De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Jucării Extreme Cock & Ball

Buletin informativ

Jucării Extreme Cock & Ball 

Pentru sentimente foarte speciale și orgasme de neuitat! Îți place tare și feroce sau chiar foarte tare? Atunci jucăriile noastre Cock & Ball Toys din metal sunt exact alegerea potrivită pentru tine!

Afișează 1 - 8 din 8 elemente
Afișează 1 - 8 din 8 elemente

Jucăriile metalice pentru penis și testicule (jucării pentru penis și testicule) sunt un tip de jucărie sexuală pentru bărbați care constă în inele metalice, cuști, greutăți și alte accesorii care pot fi atașate la penis și testicule.


Unele tipuri comune de jucării sexuale pentru penis și testicule sunt:

  • Inele pentru penis: sunt inele metalice purtate în jurul bazei penisului pentru a menține erecția și a crește sensibilitatea.
  • Întinzătoarele de bile: Acestea sunt inele metalice purtate în jurul scrotului pentru a întinde scrotul și a îndepărta testiculele de corp.
  • Cuști pentru penis: Acestea sunt cuști metalice care închid penisul și sunt concepute pentru a preveni erecțiile. Ele sunt adesea folosite în scenariile BDSM.
  • Greutăți genitale: Acestea sunt greutăți care sunt atașate de penis sau de testicule pentru a crea o senzație de întindere.


Bărbații folosesc jucării metalice pentru penis și testicule din diverse motive, cum ar fi creșterea plăcerii sexuale, descoperirea de noi senzații și ca parte a sesiunilor BDSM sau a jocurilor de putere. De asemenea, unii bărbați folosesc aceste jucării pentru a-și întinde penisul sau scrotul, ceea ce poate duce la o mărire temporară sau la un orgasm mai intens.

Este important de știut că utilizarea jucăriilor sexuale trebuie făcută cu prudență și atenție. Utilizatorii ar trebui să urmeze întotdeauna instrucțiunile producătorului și să folosească măsuri de igienă adecvate.