptene și 3 peruci pentru diferite look-uri: blondă, brunetă și neagră.
  • O păpușă sexuală masculină realistă este mai mult decât o simplă păpușă de cauciuc. Păpușa noastră sexuală masculină arată și se simte reală și vă permite să vă trăiți toate fanteziile sexuale cu această păpușă masculină.
  • Kenny este o păpușă sexuală masculină pentru femei și o păpușă sexuală masculină pentru bărbați.

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  It feels good

  It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

   Evaluare 

   Super Puppe

   Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

   • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Kenny MEO - Păpușă sexuală masculină realistă

   Kenny MEO - Păpușă sexuală masculină realistă

   Numele meu este Kenny, sunt din California și sunt o păpușă sexuală masculină realistă care îți poate îndeplini toate fanteziile.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Alți clienți au mai cumpărat:

   6 alte articole din aceeași categorie: