De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării sexuale Sinnovator Sex Toys

Buletin informativ

Dildo pentru câini Dildo cu noduri pentru animale

Uneori, să te plimbi poate fi foarte bine! De cele mai multe ori este vorba de masculi necastrâți care se plimbă pe alți masculi, pe animale de pluș sau chiar pe oameni, sau, ca în acest caz, pe fantasticul dildo pentru câini de la Sinnovator, care abia așteaptă să fie mângâiat de tine.

Mai multe informații

Disponibil în curând

    Mai multe informații

    Uneori, berbecul poate fi foarte bun! De cele mai multe ori este vorba de câini masculi necastrați care călăresc alți câini, animale de pluș sau chiar oameni, sau, ca în acest caz, de fantasticul dildo pentru câini de la Sinnovator, care abia așteaptă să fie umplut îndelung de tine.

     

    Dildoul pentru câini Sinnovator este într-adevăr o adevărată capodoperă! Acest dildo exclusivist pentru animale de la Sinnovator a fost realizat cu minuțiozitate manual și impresionează prin calitatea sa de neegalat. Arată grozav și se simte la fel de bine. Cu detaliile sale realiste, acest dildo neobișnuit vă va scoate cu siguranță la iveală latura animală! Cu venele sale în relief, prepuțul sau glandul pronunțat și "nodul" caracteristic de la bază, acest penis de câine garantează satisfacția la un nivel cu totul special. Vârful pronunțat al dildo-ului exercită o presiune perfectă în locul potrivit la fiecare împingere, în timp ce bilele proeminente oferă o intensitate unică atunci când pătrund adânc în tine.

     

    Dildo-ul pentru câini Sinnvoator este fabricat din silicon platinat de înaltă calitate. Dildo-ul pentru câini nu numai că se simte fantastic, dar este și sigur pentru corp, non-toxic și compatibil cu lubrifiantul tău preferat pe bază de apă. În plus, este suficient de ferm pentru o penetrare perfectă, păstrând în același timp o flexibilitate optimă pentru a se adapta la corp și a oferi o satisfacție personalizată.

     

    Dildo-ul pentru câini a fost conceput exclusiv de Sinnovator și este disponibil online la MEO.

     

    Vă recomandăm lubrifiantul nostru MANCUNT pentru această jucărie sexuală SINNOVATOR. Acest lubrifiant combină avantajele a două lumi: Alunecă precum siliconul și se spală la fel de ușor ca apa. MANCUNT face ca utilizarea jucăriilor sexuale SINNOVATOR să fie o plăcere uluitoare. Aplicați suficient lubrifiant pe jucăria sexuală și introduceți puțin lubrifiant în anus cu ajutorul "Lube Shooter" al nostru. De asemenea, vă recomandăm să folosiți spray-ul nostru EXTREMEO. Acest spray este alegerea perfectă atât pentru începătorii în materie de sex anal, cât și pentru fanii experimentați ai jucăriilor sexuale SINNOVATOR. Înainte de a folosi o jucărie sexuală SINNOVATOR, trebuie să o curățați bine cu spray-ul nostru VeryClean.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Dildo pentru câini făcut manual din silicon platinat - se simte excelent, este bineînțeles non-toxic și sigur pentru corp.
    • Detalii extrem de realiste, cum ar fi venele în relief, o umflătură distinctivă cu un vârf proeminent și un "buton" mare și bombat la bază.
    • Disponibil în trei dimensiuni. Suficient de ferm pentru o penetrare perfectă, dar suficient de flexibil pentru a se îndoi odată cu corpul
    • Circumferință: Mică: 18,5 cm, Medie: 25,5 cm, Mare: 27,94 cm.
    • Diametrul interior: Mic: 6 cm, Mediu: Punctul cel mai mare: 8,13 cm, Mare: 9 cm.
    • Lungime inserabilă: Mic: 17 cm, Mediu: 20,32 cm, Mare: 25,4 cm.
    • Lungime: Mediu: 21,59 cm, Mare: 26,67 cm.
    • Diametrul total: Medium: bază: 7,37 cm, Large: bază: 8,89 cm
    • Greutate: Mic: 0,3 kg, Mediu: 0,46 kg, Mare: 0,8 kg

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Evaluare 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Dildo pentru câini Dildo cu noduri pentru animale

        Dildo pentru câini Dildo cu noduri pentru animale

        Uneori, să te plimbi poate fi foarte bine! De cele mai multe ori este vorba de masculi necastrâți care se plimbă pe alți masculi, pe animale de pluș sau chiar pe oameni, sau, ca în acest caz, pe fantasticul dildo pentru câini de la Sinnovator, care abia așteaptă să fie mângâiat de tine.

        Scrieți-vă propria recenzie

        Alți clienți au mai cumpărat:

        11 alte articole din aceeași categorie: