De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Sfoară de bondage

Buletin informativ

Sfoară de bondage 

Lasă-ne să te legăm. Sfoară de bondage în multe culori și calități.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 21 elemente
Afișează 1 - 12 din 21 elemente

O frânghie bondage din bumbac nu numai că arată grozav, dar se potrivește perfect pe piele datorită manoperei de înaltă calitate. Frânghia profesională BDSM de foarte bună calitate este potrivită atât pentru începători, cât și pentru experții în bondage. De asemenea, frânghia profesională are o rezistență mare la tracțiune și este extrem de robustă; capetele frânghiei sunt sigilate cu capace de capăt. Disponibilă în diferite culori și în lungimi de 5, 10 și 20 de metri.

 

Lungimea potrivită de frânghie pentru bondage:

 

Totul depinde de imaginația dvs. și de ceea ce doriți să faceți. Atunci când cumpărați o frânghie pentru bondage, trebuie să vă puneți mai presus de toate o întrebare: la ce va fi folosită? Pentru legare, bineînțeles. Dar ce vreți să legați? Pentru legarea mâinilor sau a picioarelor, frânghiile scurte, cu o lungime de cinci metri, sunt deosebit de potrivite. Vreți să vă legați partenerul de pat sau de scaun? Atunci o frânghie de lungime medie, de zece metri, este cea mai bună alegere. Frânghiile de bondage cu o lungime de douăzeci de metri necesită un pic mai mult efort, deoarece vă puteți lega partenerul complet. Cu toate acestea, aici este necesară o anumită experiență. Tehnicile artistice de bondage care rezultă sunt cu atât mai impresionante pentru aceasta. Lungimea potrivită depinde de cum și pe cine legați. Dar dacă greșești, nu este atât de rău. Coarda bondage în exces poate fi pur și simplu încâlcită (înfășurată de mai multe ori în jurul unei alte frânghii, astfel încât să nu atârne pur și simplu), iar coarda bondage care este prea scurtă poate fi prelungită cu o a doua frânghie, astfel încât să puteți continua pur și simplu să legați.

 

Cu frânghia de bondage de la MEO, bondage-ul stimulativ poate fi realizat rapid și ușor. Frânghia de înaltă calitate este plăcut de moale și, prin urmare, este potrivită și pentru pielea sensibilă. Are o rezistență excelentă la tracțiune și, spre deosebire de multe alte frânghii, nu trebuie să fie tratată în prealabil, astfel încât poate fi folosită pe pielea goală fără a se zgâria. Coarda bondage poate fi înnodată strâns și sigur și are un finisaj foarte elaborat.

 

Chiar dacă bondage-ul poate fi realizat cu cătușe, cătușe din piele sau cu lanțuri, majoritatea oamenilor asociază termenul "bondage" în primul rând cu imobilizarea erotică cu frânghii. De la bondage cu mâinile și picioarele la bondage pe tot corpul și arte japoneze de bondage, o gamă largă de practici diferite de bondage pot fi realizate cu ajutorul frânghiei de bondage.

 

Ce este special la frânghia bondage?

 

Această frânghie bondage de înaltă calitate vă permite să vă trăiți fanteziile de bondage cu partenerul dvs. fără restricții. Coarda de bondage frumoasă, mătăsoasă și strălucitoare este potrivită atât pentru începătorii în domeniul bondage, cât și pentru profesioniștii în acest domeniu care doresc să realizeze tehnici elaborate de bondage. Frânghia în optică nobilă este rezistentă și rezistentă la rupere, dar se simte foarte plăcut pe piele. Nu se taie inconfortabil - chiar și în timpul sesiunilor mai lungi! Ambele capete ale frânghiei sunt sigilate cu capace de capăt, care fac frânghia de bondage mai durabilă și previn sfărâmarea.

 

Pe lângă jocul incitant al poftei și al dominației, legarea senzuală a partenerului este, de asemenea, o experiență vizuală foarte interesantă. Nu numai pentru că libertatea de mișcare a Sub este restricționată, dar, în funcție de arta nodului, se poate pune un accent deosebit, de exemplu, pe sâni, fese, vagin sau penis.

 

Ce accesorii sunt recomandate?

 

Rope Master, deoarece este cu siguranță cel mai rafinat și în același timp cel mai eficient accesoriu în bondage cu frânghie! The Rope Master este un cârlig anal din oțel (sună mai rău decât este). Un accesoriu excelent pentru a adăuga o componentă erotică dominantă la sesiunea de bondage. Cu bila sa, cârligul anal stimulează nervii anali într-un mod țintit și oferă, de asemenea, o opțiune de fixare ușoară. Trageți frânghia de bondage sau prin deschiderea cârligului anal pentru a vă lega partenerul într-un mod rapid, dar foarte eficient. Faceți clic aici pentru mai multe informații.