De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Fisting gel

Buletin informativ

Lubrifiant pentru fisting Boy Butter - Formula originală

Nou Oferta

Descoperă lubrifiantul pentru fisting din SUA: Boy Butter! Acest lubrifiant pentru fisting este la fel de fin ca untul topit, ideal pentru a penetra cu ușurință fiecare orificiu! Cu ingrediente precum uleiul de nucă de cocos și siliconul, Boy Butter oferă un efect moale și absolut plăcut. Boy Butter rămâne alunecos pentru o perioadă lungă de timp și nu devine lipicios.

Mai multe informații

19,90 €


-25%

14,93 €

plus costurile de transport

disponibil

Mai multe informații

Descoperiți lubrifiantul original pentru fisting din SUA: Boy Butter, fabricat în întregime din uleiuri vegetale. Acest lubrifiant pentru fisting este la fel de fin ca untul topit, ideal pentru a pătrunde cu ușurință în fiecare orificiu! Cu ingrediente precum uleiul de nucă de cocos și siliconul, Boy Butter oferă un efect moale și total plăcut. Boy Butter rămâne alunecos pentru o perioadă lungă de timp și nu se lipește de mâinile tale.

Niciodată fără: Boy Butter, lubrifiantul pentru fistingcare te va încânta!

Fistingul anal poate fi neplăcut și chiar periculos fără un lubrifiant bun precum Boy Butter. Deoarece anusul și rectul nu au lubrifierea naturală a vaginului sau a gurii, utilizarea unui lubrifiant este esențială pentru a evita frecarea și posibilele răniri în timpul fistingului.

Boy Butter este un lubrifiant ideal pentru penetrarea anusului cu mâna sau cu pumnul, deoarece are o textură extrem de fină, asemănătoare cu untul topit, datorită bazei sale de ulei vegetal. Acest lucru asigură o alunecare lină și mai multă siguranță. Proprietățile hidratante ale uleiului de nucă de cocos și ale siliconului din formulă contribuie, de asemenea, la netezime și reduc orice disconfort.

Boy Butter este, de asemenea, deosebit de rezistent, ceea ce înseamnă că nu trebuie să reaplicați constant lubrifiantul în timpul unei sesiuni mai lungi de fisting. Și, spre deosebire de mulți alți lubrifianți pe bază de ulei, Boy Butter este solubil în apă și poate fi spălat ușor cu apă caldă.

Nu o să vă vină să credeți cât de fin este acest gel pentru fisting!

Ingredientele precum uleiul de cocos și siliconul asigură, de asemenea, un efect de alunecare excelent, ceea ce facilitează penetrarea în anus și crește confortul. Consistența cremoasă a lui Boy Butter permite o aplicare ușoară și o distribuție eficientă. Boy Butter rămâne acolo unde este nevoie de el și nu picură ca mulți alți lubrifianți.

Lăsați untul să curgă: De ce Boy Butter este noul tău lubrifiant indispensabil!

Formula originală Boy Butter are la bază ulei de nucă de cocos și se transformă într-un lubrifiant delicios de cremos. Devine transparent la contactul cu pielea și durează la fel de mult ca variantele pe bază de silicon. Se simte atât de moale și de ușor încât asigură o lubrifiere perfectă la fiecare utilizare. Este comestibil, non-toxic și poate fi îndepărtat ușor de pe piele și textile cu apă. Fie pentru masaje sau plăceri anale de orice fel - Boy Butter este întotdeauna alegerea potrivită.

Ce este special la Boy Butter? Deși este pe bază de ulei, este solubil în apă - deci poate fi îndepărtat cu ușurință cu apă caldă. Dar aveți grijă! Boy Butter nu este compatibil cu prezervativele. Dacă doriți să practicați un sex mai sigur, vă recomandăm Aquameo, un lubrifiant pe bază de apă.

Boy Butter dintr-o privire:

  • 100% pe bază de plante și vegan.
  • Extrem de alunecos, ideal pentru fisting.
  • Ușor de curățat - solubil în apă, în ciuda faptului că este pe bază de ulei.
  • Lubritate de lungă durată.
  • Ingrediente care protejează pielea, cum ar fi uleiul de nucă de cocos și siliconul.
  • Nu este compatibil cu prezervativele din latex.
  • Comestibil și non-toxic.
  • Sigur pentru jucării sexuale din silicon.
  • Potrivit pentru toate tipurile de sex anal.
  • Fabricat în SUA din ingrediente naturale de înaltă calitate.


Dacă doriți să folosiți Boy Butter în mod special pentru fisting, vă rugăm să rețineți că ați putea contamina restul lubrifiantului prin scufundarea repetată a mâinii în borcanul de lubrifiant. Prin urmare, îndepărtați cantitatea necesară de Boy Butter înainte de a începe să faceți fisting. Ca o alternativă la ambalarea în borcan, oferim lubrifiantul Boy Butter și într-o sticlă de stoarcere mai igienică.

Mai multe detalii:

  • Fisting Boy Butter Formula originală
  • Într-un borcan practic, în care se poate înmuia întreaga mână.
  • Disponibil în 3 dimensiuni: Boy Butter Original 118 ml / 4 fl.oz., Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. și Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Notă: Boy Butter nu este compatibil cu prezervativele din latex, dar poate fi folosit cu prezervative din alte materiale.
  • Ingrediente (INCI): Uleiuri vegetale parțial hidrogenate, glicerină, polisorbat 60, acetat de tocoferil, stearat de gliceril, fenil trimeticonă.
  • Toate produsele Boy Butter sunt produse în mod responsabil din ingrediente de cea mai bună calitate, naturale și vegane.
  • Fabricat în SUA.
  • MEO și Boy Butter sunt două mărci bine cunoscute pe piața lubrifianților și a bunăstării sexuale. Ambele companii oferă o varietate de produse, inclusiv lubrifianți pe bază de ulei și apă, cum ar fi Boy Butter și Aquameo.
  • MEO și Boy Butter își datorează reputația nu numai calității ridicate a produselor lor, ci și angajamentului lor față de siguranța produselor și satisfacția clienților. Companiile sunt conștiente de nevoile speciale ale clienților lor, ceea ce se reflectă în varietatea de produse pe care le oferă.
  • Descoperiți lumea fistingului cu gama noastră de înaltă calitate de lubrifianți și creme pentru fisting. La MEO, oferim o selecție largă de produse, inclusiv popularul Boy Butter Original Formula și lubrifianți special dezvoltați pentru fisting. Lubrifiantul nostru pentru fisting oferă cantitatea perfectă de lubrifiere și este sigur pentru aventuri excitante de fisting. Fie că sunteți în căutarea unui lubrifiant de încredere pentru fisting, a unei creme pentru fisting sau a unui lubrifiant pentru fisting, avem cele mai bune produse pentru plăcerea fistingului. Experimentați plăcerea intensă și relaxarea în timpul sesiunii de fisting cu lubrifianții noștri de înaltă calitate pentru fisting. Descoperiți acum lubrifiantul nostru pentru fisting și bucurați-vă de experiențe de fisting incitante și sigure.
  • MEO este o marcă a companiei MEO din Germania. Toate celelalte nume de marcă, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Nici un comentariu din partea clienților încă

Scrieți-vă propria recenzie

Lubrifiant pentru fisting Boy Butter - Formula originală

Lubrifiant pentru fisting Boy Butter - Formula originală

Descoperă lubrifiantul pentru fisting din SUA: Boy Butter! Acest lubrifiant pentru fisting este la fel de fin ca untul topit, ideal pentru a penetra cu ușurință fiecare orificiu! Cu ingrediente precum uleiul de nucă de cocos și siliconul, Boy Butter oferă un efect moale și absolut plăcut. Boy Butter rămâne alunecos pentru o perioadă lungă de timp și nu devine lipicios.

Scrieți-vă propria recenzie

Alți clienți au mai cumpărat:

19 alte articole din aceeași categorie: