De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Joc de adâncime anal

Buletin informativ

Butt Plug Extremeo - Destroyer - Plug anal lung

DESTROYER: Plugul de fund care sparge toate limitele și împinge bărbații și femeile la limitele lor anatomice! Te-ai întrebat vreodată ce face ca un butt plug extrem de lung, precum "Destroyer", să fie atât de atrăgător? Îți spunem noi de ce..

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    DESTROYER: Plugul de fund care sparge toate limitele și împinge bărbații și femeile la limitele lor anatomice! V-ați întrebat vreodată ce face ca un butt plug extrem de lung, precum "Destroyer", să fie atât de atrăgător? Îți spunem noi de ce..

     

    De ce iubesc clienții noștri plugul anal din seria Extremeo? Răspunsul este simplu. Este senzația de stimulare puternică, intensitatea și conștientizarea constantă a faptului că ai în corp un butt plug lung care îți întoarce anatomia complet cu susul în jos și poate chiar sentimentul de a face ceva interzis... Experimentați exact acest fior: butt plug-ul "Destroyer" promite o aventură cum nu ați mai trăit până acum! Uitați tot ce ați știut vreodată despre butt plug-uri: Iată că vine "DESTROYER"!

     

    Cu plugul anal 24/7 "Destroyer" te vei împinge până la limite și chiar mai departe!

     

    "Destroyer" oferă o experiență nouă, mai intensă, cu fiecare centimetru pe care plugul de fund îl pătrunde mai adânc în anus, datorită designului său ondulat, sferic, cu diametre din ce în ce mai mari. Nu durează mult timp să realizezi de ce butt plug-ul din seria Extremeo este numit "Destroyer". Fiecare dintre cele șase diametre, care cresc în mărime, promite o nouă dimensiune a stimulării anale. Cu lungimi de la 22 cm la 46 cm, există ceva pentru fiecare. Plugurile anale mai mari, cu lungimi de 34 cm și 46 cm, sunt pentru adevărații cunoscători, pentru prima ligă anală, ca să spunem așa. Plugurile anale mai mici, de 22 cm și 28 cm, sunt pentru cei care au deja o oarecare experiență cu jucării anale lungi. Un punct de atracție special este baza de formă anatomică a dopul de fund "Destroyer". Odată introdus, butt plug-ul rămâne bine fixat la locul lui chiar și în cazul unei utilizări 24-7. Fabricat din silicon lichid, butt plug-ul este atât de flexibil încât poate participa cu adevărat la toate pozițiile și poate pătrunde până în adâncurile tale cele mai adânci.

     

    Cum se utilizează plugul pentru fund lung "Destroyer"?

     

    Din cauza lungimii și a circumferinței sale, inserarea plugului lung pentru fund poate fi dificilă la început. Nu vă grăbiți, procedați încet și alegeți o poziție în care vă puteți întinde bine corpul. Un ajutor popular este perna noastră ASS UP. Întindeți-vă cu perna ASS UP sub fundul dumneavoastră, cu picioarele ridicate și întinse pe spate. Perna ASS UP vă va susține corpul în mod stabil și confortabil chiar și în poziții dificile. Perna fermă ASS UP facilitează, de asemenea, multe alte poziții în timpul sexului sau în timpul sexului solo.

     

    Sunteți gata de aventură? Destroyer vă așteaptă în 4 dimensiuni:

     

    • Mărimea S: 22 cm lungime, 2,2 până la 3,5 cm diametru - Pentru începători
    • Mărimea M: 28 cm lungime, 3,0 până la 4,5 cm diametru - Pentru utilizatorii avansați
    • Mărimea L: 34 cm lungime, 3,6 până la 5,5 cm diametru - Pentru profesioniști
    • Mărimea XL: 46 cm lungime, 4,5 până la 6,5 cm diametru - Pentru marile ligi anale

     

    Curățarea și utilizarea dopurilor de fund Extremeo:

     

    • Ușor de utilizat: Introducerea unui butt plug în anus poate fi o experiență frumoasă și plăcută - mai ales dacă știi cum să o faci corect. Vă recomandăm popularul nostru Spray Extremeo pentru a face mai ușoară introducerea plugului de fund în anus. Un spray scurt relaxează mușchiul sfincterului. Acest lucru face ca introducerea dopul de fund să fie o plăcere deosebit de delicată.

     

    • Lubrifiantul potrivit și Lube Shooter-ul nostru: Lubrifiantul potrivit poate face toată diferența. În cazul produselor din silicon, cum ar fi butt plug-ul Extremeo, ar trebui să evitați utilizarea lubrifianților pe bază de silicon, deoarece aceștia pot deteriora materialul. În schimb, vă recomandăm lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo sau AlphaMale Aqua. Acestea oferă o senzație plăcută și sunt sigure pentru a fi folosite cu dopurile de fund din silicon. Un shooter de lubrifiere sau un aplicator de lubrifiant optimizează experiența cu jucăriile sexuale anale, cum ar fi butt plugurile. Acesta permite o distribuire mai profundă și mai uniformă a lubrifiantului în canalul anal, ceea ce face ca inserarea butt plug-ului să fie mai confortabilă și mai sigură. Deoarece anusul nu își produce propriul lubrifiant, o cantitate suficientă de lubrifiant reduce frecarea și riscul de rănire. În plus, Lube Shooter permite o aplicare curată și precisă, fără a irosi lubrifiantul.

     

    • Curățare: Dopul dvs. de fund Extremeo trebuie curățat temeinic după fiecare utilizare. Cea mai mare parte a murdăriei poate fi îndepărtată cu ușurință cu apă caldă și săpun blând. Pentru o curățare temeinică și igienică, vă recomandăm, de asemenea, spray-ul nostru VERYCLEAN. Un pulverizare rapidă asigură faptul că butt plug-ul este întotdeauna pregătit pentru următoarea aventură.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Butt Plug Extremeo - Destroyer - Butt Plug lung
    • Dopurile de fund Extremeo sunt dopuri anale dezvoltate de experți.
    • Extremeo ® este o marcă înregistrată a MEO Germania.
    • Material: Fabricat din silicon de înaltă calitate, fără ftalați.
    • Folosiți plugul pentru fund numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Alphamale Aqua sau Aquameo și Lube Shooter al nostru.
    • Recomandăm produsul nostru Extremeo pentru acest butt plug: acest spray funcționează fără pierdere de senzații, reduce sensibilitatea dureroasă a mușchiului sfincterului și ajută la obținerea unui extaz sexual fără inhibiții.
    • Cu noile butt plug-uri Extremeo, vă oferim acum un pachet complet lipsit de griji pentru aventurile dvs. anale. MEO nu este doar un pionier atunci când vine vorba de produse de renume mondial, cum ar fi Extremeo Anal Relax Spray, ci este, de asemenea, mereu în căutarea celor mai bune și mai inovatoare modalități de a îmbunătăți sexul anal. Continuarea logică a pasiunii noastre pentru produsele anale este lansarea inovatoarelor butt plugs din gama Extremeo. Pe baza anilor de experiență și a feedback-ului primit de la clienții noștri fideli, am dezvoltat dopuri pentru fund care stabilesc noi standarde în ceea ce privește designul, confortul și funcția.
    • Puteți comanda dopurile noastre de fund în întreaga lume. Puteți găsi magazinele sexuale MEO în țările vorbitoare de limbă germană, cum ar fi magazinul MEO din Germania, MEO din Elveția sau magazinul MEO bondage din Austria. Nu suntem activi doar în toată Europa, cum ar fi în Franța, Italia, Olanda, Irlanda, Islanda, România, Norvegia, Suedia etc., ci în toată lumea, de exemplu magazinul MEO Sex Shop din Spania, un dildo shop în Danemarca, precum și în Finlanda - iar dacă vorbiți cehă, puteți găsi întreaga noastră gamă de sextoy online în Republica Cehă. Dacă limba dvs. este estoniană, puteți comanda selecția noastră de butt plug-uri online în Estonia. De asemenea, suntem disponibili și în Slovenia, cu un sex shop în Bulgaria și o gamă largă de produse BDSM și erotice în Slovacia. Puteți găsi mai multe magazine MEO în SUA, Belgia, Belgia, Grecia, Ungaria, Japonia, Marea Britanie, Serbia, Luxemburg, Malta, Portugalia, Islanda, Polonia, Canada, Africa de Sud și Kosovo.

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Maravilloso

    La textura muy suave y su gran flexibilidad, hacen que sea perfecto para el sexo anal. Empieza muy fino para ir dilatando y al final acabas por introducirlo entero. Me encanta.

      Evaluare 

      The Destroyer does the job ;-)

      The material is soft and smooth. I am new to this sort of thing, but it was not a problem. I need to try it more, though it was surprisingly easy to get about 17 inches inside me.

        Evaluare 

        Destroyer

        Wonderful product excellent in length size perfect stimulation and the material is just excellent.

          Evaluare 

          How many can you fit

          Took a while to receive it but it performs as advertised. No complaints from her. Tough to complain when your gagged.

            Evaluare 

            Achtung Suchtgefahr

            Hatte schon länger den Wunsch "deep anal" auszuprobierenw und so sollte dieser Dildo oder Plug es für das 1. Mal werden. Mein Freund war auch begeistert und übernahm das Einführen. Was soll ich sagen, es hat mich erwischt. LOVING IT. Es war mega schön und eine der tollsten Erfahrungen in meinen Leben. Es tat nicht weh und ging ohne Probleme voll rein. Auch der Plug am Ende ist ein sehr schönes Feeling.

            Ein 100 cm ist auch schon bei MEO bestellt. Wir sind beide gespannt, ob das bei mir auch geht und ich ob es mit der Länge noch schöner ist

              Scrieți-vă propria recenzie

              Butt Plug Extremeo - Destroyer - Plug anal lung

              Butt Plug Extremeo - Destroyer - Plug anal lung

              DESTROYER: Plugul de fund care sparge toate limitele și împinge bărbații și femeile la limitele lor anatomice! Te-ai întrebat vreodată ce face ca un butt plug extrem de lung, precum "Destroyer", să fie atât de atrăgător? Îți spunem noi de ce..

              Scrieți-vă propria recenzie

              Alți clienți au mai cumpărat:

              30 alte articole din aceeași categorie: