De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Manșoane pentru penis și capace pentru penis

Buletin informativ

Extensie pentru manșonul penisului + Masturbator 2 în 1

Există multe masturbatoare și teci pentru penis, dar acest produs este o afacere adevărată! Acesta combină avantajele excitatului a două jucării sexuale! Încântător de strâns și mereu dispus, acest manșon pentru penis cu o formă realistă este masturbatorul perfect pentru bărbați și, de asemenea, dacă este nevoie, o extensie a penisului pe care partenerul dvs. și-a dorit-o

Mai multe informații

2464/00

$67.06


-$11.20

$55.86

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Există multe masturbatoare și teci pentru penis, dar acest produs este o afacere adevărată! Acesta combină avantajele excitatului a două jucării sexuale! Încântător de strâns și mereu dispus, acest manșon pentru penis cu formă realistă este masturbatorul perfect pentru bărbați și, de asemenea, un prelungitor de penis pe care partenerul tău l-a dorit întotdeauna.

   

  Folosiți acest multi-talent ca armă personală minune, introducând vibratorul inclus Bullet (oul vibrator) în deschiderea prevăzută. Acum, tot ce trebuie să faci este să te strecori în deschiderea moale și strâmtă, de culoarea pielii și să te lași răsfățat prin simpla apăsare a unui buton.

   

  Materialul foarte asemănător cu pielea se asigură că nu veți simți aproape nicio diferență față de pielea reală. În interior, o structură canelată incitantă vă așteaptă să vă aducă la orgasm, împingere după împingere. Datorită structurii de la exterior, această jucărie sexuală stă, de asemenea, confortabil în mână.

   

  Convinge ca un manșon pentru penis! Răsfață-ți partenerul cu un penis gros:

   

  Pentru mărirea sau îngroșarea penisului, aplicați pur și simplu lubrifiantul nostru STROKE pe interiorul manșonului pentru penis, glisați-l peste penis și bucurați-vă de potrivirea strânsă. Penisul dvs. este deja cu 8 cm mai lung și are un diametru de umplere de până la 5 cm. Acest manșon pentru penis cu nervuri plinuțe este o îmbogățire absolută pentru viața dvs. sexuală. Partenerul dvs. va simți imediat structura de stimulare și va experimenta orgasme nesfârșite datorită penisului cu adevărat mare. Teaca pentru penis din material elastic și alunecos asigură, de asemenea, și mai multă rezistență în timpul sexului, grație ajustării sale strânse.

   

  Senzații tari ca masturbator! Experimentează orgasme extreme în timpul sexului solo:

   

  Manșonul pentru penis elastic este, de asemenea, minunat de potrivit ca masturbator pentru masturbări incitante. Manșonul pentru penis ușor de prins este plăcut de elastic, dar nu își pierde fermitatea nici măcar în cazul utilizării repetate, astfel încât vă puteți bucura de el pentru o perioadă lungă de timp. Dacă ați visat întotdeauna să răsfățați un fund strâns, acum este șansa dvs.

   

  La ce trebuie să fiu atent cu manșonul pentru penis?

   

  Deși manșonul pentru penis este închis, acesta nu este un substitut pentru prezervativ. Contracepția și protecția împotriva bolilor cu transmitere sexuală nu sunt posibile cu manșonul pentru penis de la MEO®.

   

  Materialul și îngrijirea manșonului pentru penis:

   

  Acest manșon pentru penis este fabricat din TPR și este deosebit de moale. Materialul nu conține ftalați și este inodor în mod natural. Datorită texturii sale moi, TPR este foarte asemănător cu pielea umană și vă oferă astfel o experiență realistă în timpul sexului. Pentru distracție maximă, vă recomandăm să folosiți lubrifiantul nostru STROKE. Dacă doriți să curățați jucăria, puteți face acest lucru cu apă și săpun blând și apoi folosiți detergentul nostru Toy Cleaner VERYCLEAN.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Penis Sleeve "2 în 1 Extensie pentru penis + Masturbator",
  • Replică a penisului asemănătoare cu cea reală ca o manșetă pentru penis aderentă și elastică.
  • Utilizare: Pentru o masturbare excitată ca un mângâietor sau ca un extensor pentru mărirea penisului
  • Răsfață în timpul sexului cu structura sa de suprafață distinctivă și în timpul masturbării cu structura sa interioară variată.
  • Material asemănător pielii (Nature Skin)! Arată și se simte ca o piele adevărată.
  • Ușor de utilizat: Manșonul pentru penis este foarte elastic fără a-și pierde fermitatea.
  • Rezistență: Susține erecția prin potrivirea strânsă.
  • Material: TPR
  • Greutate: 430g
  • Bullet Oul cu vibrații / vibrator necesită 3 baterii LR41

   

   

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Altamente raccomandato

  Questo è il mio primo masturbatore e mi si è aperto un mondo completamente nuovo. Altamente raccomandato come il tuo primo masturbatore

   Evaluare 

   Super Erfindung

   Dass jemand zwei ganz unterschiedliche Sex Toys miteinander kombiniert finde ich schon wirklich sehr beeindruckend. Egal wie ich es benutze, dieses Ding hat mich bis jetzt noch nie enttäuscht. Und wenn ich meine Partnerin damit ***^^, kommt sie extrem schnell zum Orgasmus!

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Extensie pentru manșonul penisului + Masturbator 2 în 1

   Extensie pentru manșonul penisului + Masturbator 2 în 1

   Există multe masturbatoare și teci pentru penis, dar acest produs este o afacere adevărată! Acesta combină avantajele excitatului a două jucării sexuale! Încântător de strâns și mereu dispus, acest manșon pentru penis cu o formă realistă este masturbatorul perfect pentru bărbați și, de asemenea, dacă este nevoie, o extensie a penisului pe care partenerul dvs. și-a dorit-o

   Scrieți-vă propria recenzie

   Alți clienți au mai cumpărat:

   16 alte articole din aceeași categorie: