De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Întinderea anal

Buletin informativ

Anal Stretch 24/7 - Inele de întindere anală pentru întinderea anală

Sentimentul de a fi atât de "expus" sau "atât de deschis" este pur și simplu de nedescris. Rezultatele sunt vizibile după doar o perioadă scurtă de timp. Confort ridicat la purtare. Acestea sunt inelele de întindere anală de renume mondial de la MEO!

Mai multe informații

$44.76


-10%

$40.29

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Despre produs: Inel de întindere anal! De cât timp avem acest produs pe "to-do list"? De mai bine de 10 ani! După acest timp îndelungat, multe teste și numeroase discuții cu clienții și prietenii, am reușit în sfârșit să găsim o formă sau un profil care să fie cu adevărat potrivit pentru întinderea anală și deschiderea permanentă.

  Materialul pentru întinderea anală : Nu am făcut niciun compromis atunci când am ales materialul. Am optat pentru un aliaj de aluminiu de înaltă calitate (același material este utilizat în tehnologia medicală și în industria aerospațială), pe care l-am prelucrat cu precizie CNC în forma anatomică dorită.

  Despre suprafață și design : O suprafață fin șlefuită asigură o introducere ușoară în anus, în timp ce forma geometrică specială asigură o fixare sigură (imposibil de alunecat sau pierdut). Numai această combinație permite un nivel ridicat de confort și "rezultate clar vizibile" la întinderea anusului.

  Date tehnice: Fabricat în Germania. Disponibil în diferite mărimi sau ca set complet. Inelele de întindere au o deschidere continuă. potrivit 24/7.

  Opinia noastră : Sentimentul de a fi atât de "expus" sau "atât de deschis" este pur și simplu de nedescris. Rezultatele sunt vizibile după doar o perioadă scurtă de timp. Foarte confortabil de purtat.

  inel de întindere anal 24/7 - anal stretching Ring
  Dimensiuni/mărimi:

  Mărimea XS = începător absolut = 25 mm
  Mărimea S = începător = 35 mm
  Mărimea M = mediu = 45 mm
  Mărimea L = foarte bine stabilit = 55 mm
  Mărimea XL = mai mult decât foarte bine stabilit = 65 mm

  Mărimea XXL = OMFG = 80 mm

  Diametru interior ➞ Diametru exterior mic ➞ Diametru exterior mare ➞ Lung:

  XS ➞ 15 mm ➞ 15 mm ➞ 25 mm ➞ 40 mm ➞ 75 mm
  S ➞ 25 mm ➞ 35 mm ➞ 35 mm ➞ 50 mm ➞ 80 mm
  M ➞ 30 mm ➞ 45 mm ➞ 60 mm ➞ 60 mm ➞ 85 mm
  L ➞ 35 mm ➞ 35 mm ➞ 55 mm ➞ 70 mm ➞ 90 mm
  XL ➞ 45 mm ➞ 65 mm ➞ 80 mm ➞ 95 mm
  XXL = 55 mm ➞ 80 mm ➞ 95 mm ➞ 115 mm

  Pentru utilizare cu EZ2FUCK- sau cu lubrifiantul FUCKSLUT.

  Accesorii pentru inelele noastre elastice:

  • Dop de închidere fabricat din silicon negru. Disponibil pentru mărimile XS-S-M-L-XL. Nr. articol 8631
  • Balon anal - articolul 9339

   

  Întindere anală: produse pentru începători și utilizatori avansați

   

  Întinderea anală este o practică sexuală specială, extrem de incitantă, care poate fi practicată singur sau cu un partener. Există diferite tehnici și ajutoare pentru începători și profesioniști pentru a maximiza stimularea și întinderea anală și pentru a obține rezultate satisfăcătoare:

   

  Clienții MEO își descriu orgasmele în timpul stretchingului anal ca fiind deosebit de intense. Acest lucru se datorează numeroaselor terminații nervoase situate în anus. Pentru mulți bărbați și femei, simpla stimulare prin atingerea anusului este suficientă, alții doresc să experimenteze aceste senzații și mai intens și încep cu întinderea anală. Întinderea sfincterului poate fi foarte distractivă de una singură sau în timpul sexului. Astăzi, MEO explică modul în care începătorii și utilizatorii avansați pot experimenta plăcerea maximă de la întinderea anală. De asemenea, vă vom spune tot ce trebuie să știți despre întinderea anală.

   

  Întinderea anală: pregătirea pentru senzații extreme

   

  Întinderea anusului sau a sfincterului, adică întinderea anală, necesită o pregătire temeinică. Fără aceasta, întinderea anală poate fi neplăcută sau chiar dureroasă, iar riscul de infecție crește. Cu toate acestea, pregătirea nu are sens doar din motive de igienă - ea pregătește pentru stimularea anală și asigură un sfincter relaxat.

   

  Curățarea igienică a anusului înainte de dilatarea anală

   

  Curățarea anusului este deosebit de importantă în timpul dilatării anale. Aceasta asigură igiena și sporește factorul de bine atunci când vă prezentați anusul în fața partenerului dumneavoastră. Cel mai bun mod de a curăța anusul este cu una dintre dușurile noastre anale. Acest tip de cap de duș poate fi atașat direct la un furtun de duș. Începătorii ar trebui să se asigure că capul de duș este cât mai subțire posibil pentru a obișnui mușchiul sfincterului neantrenat cu întinderea. Profesioniștii pot alege modelele noastre de duș anal mai mari - aceștia văd de obicei acest lucru ca pe o pre-întindere inițială înainte de întinderea anală propriu-zisă.

   

  Pregătiți ajutoarele importante pentru întinderea anală

   

  Deosebit de important: fără un lubrifiant bun, nimic nu funcționează în timpul întinderii anale - indiferent dacă sunteți începător sau profesionist. Riscul de rănire din cauza neutilizării umezelii este pur și simplu mult prea mare. Un lubrifiant anal bun rămâne umed pentru o perioadă lungă de timp. Un lubrifiant pe bază de silicon, cum ar fi FuckSlut de la MEO ®, este ideal. Dar vă rugăm să fiți atenți: dacă folosiți dildo-uri sau butt plugs din silicon, latex sau TPE, vă recomandăm să folosiți un lubrifiant personal pe bază de apă, cum ar fi Aquameo, altfel materialele de înaltă calitate vor deveni poroase. Dacă nu vă puteți relaxa corespunzător, folosiți un lubrifiant personal cu anestezic, cum ar fi spray-ul nostru EXTREMEO. Acesta face ca penetrarea în anus să fie deosebit de ușoară.

   

  Pe lângă lubrifiantul personal, alte ajutoare pot fi, de asemenea, foarte utile. De exemplu, păstrați la îndemână jucării anale adecvate, cum ar fi un dildo anal sau mărgele anale, sau folosiți mănușile noastre practice din latex atunci când este vorba de folosirea degetelor. Dacă doriți să treceți la sex anal după întinderea anală, prezervativele ar putea fi, de asemenea, utile.

   

  Aceste instrucțiuni vă vor ajuta să obțineți rezultate vizibile în permanență cu stretchingul anal

   

  Întinderea anală este o practică sexuală specială, extrem de excitantă, care poate fi practicată singur sau, bineînțeles, cu un partener. Există diferite tehnici și ajutoare pentru începători și profesioniști pentru a maximiza stimularea anală și întinderea anală și pentru a obține rezultate satisfăcătoare:

   

  Întinderea anală pentru începători

   

  Oricine știe deja câte ceva despre jucării sexuale va fi dat mai devreme sau mai târziu peste jucăriile noastre anale "foarte speciale". Stimularea senzuală a plăcerii anale implică, de obicei, un anumit efort inițial. Începătorii întinderii anale încep cel mai bine să înceapă singuri și relaxați cu Ass Grommet în mărimea XS sau cu inelul nostru mic de întindere anală și să pătrundă treptat în lumea întinderii anale.

   

  Întinderea anală - întinderea anusului singur sau cu un partener

   

  Dacă doriți să vă întindeți anusul pentru prima dată, cel mai bine este să o faceți singur în timpul masturbării. Aceasta este singura modalitate de a afla dacă întinderea anală și sexul anal sunt chiar o opțiune pentru tine. Dacă sunteți complet relaxată, întindeți mâna după lubrifiantul EZ2FUCK de la MEO ® și începeți să vă masați încet în jurul anusului. Dacă acest lucru este plăcut, puteți începe prin a penetra anusul cu un deget. Pentru următoarele jocuri anale, poți fi mai curajos și poți folosi un al doilea deget sau un mic butt plug pentru întinderea anală.

   

  După ce fiecare partener s-a bucurat singur de întinderea anală, puteți să vă jucați împreună și să descoperiți o mulțime de lucruri incitante. Comunicarea este foarte importantă aici, pentru că voi doi știți acum ce vă place și trebuie să îi transmiteți partenerului. Cuplurile încep, de asemenea, prin a se stimula reciproc cu masaje și cu degetele înainte de a intra în joc jucăriile sexuale anale și jucăriile sexuale pentru întindere an ală.

   

  Sfaturi și jucării pentru întinderea anală

   

  Jucării pentru sex anal pentru începători

   

  Dacă sunteți pregătiți pentru jucării sexuale anale, este indicat să începeți cu jucării mici de la MEO ®. Plugurile anale din seria noastră Analgeddon ® sunt deosebit de potrivite pentru începători. Cel mai bine este să începeți cu dopuri anale din silicon. Acestea sunt foarte confortabile și moi. Plugurile anale sau dildo-urile gonflabile pot fi, de asemenea, interesante - astfel încât dimensiunea poate fi adaptată în mod optim la dorințele dumneavoastră. Mai târziu, dopurile anale din metal sau sticlă devin interesante. Treptat, întinderea anală se poate face apoi cu modele mai mari și dopuri cu vibrații.

   

  Întinderea anală pentru utilizatorii avansați

   

  Există mai multe opțiuni pe care chiar și profesioniștii în stretching anal le pot folosi pentru a intensifica senzațiile de întindere anală. Pe de o parte, există numeroase jucării sexuale și ajutoare care le au pe toate, pe de altă parte, puteți încerca și Ass Grommet sau inelele noastre de stretching anal în dimensiuni mai mari. Cât de mult poate fi întins anusul în timpul întinderii anale depinde de propria anatomie. Atâta timp cât este confortabil, nu apar probleme și aventura rămâne în prim-plan, nu este nimic în neregulă cu întinderea anală cu jucării mari.

   

  Jucării sexuale de întindere anală pentru utilizatorii avansați

   

  Dildo, dop de fund, bila anală - jucăriile sexuale anale pentru întinderea anală vin în multe forme și dimensiuni. Dacă anusul este deja întins, puteți folosi jucării mai mari de la MEO ®. Perlele anale din oțel inoxidabil cu multe bile sunt grele și exercită o presiune minunată. Senzația excitantă crește cu fiecare bilă care pătrunde în anus. Bărbații care doresc să experimenteze stimularea anusului, a prostatei, a perineului și a bilelor pot folosi combinațiile corespunzătoare din seria noastră Alphamale. Utilizatorilor experimentați le place, de asemenea, să întindă anusul 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe tot parcursul zilei. Plugurile anale mai mari din seria noastră Analgeddon ® sunt potrivite pentru acest lucru, oferindu-vă o senzație de deschidere largă pe tot parcursul zilei. Dopurile anale cu deschidere sunt potrivite în special pentru profesioniști. Acestea întind anusul în afară - partenerul are o vedere completă și poate stimula cu un deget, dildo sau vibrator. De asemenea, pot fi introduse diverse lichide. Grommetul nostru deosebit de popular Ass Grommet merită o mențiune specială aici!

   

  De ce trebuie să țineți cont atunci când întindeți anusul?

   

  Anusul este o deschidere a corpului foarte sensibilă. Este mai puțin flexibil decât organele genitale și, prin urmare, trebuie manevrat cu grijă și precauție.

   

  Trebuie să evitați următoarele greșeli atunci când întindeți anusul:

   

  Vă rugăm să nu folosiți forța atunci când întindeți anusul! Dacă mușchiul sfincterului nu este relaxat, penetrarea este cu greu posibilă. Dacă sunteți prea dur aici, puteți provoca leziuni grave ale sfincterului și, de asemenea, ale mucoasei intestinale. Prin urmare: Folosiți întotdeauna mult lubrifiant și întindeți încet!

   

  Vă rugăm să folosiți doar jucării sexuale! Dacă în dormitor nu există o jucărie sexuală anală potrivită, este foarte tentant să recurgeți la alte obiecte. La MEO, vă sfătuim să nu faceți acest lucru, deoarece aceste obiecte cresc riscul de rănire și infecție. Există, de asemenea, un motiv întemeiat pentru care există numeroase jucării anale pe piață - acestea au o bază largă, așa-numitul stopper. În cazul altor obiecte și jucării, există riscul ca acestea să dispară în anus.

   

  Vă rugăm să nu întindeți anusul fără lubrifiant! Anusul în sine nu are o secreție precum cea pe care o produc vaginul și penisul pentru o mai bună lubrifiere. Prin urmare, este important să oferiți umiditate sub formă de lubrifianți anali. Fără lubrifiant, întinderea anală este extrem de inconfortabilă și poate provoca durere.

   

  Întinderea anală este o practică sexuală incredibil de excitantă. Pregătirea necesită o anumită atenție și este necesară suficientă prudență în timpul întinderii pentru a evita supraîntinderea mușchiului sfincterului. Noi, la MEO, magazinul online de stretching anal, vă sfătuim să abordați subiectul stretchingului anal cu precauție și sensibilitate - este întotdeauna distractiv să descoperi ceva nou în domeniul stretchingului anal și să nu fi încercat totul de prima dată. Progresați încet și cu atenție - atunci veți iubi stretchingul anal!

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Anal Stretching Ringe zur Analdehnung XL

  Ich habe mir den Anal Stretching Ringe zur Analdehnung XL gekauft, der ging auch ziemlich leicht rein! Ich bekomme ihn ohne Vorbereitung rein und er rutscht eigentlich auch wieder ziemlich leicht raus! Das zeigt mir, dass meine Analdehnung schon ziemlich gut ist! Ich hätte mir wahrscheinlich gleich den XXL Anal Stretching Ringe zur Analdehnung kaufen sollen! Trotz alle dem hat der Anal Stretching Ringe zur Analdehnung eine top Qualität und kann ihn nur weiter empfehlen an alle denen Analdehnung genauso gut gefällt wie mir!!!

   Evaluare 

   Hole open!

   Originally ordered the large size as I toy with some pretty large Bad Dragon products, but it was a no go, thought it would make a nice paper weight. I couldn’t get these off my mind though and came back for the small and medium.

   The small was no problem although wearing it for a while gave you a stretch and you definitely knew it was there. The medium was a little bit tougher, although I was able to get it in the first time with some warm-up. Getting it out was another matter, but a little more difficult, so I play with putting it in and taking it out to stretch my hole. Love the feeling of being so open and raw with these, but you will need the plugs for any length of time. I’m not sure how long you can wear them before you’re permanently stretched, or if that’s the purvue of a larger size so I do it for short periods of time, I control my hole, it doesn’t control me.

   The large is still for another day. I can see me getting it in, but that first time coming out will be a bitch.

    Evaluare 

    Dehnung vom feinsten

    Ich muss sagen das die vorherigen Bewertungen stimmen. Ich habe mir Größe M und L besorgt und liebe das Gefühl immer „offen“ zu sein. Mittlerweile fällt der kleinere von beiden oft selbst raus und die nächste größe kommt langsam zum Einsatz. Durch das eigene Gewicht und die runde und glatte Oberfläche wird der Anus von innen her bei jedem tragen und bei jedem Schritt immer weiter gedehnt. Wer keinen „Unfall“ möchte sollte sich auf jedenfall den Passenden Stöpsel mitbestellen. Wenn ihr noch andere fragen zu diesem Produkt möchtet dann schreibt mir an t-s73 (at) web.de von mir gibt es eine klare kaufempfehlung

     Evaluare 

     Ich liebe es

     Ich habe mir Größe M und L gekauft und kann den vorherigen Bewertungen nur bestätigen es ist einfach Geil

      Evaluare 

      Ich liebe dieses Teil

      Ich habe mit S angefangen und wow ich kann nicht mehr ohne da ich mittlerweile bei XL angekommen bin ist mein Loch weit offen und es fällt alles raus des wegen trage ich ihn mittlerweile 24/7 und ich liebe es einen teuren Begleiter zu haben von dem sonst keiner weiß und ich freue mich schon auf XXL und mein Loch noch größer wird

       Evaluare 

       Super Teil

       Einfach ein irres Gefühl den Plug langsam reingleiten zu lassen und dann der angenehme Druck, wenn er sich schmatzend schön fest reingesogen hat. Man fühlt schön wie er die Nervenenden dauererregt - auch nach Stunden problemlos zu tragen. Schon ein geiles Gefühl hinten dauerhaft offen zu sein.
       Hatte eigentlich nicht vor ihn 24/7 zu tragen, aber nun will ich es doch mal challengen, was da machbar ist.
       Aufgrund der Empfehlungen war ich mit der Größenwahl als jemand mit wenig Analdehnungserfahrung sehr vorsichtig und habe mir M gekauft. Nach ausreichendem Vordehnen ließ er sich ohne Druck beim ersten Anlauf einführen. Da hilft bestimmt neben der schönen Form auch die extrem glatte Oberfläche. Durch das Material auch kein "Zusammenquetschen" wie bei den Kunststofftoys. Lässt sich für mich deshalb viel besser einschieben als die meisten anderen Toys.
       Ich werde mir auf alle Fälle gleich noch L zulegen - auf alle Fälle besteht da Suchtgefahr nach noch mehr Offenheit. Mal sehen, was geht ...

        Evaluare 

        Dehnung & Offen… der Kick !!

        Vor 2 Monaten diesen Stretchring in Größe S+M gekauft und angeregt zufrieden !!

        Ein Feeling, gerne ohne (Sicherug) Stöpsel, ein erotische Stimulation für Kopf & More.
        In geöffnetem Zustand, für mich ein aufregendes Feeling, nicht nur zu Hause alleine, auch in (Gay)Saunen beim schwitzen & More.

        Ein Style der auffällt, optisch & haptisch…. Danke an das MEO-Team, für diesen perfekten Anal-Stretching-Ring !!

        Größe M passt nach 3 Versuchen optimal, auch Stunden ein stimulierende Feeling, mit dauerhaft „offenem Outfit“.

        Jetzt im Summersale (Rabatt 33%) mir heute die Größe L gekauft.
        Die neue Herausforderung die ich mit Spannung erwarte und mich auf das nächste Level freue….. die Dehnsucht hat mich im Griff !!

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        WOW

        WOW ich liebe dieses Teil ich bin gerade noch bei M aber ich werde mir auf jeden Fall mir noch die weiteren Größen kaufen. Eindeutige sucht gefahr

        • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
        Evaluare 

        Une fabrication au top et utilisation fabuleusement exquise !

        Que du plaisir avec les XS et S ! L'achat du M et du L est envisagé à terme ... Mais ne pas être trop pressé car c'est un processus bien plus long qu'il n'y paraît .

         Evaluare 

         XL

         Rien que le XL est tout simplement Géant, il tire sans arrêt mon petit trou d'une façon hallucinante je ne peut même plus retenir les pipi, obliger de porter des couches, j'ai hâte de pouvoir passé au XXL !!
         meilleur achat a faire chez meo !

         ps :
         - pensez a prendre un harnais pour le tenir bien en place sinon on ne peut pas le garder bien longtemps.
         -ils sont un peu dur a rentré au début dilater vous avec un autre toy un peu plus gros et il se glissera tout seul dans le cul !

          Evaluare 

          Einfach super Analplugs

          Ich habe mir zu Ostern das Dreierset bestellt und konnte es nicht erwarten als es vier Tage später geliefert wurde. Zuvor hatte ich bereits einen Analplug mit 6 cm Durchmesser, trotzdem habe ich zwei Tage gebraucht bis Größe M gepasst hat. Größe S war nie ein Problem. Mit Größe L hatte ich schon oft probiert aber dieser ist nie das letzte Stück hineingerutscht bis heute. Ein wirklich unbeschreibliches Gefühl. Ich kann es kaum erwarten diesen auch wie die anderen Beiden mal einen ganzen Tag oder länger zu tragen. Das einzige Problem das ich jetzt noch habe, ist ob ich weiter mich im Durchmesser oder in der Tiefe steigern will. Mal schauen, dieses Produkt ist aber auf jeden Fall nur zu empfehlen, aber man braucht Zeit um von einer Größe auf die Nächste wechseln zu können.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Meo XXL

          Habe jetzt seit knapp 4 Wochen den Meo XXL und trage ihn fast 24/7, außer auf der Arbeit. Fühlt sich sehr geil im Loch an, dieses offene Gefühl ist einfach unbeschreiblich. Wenn ich den Plug raus nehme steht mein Loch weit offen und läßt sich auch gar nicht mehr schließen, auch wenn ich den Plug länger raus nehme. Mittlerweile ist es für mich wesentlich angenehmer mit dem Meo im Loch als ohne. Auch nachts zum schlafen bleibt er drin. Bin froh ihn mir gekauft zu haben

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Geduld die sich lohnt!

          Mega geil die Ringe! Ich habe sie im Set gekauft S+M+L. Mit dem S habe ich beim säubern die perfekte Größe für den Meo Analduschen-Aufsatz. Zusätzlich werde ich gleich ein bisschen vorbereitet. Nach 3-4 Anläufen passte auch nun der M. Ohne den M geht mittlerweile keine Session mehr! :) werde mich nun nach ca. 4 Monaten ruhigen Trainings an L herantasten und kann es kaum erwarten. Meine Freundin findet den Anblick bei M schon geil, was sie wohl bei L sagen wird… klare kaufempfehlung! Und immer wieder ruhig und ohne Stress und Hektik trainieren… :)

          • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Herausvorderung

          Ich habe zuerst den XXL gekauft , aber das teil ist nicht zu schaffen, weis nicht ob es jemanden gibt der das teil schafft.
          Danach habe ich den XL gekauft und der passt , nach sehr viel anstrengung , die sich aber gelohnt hat , das teil ist einfach der hammer .
          Danke MEO
          Also vielleicht ist es die anatomie , aber ganz so bombenfest sitzt es nicht , man kann ihn auch verlieren.

          • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Excelente!

          Buena calidad y diseño. A pesar de ser de duro aluminio, entra y sale bien, pero no se sale con facilidad cuando uno no quiere. Es el mejor plug que he probado. Yo he comprado la talla L y es la correcta para mi, ni grande ni pequeña.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Alu ist echt geil. aber...

          leider flutscht er immer wieder raus, Schaft ist etwas zu kurz - Größe L

          • 2 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Too much to handle

          We bought size L (70mm) a month ago and, while M goes in relatively easy, this one is still beyond limits. It just keeps on hurting too much getting it past my sphinxer, no matter how much lube (extremeo) we use. If only there were a 65mm for a more gradually sizing-up! Nevertheless, I wear M at work all day and feeling it gets me an hardon regularly (visible while free-balling). No fear it slides in completely as I walk about because of the secure base.

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Prodotto fatto bene poi comprato in offerta ottimo prezzo

          Su questo prodotto che dire fatto bene quindi non da tanto fastidio ovviamente se avete già avuto esperienze con prodotti di queste dimensioni la versione M e impegnativa per chi è alle prime meglio scegliere quelli più piccoli per poi passare alla versione grande

          • 0 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          I bought the XL size. I have been doing anus stretching for a lo

          I bought the XL size. I have been doing anus stretching for a long time and am already quite experienced. I inserted the tunnel easily enough. It is surprisingly comfortable to wear. But I think we need to switch to the XXL size since this one is too small for my stretching anus. I've been wearing it for 5 months now, not all the time, but most of the time. I always sleep with it at night. I take it out only for the duration of sports training and sex. After 1 month of wearing, I noticed that the anus began to close poorly and not good to hold the contents of the intestines. Apparently the muscles of the sphincter began to partially atrophy. I love this feeling of constantly open anus, it really excites me and my partners. Of course, now I have to use diapers or clean myself well before leaving the house (without the anal tunnel.) But this is part of the experience and nothing can be done about it. Now, when I take out the tunnel, the anus remains completely open, as a large gaping hole. Even with all the efforts and muscle tension, I cannot close the anus, the sphincter almost does not react and this feeling excites me. Soon I will switch to size XXL, see if I can live with it permanently and how much more my anus will open. write me if you have any questions bigduplo (at) gmail.com

          • 9 din 9 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Thomas

          Ero partito con il medio, ma nemmeno due settimane dopo quello L,
          Mese scorso comandato xl, perché L entra solamente bagnando con acqua, xl grande, ma anche lui oramai entra comodamente! Proverò con xxl, ma a questi ritmi, dovrete fare xxxl

          • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          jouissif et efficace

          si tu veux élargir ton trou rapidement n'hésite pas. J'ai commencé avec L et très vite j' ai apprécié de le garder toute la journée. Seulement il est tellement efficace qu'il me faut maintenant passer à la taille supérieure car je le perds . Pourtant au début j'ai eu du mal à l'enfiler.. Alors jouissez bien les mecs

          • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Can anyone share the experience of wearing a anal ring for year

          Can anyone share the experience of wearing a anal ring for years?
          How much is the anus stretched?
          Whether then the anus closes without a ring?
          Is it possible, in principle, to wear it constantly and continuously for many years?
          [email protected]

          • 2 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Überschätzt euren Po nicht

          Ich habe lange hin und her überlegt, welche Größe richtig für mich wäre. Da ich immer das Gefühl hatte, recht viel aufnehmen zu können, tendierte ich zunächst zur Große M. Aufgrund einiger Rezensionen hier, war ich dann doch eher vorsichtig und habe zu S gegriffen. Das war eine gute Entscheidung, denn selbst mit S hatte ich einige Schwierigkeiten und Frust ihn bis zum Anschlag einzuführen. Erst mit viel Geduld, Gleitgel und mehreren Versuchen in der Hocke unter der Dusche hat es geklappt. Das Gefühl so offen zu sein, ist allerdings tückisch geil: Ich habe jetzt direkt Lust auf M.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          XL ist ein schönes Teil

          Was soll ich noch dazu schreiben. In den vorherigen Kommentaren sind alle Vorzüge beschrieben.
          Einziger Nachteil, deswegen auch nur 4 Sterne, bei dem Preis könnte der Verschlussstopfen inklusive sein.

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          In conclusione, un sex toy da provare assolutamente!

          Tra i prodotti più popolari del brand tedesco Meo, specializzato nel soddisfare le esigenze degli amanti del fetish e della comunità LGBT, ci sono i butt plug, soprattutto quelli di dimensioni extralarge. Questi toys unisex, infatti, soddisfano tutti i corpi (a prescindere dai genitali che uno possiede) e hanno l'importante funzione di distendere i muscoli intimi per prepararli a una sessione di sesso anale con un partner — oppure, perché no, più di uno!

          Non a caso, il toy che vi propongo oggi si chiama Anal Stretching Ring. A sorpresa, non si chiama Ring perché è attaccato ad un anello fallico (non so perché, ma me lo aspettavo!) Il nome, invece è dovuto al fatto che, proprio come i tunnel plug Ass Grommet di Meo, ha un buco in mezzo, che apre la strada a infinite possibilità di gioco.

          Un materiale davvero innovativo

          A differenza della stragrande maggioranza dei plug, l'Anal Stretching Ring non è in silicone, bensì in alluminio. Non un alluminio qualsiasi: una lega di alluminio di altissima qualità che viene utilizzata anche nelle tecnologie mediche e aeronautiche. Non male, eh?

          In realtà questo tipo di materiale presenta molti vantaggi: non è poroso, quindi risulta molto più igienico rispetto a PVC, TPE e altri tipi di materiale. Dunque, diciamo che si colloca, insieme al silicone e al vetro borosilicato, tra i materiali più body-safe utilizzati per i sex toys.

          Oltre a ciò, l'alluminio è compatibile con tutti i lubrificanti, compresi quelli al silicone che facilitano di molto la penetrazione anale. Io ho abbinato l'Anal Stretching Ring al lubrificante FUCKSLUT (sì, il nome è davvero molto piccante ;) ), sempre di Meo, che contiene solo siliconi di qualità senza conservanti. Con un plug in silicone, invece, sei obbligato a utilizzare solo lubrificanti a base acquosa, pena il deterioramento del materiale di cui è fatto il toy.

          Inoltre io trovo che questo materiale, oltre ad essere una scelta sana, sia anche estremamente piacevole al tatto. Appena ho preso il plug in mano per la prima volta ho notato che è liscissimo. Inoltre, è super lucido, il che rende il toy bellissimo da vedere. Difficile credere che costa meno di 40 euro, sembra un prodotto molto più costoso!

          Sono felice di vedere che la base è allargata, un requisito fondamentale per impedire al corpo di risucchiare il plug durante l'utilizzo ed evitare la visita al pronto soccorso più imbarazzante che si possa fare nell'arco della propria vita.

          Io ho la taglia XS che, come al solito quando si parla dei plug di Meo, proprio piccolissima non è: parliamo pur sempre di 25 mm di diametro. Una taglia che va bene per chi non è molto esperto di giochi anali, ma richiede pur sempre un po' di "preliminari" per distendere i muscoli e tanto, tanto lubrificante!

          Esistono però diverse altre taglie, una per ogni esigenza:

          S = 35 mm

          M = 45 mm

          L = 55 mm

          XL = (rullo di tamburi...) 65 mm

          XXL = 80 mm. Davvero, non sto scherzando...


          Come vedete, da una taglia all'altra ci sono sempre almeno 10 mm di differenza, che non sono proprio pochi quando si parla di sex toys. Quindi, consiglio di allenarsi a fondo con la misura che si ha prima di tentare di passare a quella successiva.

          Oppure, ci si può allenare con toys di altri materiali che siano disponibili in misure "intermedie" tra quelle riportate sopra. Per esempio, la taglia S del plug Ass Grommet ha un diametro di 47 mm, quindi può essere usata per allenarsi prima di passare della S alla M dell'Anal Stretching Ring.

          C'è anche la possibilità di acquistare un set che comprende le taglie S, M e L. A mio avviso, è un sistema molto intelligente per

          Sensazioni uniche

          Se si presta un po' di attenzione, si noterà che l'Anal Stretching Ring non ha un fusto sottile, come la maggior parte dei butt plug, ma ce l'ha piuttosto allargato. Questo piccolo dettagli fa la differenza durante i giochi erotici: lo sfintere e i muscoli che lo circondano non si "richiudono" una volta che la parte più larga del toy è entrata all'interno del corpo, ma rimangono ben dilatati. Ciò aiuta a preparare il corpo meglio per il sesso anale, ma non solo: a mio avviso, genera sensazioni assai diverse da quelle di un normale butt plug.

          In più, gli amanti del BDSM e del fetish ameranno molto il "buco" al centro del plug, che permette di scoprire nuovi giochi erotici. Il buco infatti offre al partner una visione totalmente diversa dal solito del tuo lato B, ma non solo: si può usare per introdurre un dito, un altro sex toy anale, lubrificante...

          • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Que du bonheur !

          J'ai fait l'acquisition des modèles XS et S avec leur bouchon respectif .

          - Le modèle XS pèse 130g et son bouchon 4g = 134g .
          - Le modèle S pèse 203g et son bouchon 14g = 217g .

          Les mesures données par le site sont les mêmes que ce que j'ai mesuré et surtout ... la qualité est absolument parfaite !!!

          Novice, j'ai commencé par la taille XS et ce n'est qu'un pur bonheur ... la taille S attendra un peu car la différence est assez grande entre le XS et le S .

          Bref, je ne peux que recommander .

          • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Первый обзор на русском

          Я очень благодарен компании Meo за то, что год назад ребята поверили моему пассионарному напору и, не зная меня, и доверяясь лишь моим обещаниям выслали мне данный тоннель размера L. Итак, расскажу вам свои наблюдения.
          Я долго думал какой размер заказать, ведь я считаю себя достаточно опытным игроком. В итоге я решил взять размер L, потому что предполагал носить данный тоннель постоянно. Скажу честно, данное желание я пока не реализовал. С одной стороны, это тяжело психологически - чувствовать постоянную стимуляцию крайне эрогенной зоны, с другой это непросто физически - через день использования анус начинает уставать от постоянного терроризма и всячески об этом сообщает))

          По тоннелю. Он очень удобный! Когда ты чувствуешь, как он мягко расширяет тебя, а потом медленно проскальзывает внутрь все глубже, ты непроизвольно издаешь глубокое "Оххххх". И потом он плотно обхватывается мышцами и тебе становится очень хорошо!

          Многие писали тут, что он имеет свойство вываливаться из-за его веса и формы. Я тоже так поначалу считал. Но с его использованием я заметил, что через какое-то время удерживать его стало проще и понял, что он неплохо накачал мой сфинктер. Так что пользователи данного тоннеля автоматически становятся бодибилдерами собственной попы!)))

          Я искользовал его со смазкой FuckSlut, и я хочу сказать, что это прекрасное сочетание! Металл+силикон - это очень экономично, а силикон достаточно долго не всасывается в анус, так что тоннель не натирает.

          Я рекомендую всем данный шедевр анального растягивания! Только не переоценивайте своих возможностей! Правильнее всего привыкать к нему в домашних условиях, лучше вообще на ночь. Когда ходишь, он медленно, но верно разрабатывает попу и появляется то самое ощущение, что он сейчас вывалится. Купите плотные стринги, которые помогут тоннелю плотно прижиматься к телу. Не забудьте купить закрывающую тоннель пробку - с ней намного удобнее. Как вариант, можно делать одноразовую пробку из скомканной туалетной бумаги, плотно закрывающей отверстие тоннеля и женской проклажки на стрингах, на случай естественных выделений жидкостей и смазки из вашей возбужденной попы.

          • 4 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          So amazing, so comfortable

          Ive been using the medium for a while now and finally had the courage to step up to the large, and I have to say that there is some regret. Regret I didn't do it much, much sooner!

          What I love about these plugs is that they are so unforgiving - the cold, hard metal as it slides into you is so intense. They are nicely shaped so that once the largest part is inside they slide nicely into place but still ensure your ring is kept stretched out. I agree with other reviews that the step from the medium to the large may be daunting, but I was at the stage where the medium wasn't staying in well of its own accord so it was definetly time to step up.

          Lots of lube and a nice warm up a must, but this plug is going to ruin my arsehole once and for all. I also bought the plug to keep it sealed which is a must unless you are into dipers - you have no control over when you go otherwise!

          • 10 din 10 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          grösse L

          hallo haber mir vor einiger zeit denn plug in grösse L gekauft , am anfang hatte ich etwas schierigkeiten in länger drinn zu behalten , mittlerweile ist es kein Problem mehr , das einzigste was ich bemängel muss das er viel zu schwer ist und mann ihn leider nicht unter der Kleidung tragen kann , auch der fuss müste so sein das er zwischen denn po backen sitzt , aber die Resultate sind sehr gut . , also trotz allem kann ich ihn weiter empfehlen wer ein grosses loch haben möchte , ich selber werde jetzt schon auf xxl übergehn , hoffe ich konnte euch helfen

          • 5 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Guter Plug

          Habe mir erst die Größe L gekauft und nachdem er (noch) nicht gepasst hat, Größe M. Also meine persönliche Erfahrung war gut.
          Es stimmt, wenn man die passende Größe hat, verrutscht nichts aber ein dauerhaftes tragen des Plugs war bei mir jedenfalls nicht möglich.
          Zumindest sitzen war nicht möglich da er sich unangenehm anfühlt. Aber das ist wohl auch subjektiv und vielleicht sind meine Pobacken zu stramm ;)
          Toll verarbeitet und die Reinigung ist auch easy

          • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Eine unglaubliche Erfahrung

          Es ist der Hammer so offen zu sein und vom Material her einfach toll. Man muss sich echt Zeit nehmen aber erreicht mit der Zeit kann man sich damit anal trainieren. Ich hab vor Jahren mal mit der Größe M + L angefangen und hab weiter auf den XL hingearbeitet. Seit gut zwei Wochen schaffe ich nun auch den XXL. Wenn man das Teil eingeführt hat meint man es füllt einen komplett aus ein Hammer Gefühl. Längere Tragezeiten machen echt Spaß.

          • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Petite guy

          I am a petite guy 5 feet 7 inches 130 pounds. I ordered the medium and the large I went straight for the large. Feels great. Slipped right in! Pretty confident I can go bigger!

          • 10 din 10 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Unglaubliche Erfahrung

          Ich habe mir den Anal Stretching Ring ganz optimistisch in M bestellt. Als er ankam, hatte ich erste Bedenken ob der Größe. Ich musste mich erst ca. 3 Wochen rantasten, bis er endlich ganz rein ging. Ein irres Gefühl, als es auf einmal die letzte Strecke "flutsch" gemacht hat. Von längerem Tragen kann noch keine Rede sein, dafür bin ich auch viel zu unruhig. Aber auch da heißt es: Übung macht den Meister.
          Ein interessantes Gefühl jedenfalls, offen zu sein. Ich freue mich schon darauf, damit länger herum zu laufen. Zur Sicherheit gibt´s ja den Verschluss.

          • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Wirklich das Beste auf dem Markt!

          Habe den TunnelPlug vorgestern bekommen und schwupps ausgepackt, Richtung Herrenklo gelaufen, Gel drauf, eingelocht. Ist jetzt ca. 40 Stunden drin und immer noch ein irres gefühl. Nur für den Stuhlgang ansich rausgenommen. Fahrradfahren war nicht sooo der Hit aber beim Sport sonst sehr angenehm zu tragen. Habe mir erstmal nur den XS bestellt, heute gleich das Set S M und L...bin begeistert von der Qualität und dem Tragekomfort. Bin gespannt auf die neue Herausforderung mit S M und L in den nächsten Monaten. ;)

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Geil

          Paket abgeholt, Toiletten aufgesucht, Gel drauf, eingelocht, seit 36 Stunden drin. Hammer!!!!
          Nie wieder ohne, gleich das Set bestellt da ich mit XS angefangen habe.

          • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Mein Anfang

          Ich habe mir die XS Cariante gekauft, weil der Kopf vergleichbar mit meinen Loveballs ist. Mir hat es immer gefehlt, dass der Anus nach dem Einführrn wieder geschlossen war. Das ist nun Vergangenheit.

          Die Lieferung war superschnell.

          Trotzdem habe ich es noch schneller ausprobiert. Der erste Eindruck ist hervorragend.... Vielleicht sollte ich gleich schon die nächste Größe bestellen. Ich will mich definitiv noch viel weiter entwickeln.

          Spontan habe ich überlegt, dass ein Innengewinde im Tunnel nett wäre, um verschiedene Einsätze, oder auch einen Verschluss anzubringen. Für größere Versionen könnte man dann Adapterringe haben, um die Einsätze weiter nutzen zu können, Falks diese nicht besser auch größer werden sollten.

          Danke!!!!

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Super Anal Stretcher

          Super geiles Tragegefühl und leicht einzuführen. Ich konnte ihn gleich für 24h tragen. Einfach nur Super das Ding.

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          MEO Anneau de dilatation anale taille M

          Bonjours a tous, et surtout ceux qui hésitent encore pour s’offrir, ou se faire offrir ce fabuleux plug annal. J’ai pas mal de plugs, acheté de-ci de-là, mais je crois que celui-là c’est le top du top. Ayant l’habitude de me dilater, et même en profondeur. Vu les commentaires (qu’il faut traduire) qui sont précieux, je me suis bien préparé à l’avance.
          1er essai : Je n’ai pas du tout réussi à le faire entrer. Quand je m’introduis un plug pour l’aider je pousse un peux pour qu’il se passe comme un effet de succion, mais là avec le trou il est impossible de faire ça. Je pouvais utiliser un écarteur annal mais je préférais le faire rentrer par la méthode traditionnelle.
          2eme essai : Cette fois ci je vais ruser et je le conseil a tous les débutant, il faut tout simplement boucher le trou avec, soit le bouchon que je n’ai pas acheté donc je ne peux pas vous dire si ça fonctionne, ou faire ce que j’ai fait utiliser un good de madame qui entre dans le trou. Une fois l’anneau de dilatation anale mis en place vous retirez le good et vous pouvez savourer d’être bien pénétré et écarté.
          Pour ma part j’ai pris la taille M - Diamètre interne 30 mm - Petit diamètre extérieur 45 mm - Grand diamètre extérieur 60 mm - Longueur 85 mm je vous rassure les côtes donnée par MEO sont exactes.
          Après il faut quand même être préparé à l’avance. Soit un petit lavement, soit utiliser un laxatif rapide et puissant, ce que j’ai fait. L’inconvénient de cette deuxième solution c’est qu’il y a des risques que ça ressorte un peu. Ce qui s’est produit, en 6h00 de temps que je l’ai garder, il a fallu que je retire l’anneau de dilatation anale 3 fois pour le nettoyer, et moi aussi par la même occasion. Le seul défaut est qu’il appuie en permanence sur la prostate, du fait il est impossible d’éjaculer et d’uriner, je me vidais la vessie à chaque fois que je le retirais.
          Mis à part ces petits inconvénient, c’est un super plug que je recommande à tous ceux qui hésite encore pour se l’offrir, et à tous ceux qui veulent passer à la taille supérieur et sentir « Cette sensation d'être aussi « exposé » ou « si ouvert » est tout simplement géante. » si je peux me permettre d’utiliser la description de MEO qu’elle résume superbement bien.

          • 11 din 11 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Finally!

          Well after using the medium for ages with no problems I had never succeeded to get the large one in. Then I started dating a very open minded girl who is my mistress and now I can happily be Fist punched hard and deep and very nearly double fisted the large plug now fits in. I’ve also found one of my suction cup butt plugs fits inside and with it stuck to a wall or a chair I can ride the large very well. My Arse has never felt so used and I’m now thinking about getting the extra large. With all this anal play I don’t poo myself at all. Everything in that department is fine thankfully so I hope it continues that way. I would certainly recommend these toys. It would be great though if they had mid position sizes as the differences are rather surprising.

          • 10 din 11 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Génial pour la dilatation permanente de l'anus

          J'ai réussi à passer du M au L en le portant par séance de quelques heures. Je porte le L tout les soirs et la sensation est géniale, très agréable de se sentir ouvert.Mon objectif c'est de réussir à le porter 24/7 pour garder un trou ouvert en permanence et pour que le stretching soit permanent. Je pense que j'y arriverai dans quelques mois, j'aurai alors un trou prêt à être baiser à n'importe quel moment.

          • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          XXL als Dauerplug 24/7 bestens geeignet

          Ich bin jetzt nach jahrelangem Steigern von M auf L beim XXL als 24/7 Dauerplug angekommen- trage ihn jetzt schon seit 3 Monaten und ist wirklich 24/7 zu tragen.Man gewöhnt sich sehr schnell an ihn.
          Nur zum Reinigen und für die Toilette kommt er täglich mal kurz raus.Schade dass es ihn nicht in ovaler Form gibt und mit 2 Löchern statt einem um Schläuche zum Reinigen /Spülen anzuschliessen und mit Schraubverschlüssen aussen statt Gummipfropfen.

          • 14 din 15 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Zwischengrößen

          Diese Ringe sind super und es ist ein tolles Gefühl sie zu tragen. Nur empfinde ich die 1cm Sprünge im Durchmesser ein wenig sehr groß. Das sind immerhin 3,1cm am Umfang mehr und das ist jede Menge.
          Ich bin Anfänger und der Sprung von S auf M ist schon heftig. Zwischengrößen würde ich hier persönlich für sinnvoll halten um hier ein langsames und stressfreies Dehnen zu erreichen.

          • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Anal Streching

          Mann kann ihn leider nicht so lange tragen, weil der kleinere Durchmesser auch immer größer wird.
          Ich wünsche mir wie gesagt Zwischengrößen aber mann sollte beim kleinsten Durchmesser bei 40mm, z.B. bleiben.
          Denn die 40mm kann ich sehr lange tragen.
          Ich glaube meine Lieblings Firma hat jetzt ein wenig zui tun.
          Ich hoffe es.
          Andreas

          • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          finally

          a nice plug with a thick minimum diameter...this is ideal for ass stretching.

          • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Na endlich reagiert ein Liebhaber von MEO Produkten

          Genau, danke für Dein Feedback.
          Andreas

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Zwischengrößen

          Hallo!

          Ich finde eure Ringe sind die besten um sich schön behutlich zu Dehnen und sind auch zum längeren tragen super geeignet.
          Aber auch ich wünsche mir dringend Zwischengrößen. Den L bekomme ich mit ein wenig Anstrengung und vordehnen rein, kann ihn aber noch nicht lange tragen.
          An die nächste Größe kann ich noch lange nicht denken, ich glaube aber auch nicht dass die 1cm-Sprünge ab L geeignet sind um sich langsam "vorzuarbeiten"...

          Bitte unbedingt Zwischengrößen einführen... :)

          • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Super, einfach nur super geil

          Bei der Größe XS dachte ich, den bekomme ich nie rein aber dann, WOW, ein schönes Gefühl.
          Dan kam die Größe S - M und jetzt L.
          Super, einfach nur super schönes Gefühl.
          Leider bietet MEO keine 5mm Schritte an, ich glaube nicht das ich XL erreichen werde.
          Von M zu L hatte ich einen 65mm Plug, auch von MEO, der mir dabei sehr hilfreich war das ich dann entlich die Größe L spühren konnte.
          Bitte MEO stellt die Zwichengrößen her, ich kaufe alle.
          Geld ist egal, das Gefühl nicht.
          Ich lebe nur einmal.
          Aber trotzdem vielen Dank das es Euch giebt.
          Andreas

          • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Hard to keep in

          I bought the large and the extra large. The large goes in with a little effort and feels fantastic while inside. It keeps trying to slip out. I wish there were a harness made for these rings. Maybe when I work up to the XL it will stay put. Other than the falling out problem these are fantastic. love the wide open feeling.

          • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Amazing

          I could never get the Medium plug in due to its round shape and the hole in the middle which is the purpose of the plug. I discovered after playing with normal style plugs that are a bit larger, I could then get this plug in. I can't yet wear the medium 24x7 but that will soon happen. The stopper is essential unless you are after the diaper play. The stopper can easily slide too far in to get it out without removing the plug. I have put a small cup hook style full ring which is complete circle into the stopper and I push it in so the ring is not sticking out (DO NOT USE A real cup hook in case it slides all the way in) and then when I need to remove the stopper by using hook (made from a metal coat hanger). My aim is to be able to take a fist or have sex without having to go through the pre-stretch, however I'm now starting to think that when I eventually get to the large size, or bigger it may become permanent as the feeling is so fantastic and the only time it will come out is for sex. Very comfortable and very addictive, you have been warned.

          • 18 din 18 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Straitjacketed Prisoner

          Well, what can I say? I started off using the small plug but very quickly found that there was no way that that was going to be enough. I struggled and persevered with the medium plug and it is a tight fit but this is by no means a criticism! It was a little sore for the first couple of days as everything inside began to stretch and normalise. I've had this in constantly without any time out of it for over a week now and I just don't want to take this bugger out of my arse. I am getting used to wearing an adult diaper as you are going to have occasions when your bowels are going to open and you just can't stop nature from taking its course, which for me is all part of the experience! All in all this has got to be one of man's greatest discoveries!

          • 14 din 14 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Awesome plugs

          I ordered the m to start with along with some fuckslut lube, and being in Australia i had to wait about 3 weeks for my delivery to come. I was so excited waiting and even more so when it turned up. But afer turning for little over and hour i was defeated. So i jump back online and order the 2 along with some EXTREMEO (which is like popper but you spray it on your hole take away some of the pain to and makes your hole very loose great stuff) so another 3 weeks had go by and the s plug and spray turned up. So i lube the plug and my hole and wiki th little work in popped it and boy did it feel good and a cheek wank there and then. And kept it in a few hours. The next day i popped it in again using the spray (in prep for trying the m later) so was just laying in bed with it in for a few hours and few more sprays of the EXTREMEO and then when to do the washing, i was walking back with the washing basket in hand and the s plug just slip out. So i hurry back hoping id finally get the m plug in but nope. It was so close those. So I got to thinking, made something to fit the inside on the m plug, so i could plug it through the plug and ease it in, worked and treat and with a big push my hole sucked the plug in. It hurt a little at first but got me hard as soon as it popped in. Dripping pre cum everywhere. Could only keep it in an hour or soo. Had it in a few more time with only needed and small warm up. Hopefully ill be able to have it in all day soon, and finally be able to take a fist ;)

          • 8 din 9 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Wow

          Ich habe mir die grössen XS und S besorgt. Ich bin noch ein ziemlicher Anfänger, der XS war schon eine kleinere Herausforderung. Das Gefühl wenn er sitzt ist jedoch der Hammer! Absolut zu empfehlen!

          • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Super

          J'ai pris un large et je suis content. Seul chose que je ne comprends pas, le plus petit extérieur est de 55mm, pourquoi ils n'ont pas fait l'intérieur un peu plus grand que 35mm. C'est de l'aluminium, ça aurait pas plier une fois en place si ça aurait été à 45mm par exemple.

          • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Super

          Juste un mot " wow "

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Great feeling, but

          Initially I bought the medium MEO ring, the feeling was great, it slipped right in, and gave me a good feeling of being "open" not stretched. Realized that I had to get the large ring to really give me the "full" feeling, however the step from medium to large, is simply too big. I still only have managed a couple of times to get the large MEO ring in, only to take it out again very fast.
          In my opinion the step from medium to large, is simply too large. The medium wont train your hole to the large ring, we need something in between a ring wich has the circumference of 50mm - right in between medium and large, such a ring will train you to the bigger boys.

          • 12 din 13 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Perfekt für erfahrene Benutzer

          Ich habe mir bereits vor einiger Zeit den Anal Stretching Ring in der Größe L zugelegt. Falls du nach einer echten Herausforderung suchst, kann ich dir diesen offenen Plug nur wärmsten empfehlen. Er ist sauber verarbeitet und ohne jegliche scharfen Kanten und verlangt einem selbst in Größe L alles ab. Er gibt kein Stück nach (ist ja auch logisch) und das Gefühl vom kalten Metall ist einfach unglaublich. Beim Einführen wäre es eventuell empfehlenswert, vorher einen kleinen Dildo durch die Öffnung zu schieben. Ist er einmal komplett drinnen, ist es ratsam, ihn durch einen harness zu sichern, damit er auch wirklich nicht wieder rausrutscht.

          • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Geiles Teil

          Nach öfteren Versuchen ging er heute dank Poppers Passive rein. Es ist ein geiles Gefühl an das ich mich erstmal gewöhnen muß.Das sitzen klappt gut aber das Laufen mit dem Teil im Hintern ist doch gewöhnungsbedürftig. Ich habe dann das Gefühl als wenn er rausrutschen würde.Ich werde den Ring zum gewöhnen erstmal nur im sitzen verwenden.Sinnvoll iste es auch vor dem Einführen mit einem ca.4cm Durchmesser oder größeren Dildo oder Plug vorzudehnen, dann geht es einfacher.

          • 7 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          J'ai le L et le XL , j'ai eu les yeux plus gros que le trou ...

          Je suis blogueur et sur les reseaux sociaux, mon nom est BottomToys j'ai mis des photos où je porte ce plug sur instagram et twitter, et là j'ai eu une tonne de contacts de mec, qui voulaient venir jouer avec moi ^^
          Le top avec ce produit, c'est qu'il est large en base, donc contrairement à ceux en metal à base plus etroite de meo ( qui sont quand meme fabuleux !!! ) ici , ton trou qui est obligé de travailler, donc je te déconseilles ce produit si tu veux resté " like a virgin" , Par contre pour le L j'ai mis du temps pour le rentrer, et le XL je n'y suis pas arrivé ( pourtant je me fait fister sans problemes et je teste de tres tres gros toys )
          Autre avantage aussi, le metal permet d'utiliser n'importe quel lubrifiant y compris la graisse, et ca c'est fantastique !
          Inconvénient, qui est aussi un avantage, le trou intérieur est large donc parfait pour passer une bite à l'interieur, inconvénient la largeur du trou interieur est un peu desagreable pour l'insertion si tu as un rosebud etroit , donc mettre beaucoup de graisse !

          • 12 din 12 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Der Hammer :)

          Die Plugs sind der absolute Wahnsinn :) Die Qualität 1A und mit dem Loch ist man schön offen.
          Absolute Kaufempfehlung.

          • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Absolut begeistert ;-)

          Die Verarbeitung und der Preis sind klasse , Habe mit der Größe M angefangen , trage jetzt täglich L und kann die Finger kaum noch von diesen geilen Dingern lassen ;-) . Ich denke , daß ich bald den XL bestellen werde.

          • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Genial pour la dilatation durable

          Je cherchais à dilater mon anus de manière durable et permanente, ce produit est juste génial. Ca prend du temps pour s'y habituer mais on en devient accroc. Les résultats se font vite sentir.
          Je suis passez du S au M assez rapidement, à raison de 2 entrainements par semaine. J'attends avec impatience de passer au L :-)

          • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          MEO Anal Stretcher.

          I recently received a package from MEO for testing & reviewing for your reading pleasure. The box was really heavy, which is proper exciting, it had my mind racing as to what delights might be inside. Cracking it open, I was perhaps a little surprised to find a piece of black metal gleaming at me in the dimly lit hallway. Taking it out of the box I was confronted by the MEO Anal Stretcher.

          Regular readers of subsmissives will know that I am no stranger to the odd bit of anal play, and whilst I knew such things existed, I’d never really contemplated owning an Anal Stretcher before. One thing’s for sure though, if I did, it would definitely be this one – it is exactly what I would go for. Made from an aluminium alloy, it is understated and kinky all at the same time. I mean, just look at the beauty of it.

          Weighing in at 210g, with a length of 8cm, this small Anal Stretcher I was sent is, despite its name, pretty big! The hole is 2.8cm in diameter, but the minimum diameter is 3.4cm; that’s a circumference of over 10.5cm (4in). There’s no taper or graduation in girth, that’s your starting point…

          5cm at its widest, the insertible part makes up half of the size of the anal stretcher at 4cm. Once inserted, it will hold your bumhole open at a diameter of around 3.8cm. So, be advised, this is by no means a beginner toy. The base offers 1cm of flare all round for security of fit once you are wearing it.

          Now, the MEO website reckons that the Anal Stretcher is Ideal for 24/7 use. Clearly to do that one has to first do what I am skirting the issue of; yep you guessed it, get it in your arse.

          I’ve tried a couple of times, but without success, so I have decided to diarise my attempts, and so dearest reader, here we have, subs anal stretching log.

          Day 1 – Anal Stretcher Newbie

          Today I bit the bullet and decided I really must try to use the Anal Stretcher from MEO. I’d been using a titanium dildo I won in a competition, and thought, “I’m lubed up and ready so let’s see”…

          I added a bit of MANCUNT lube and positioned myself for insertion.

          I find the most relaxing position to be laying on my left side, right leg bent up as if taking a giant step, left leg straighter. So in my favoured position, I attempt insertion.

          I place the rounded head of the Anal Stretcher against my sphincter, and give a gentle push. Ummm, OK, I’m going to push harder, so I try harder. I can feel my muscle beginning to give way a little.

          Actually, I don’t think I can, I think it’s just pushing my skin in. Clearly more thought is required.

          Day 2 – Anal Stretcher? Woof!

          I’ve had a think, and I realise that pushing harder and relaxing are not necessarily commensurate with each other. With this in mind, I decide to try a more welcoming posture. So, lubing up, I adopt the famous doggy position, figuring that this will leave me most welcoming to the Anal Stretcher.

          I’m not going to say I was wrong, but I wasn’t entirely right. There’s no doubt that this will be easier than my usual position, but it’s still not going anywhere. Somehow I need to marry up comfort, openness and the ability to push firmly. I’m thinking the key to comfort might be a tad more preparatory play.

          Day 3 – Progress of sorts.

          It’s been a few days since I tried the Anal Stretcher, kids and pizza, and other shiz, y’know. Anyway, I’m back to trying the stretcher.

          So here’s the deal. I started with a slim dildo, and had a gentle prod away, got my self ready for something bigger, then I switched to a medium-sized plug, which I inserted and extracted a few times (you should try it – holy wowness!). Suitably warmed up and feeling pretty relaxed, I took to the doggy position.

          I nuzzle the anal stretcher in between my butt cheeks, and push. There is a little movement, not a lot but a little. I push a little firmer, and I can feel my relaxed anus pulling open a little. Yes, this is good stuff, exactly what I need to happen. So, I push a little firmer, and can again feel a little movement as the Anal Stretcher tries to invade my butt.

          I pause, this is going places, and I don’t want to ruin it by being too hasty.

          So I push harder, and I really do feel like this is going in, I feel like my arse is being opened, like it does for a plug. Well, slightly different to a plug, since there’s a lot of pushing inwards as well as stretching outwards.

          But then I seem to not be able to go any further. It’s really frustrating me, I’ve taken thing this big before, but with a taper. More thought is required.

          onwards

          I will continue to try, and update my progress here, so do check back to see how I’m getting on, and please do post any suggestions on how to get the blunt end of this Anal Stretcher into my butt.

          Read full review: subsmissives.com/reviews/plugs/anal-stretcher-aluminium-alloy-meo/

          • 12 din 14 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Exceptionnel !

          Matériel juste incroyable. Lorsqu'il est dans ton cul, tu te sens juste parfaitement rempli... et ouvert ! Je le recommande et ne peux plus m'en passer.

          • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          stahlhart - wortwörtlich

          das teil ist ausgesprochen hochwertig: optik, verarbeitung, gewicht. die lust kommt bereits beim anschauen und anfassen. das einführen ist nicht ganz einfach. mal drin, sitzt es aber sehr gut. das harte metall fühlt sich sehr gut an, naturgemäss gibt es auch nicht nach. zu beginn brauchte ich etwas angewöhnung, es war einfach hart. aber es hat trotzdem spass gemacht. jetzt aber, nach etwas angewöhnung, ist es problemlos. ich bin mit grösse m eingestiegen. das geht mit etwas erfahrung. für anfänger ist s sicher mal gut. l habe ich auch schon, aber noch nicht ausprobiert. es sieht toll aus, ist aber wirklich gross. trotzdem: ich freue mich drauf. so offen zu sein ist schon ein sehr spezielles gefühl

          • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
          Evaluare 

          Rutscht raus

          Tja, Qualität etc. alles Prima. Das Set kam und direkt S genommen. Nach ne Stunde schwups raus. Hält nicht mehr. Also mit 24 Stunden ist nicht so im MOment. Evtl M? Aber den bekomme ich noch nicht rein. Mal schauen

           Evaluare 

           addiction predicted

           All stretching devices imply pain and I tried various. And then I newly-discovered the anal stretching rings. I have to say, these are the most professional things you can get for the job. Once the head is inside it’s almost secure and wonderful to wear. After a short adaptation you can wear it for truly 24/7. A closing stopper and a string slip is all you need.
           But ... please note, you will become hooked on these rings and the feeling being stuffed and stretched and you would yearn to go further on, bigger and bigger :-)

           • 11 din 11 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Ein sehr Innovatives Produkt ! Absolut Empfehenswert !

           Der 24/7 Anal - Butt-Plug von Meo ist ein Wirklich hochwertiger Analplug aus Aluminium!

           Da man bei Unbekannten Produkten lieber klein Anfangen sollte, habe ich den XS genommen.

           Die Länge des Plugs beträgt 75mm , wovon 65mm eingeführt werden können. Sein Umfang beträgt an der breitesten Stelle 40 mm. Der Steg ist Anatomisch Perfekt, da gute 30mm zwichen Kugel-ende und Steg platz gelassen wurde. Der innendurchmesser des "loch" beträgt hier 16mm. Der Plug ist im Gegensatz zu anderem Analspielzeug sehr gut verarbeitet. Die Oberfläche weist keine Unebenheiten auf. Auch wenn dieser Plug absolut unflexibel ist, zeichnet ihn seine absolut glatte Oberfläche aus, welche für eine sehr gute Gleitfreudigkeit sorgt.

           Ein weiterer Pluspunkt ist, dass er absolut geruchsneutral und hygienisch ist. Er ist sehr einfach und unkompliziert unter fließendem Wasser zu reinigen. Ich war sehr überrascht, wie angenehm der Plug gleitet. In Verbindung mit Gleitgel neigt er dazu bei den Ersten versuchen schnell Rauszuflutschen, doch sobald er eingeführt ist, sorgt er für eine angenehme Stimulation. Bei der Größe sei gesagt, dass er für Anfänger bestens geeignet ist. Für mich wäre wohl eine Nummer größer besser. Aber lieber klein Anfangen und Langsam steigern!

           Die Länge ist Optimal für Längere Tragedauer! Durch seine hohe Gleitfähigkeit ist es wunderschön, den Analplug sekundär zu einem anderen Toy oder einer anderen sexuelle Phantasie zu benutzen. Der Plug ist auch wunderbar im Sitzen zu benutzen und eindeutig 24/7 Tauglich, da er durch seine steife Form nicht nachgibt.

           Aus meiner Erfahrung nach kommt es bei analer Stimulation sehr stark auf die Form, die Oberfläche und die Länge an, um ein schönes Erlebnis verzeichnen zu können. Das wurde hier sehr gut getroffen.

           Bei längerer Tragedauer solltet ihr Unbedingt die Verschlussstopfen dazu bestellen, da es sonst "ungewollt" zu Schweinereien kommt. Je nach Fetish oder was ihr damit vor haben solltet...Oder ihr Versorgt euch Inkontinenz-windeln die es in jeder Apotheke gibt.

           Der Plug ist Zeitgemäß ein formschöner und gleit-freudiger Analplug mit moderner Optik und lässt der Phantasie keine Grenzen aufkommen!

           Ich kann ihn jedem Empfehlen. Preis Leistung stimmt hier zu 100% und er ist jeden Cent wert!

           Viele Grüße

           • 7 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           My god

           I have been playing with my butt for years, and can accommodate rather large buttplugs, but always on the lookout for new toys, new experiences. And the Anal stretching ring looked like a good alternative, also due to the fact that it is hollow which opens a whole new world of fun when fooling around with another.

           I started buying the medium size mainly because of the reviews saying the MEO stretching rings are bigger than what you expect. Well I had no problem fitting the medium in my hole, in fact my hole is so used to being stuffed, that the medium MEO ring seemed a bit small. So only after a couple of days, I ordered the large stretching ring - even though my male lover said that I could take the XL ring, which I doubted so I went for the large despite what he said.

           I have to say the size difference from medium to large is big! I have to warm up with the medium before being able to insert the large ring in my hungry hole, but when it starts to slide in, the feeling is so incredible..especially when you are at the point where the bulb gets smaller, then my hole simply sucks it in.
           The feeling, the stretching is so intense.....and so is the expectation that my hole will be transformed into a fuckhole for my lover to use at he's will.

           I don't think I'll ever manage to go to XL......that would mean I would become diaper dependent due to a very lose hole.

           • 11 din 11 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Bien, mais

           Un bon produit, mais qui a quelques petits inconvénients:
           pas facile à insérer
           la base ronde et peu prononcer fait qu'il à tendance a rentré
           Mais, ils sont agréable à porter et prépare bien à d'autres jeux ou à la dilatation

           Je leur préfère le deluxe ass tunnel

           si on pouvais j'ai mis 4 étoiles car on ne peut pas mettre 3.5 et que c est quand même un produit de qualité

           • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Analdehnung

           Der Analring trägt sich absolut klasse, hoffe, ich schnell weiter dehnen

           • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Da daz

           My experience of these butt plugs are rather mixed. They can be quite a challenge to insert. Lube time and a good work out before you try and insert one is the way forward. Once in they are mind bendingly good hardly noticeable if standing and walking about. Is possible to sleep with one on too. Your dreams are pretty good too

           • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           perte totale de contrôle

           De dimension respectables voire imposante .
           Il faut de la patiente pour le mettre en place .
           Il peut être porté toute la journée .

           • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Ein Erlebnis der Extraklasse

           Erst habe ich mir den kleinsten beschafft, schon zeigte mir wie es sich anfühlt den A...h offen zu haben, sehr bald habe mir die nächste Stufe gegönnt und ich kann nur sagen, dass muss man erlebt haben, dieses immer präsente leichte Völlegefühl und die Spannung zwischen den Backen ist für mich im wahrsten Sinne des Wortes eine echte Erfüllung. Ich habe mir eine Analdusche (Gummiball-Klistier) umgebaut, so dass ich mir im Sitzen bequem das offene Ende spülen kann ohne Unheil anzurichten, dann alles schön verschließen und die nächsten Stunden genießen. Wie hier schon erwähnt hat das Ding wahrlich Suchtpotential. Ich würde mir noch einen Verschlussstopfen mit einer Art Ventil Wünschen um sich schön befüllen und etwas halten zu können um sich dann schlagartig zu erleichtern. Was ich noch schön fände wäre, wenn bei gleicher Plug-Größe die Öffnung weiter wäre, also der Tunnel etwas dünnwandiger, denn "M" ist für mich (noch?) eine Nummer zu fordernd. Die Qualität und das Finish in makellos. Ich möchte ihn nicht mehr missen und freue mich immer auf das nächste "Duschen".

           • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           wenn

           also wenn man sich erst mahl an den durchmesser gewöhnt hatt
           dan wird man quasi süchtig danach und man möchte ihn gar nicht mehr missen bzw raus tuhen

           • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           amazing

           It's quite comfortable. I live in Shanghai China, delivery also faster ,used by DHL Economy, 5 days only.

           • 2 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Great feeling, epic quality

           I purchased the S and M as I wasn't sure which one would be confortable as a starter. I didn't have any anal toys or playing before but was intrigued by the hole in my ass. When it arrived after a few days I tried to insert the S. It takes some playing and a lot of lube but the S slid right in. It's an awesome feeling to fill your ass with water or toys without touching the anus and it fits perfectly. I'm just a bit worried about permanent effects as I've been reading after a week or two you'll need diapers for a few days, but nevertheless I'm leaving it where it is and I can't wait to move up sizes. Just don't forget to order the stopper plugs to avoid messy bed ñs or underwear..

           • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Very good, fit without any prior anal playing

           I read the reviews and wasn't too sure which one to get. I decided to order S and M as initial sizes and thank god I did. Like everyone says they are HUGE. The small one fit with a pit of pushing and a lot of lube and it feels great. I don't think it will fall out or get sucked in and it feels like a new world opening up, literally. Can't wait trying to get M to fit!! Must have for everyone! I got the plugs to close the center hole though, diaper wearing from day one seemed like a bridge too far. I'm curious as of when I'm having difficulties with being unplugged / without diaper. Going to keep it in 24/7. will blog about it

           • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           The XL, a formidable opponent

           Before I start my story, I just want to say that I can normally take the American Bombshell destroyer plug with no problems after a good warm up and that's an entire 1/2 inch wider. Here is my story

           Round 1:

           Meo 1 ottbiguy 0;

           The MEO is quite the opponent. I lubed it up with Crisco, silicone lube, Albolene, just about anything that was slippery and it is still a NO-GO.

           The reviewers are bang on in the sense that no matter how smooth or beveled the edge at the opening is, it still feels VERY sharp. At first I was full of drive and gusto and then I hit the wall where no amount of lube will make the toy go in and no matter how much lube you use, the pressure just pushes it out of the way and you're trying to insert this mammoth toy with NO GIVE into a dry lubeless ass.... Not fun.

           So I backed off a bit and decided to slow down and take my new "friend" a little more seriously. Enter my American Bombshell Destroyer plug. i laughed at myself thinking "if anything is gonna get my ass ready for this little guy it will be the Destroyer". To my surprise my ass swallowed it like a champ which is not usually the case. Usually I'm sitting on it for at least 2 minutes before my ass starts to dilate and expand to the appropriate diameter. This time It went in like i had been warming up for hours when in fact, it had only been about 10 minutes.... I tried the MEO one more time. This time, it sank down further and further. As long as I stayed calm, went REALLY slow and watched my breathing the plug was consistently easing it's way in. I reached the point where the widest part of the plug was at the thresh-hold of my pubic bones and I started to push a little. I started letting more of my weight sink down on the plug but it was no use. I felt my ass and it was dry... The lube had been pushed completely out of the way and it was pretty much a dry run due to the pressure. I got off the plug and felt the opening of my ass. It was the loosest it has ever been and it was fun to swish my finger around the opening but still a NO-GO. The first try was what I'd call a successful failure. My ass made it to the widest part but could not swallow it.

           Now on a side note, when I get up off all my plugs and I reach back to feel my ass, it feels strangely numb. I didn't use any numbing creams or desensitizers other than a few hits of poppers so I'm wondering why my ass is so numb. Could this be a nerve thing?

           I am done for now so MEO, you win.... TODAY! Tomorrow is another story. We'll see who conquers that chapter in our little adventure.

           ;)

           I'm giving it five stars because it is giving me quite the challenge and my ass LOVES A GOOD CHALLENGE!!!

           • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           The XL, a formidable opponent

           Before I start my story, I just want to say that I can normally take the American Bombshell destroyer plug with no problems after a good warm up and that's an entire 1/2 inch wider. Here is my story

           Round 1:

           Meo 1 ottbiguy 0;

           The MEO is quite the opponent. I lubed it up with Crisco, silicone lube, Albolene, just about anything that was slippery and it is still a NO-GO.

           The reviewers are bang on in the sense that no matter how smooth or beveled the edge at the opening is, it still feels VERY sharp. At first I was full of drive and gusto and then I hit the wall where no amount of lube will make the toy go in and no matter how much lube you use, the pressure just pushes it out of the way and you're trying to insert this mammoth toy with NO GIVE into a dry lubeless ass.... Not fun.

           So I backed off a bit and decided to slow down and take my new "friend" a little more seriously. Enter my American Bombshell Destroyer plug. i laughed at myself thinking "if anything is gonna get my ass ready for this little guy it will be the Destroyer". To my surprise my ass swallowed it like a champ which is not usually the case. Usually I'm sitting on it for at least 2 minutes before my ass starts to dilate and expand to the appropriate diameter. This time It went in like i had been warming up for hours when in fact, it had only been about 10 minutes.... I tried the MEO one more time. This time, it sank down further and further. As long as I stayed calm, went REALLY slow and watched my breathing the plug was consistently easing it's way in. I reached the point where the widest part of the plug was at the thresh-hold of my pubic bones and I started to push a little. I started letting more of my weight sink down on the plug but it was no use. I felt my ass and it was dry... The lube had been pushed completely out of the way and it was pretty much a dry run due to the pressure. I got off the plug and felt the opening of my ass. It was the loosest it has ever been and it was fun to swish my finger around the opening but still a NO-GO. The first try was what I'd call a successful failure. My ass made it to the widest part but could not swallow it.

           Now on a side note, when I get up off all my plugs and I reach back to feel my ass, it feels strangely numb. I didn't use any numbing creams or desensitizers other than a few hits of poppers so I'm wondering why my ass is so numb. Could this be a nerve thing?

           I am done for now so MEO, you win.... TODAY! Tomorrow is another story. We'll see who conquers that chapter in our little adventure.

           ;)

           I'm giving it five stars because it is giving me quite the challenge and my ass LOVES A GOOD CHALLENGE!!!

           • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Lustempfinden Pur: Leider mit einem kleinen Fehler zum verbesser

           Ich bin sehr zufrieden mit diesem Produkt. Er dehnt sehr gut und hat einen hohen Tragekomfort. Dennoch es ist etwas womit man erst ein bisschen Erfahrung sammeln sollte bevor man mit Größe M usw. beginnt. Wenn man nämlich mal S mit M vergleicht ist das ein ganz großer aufstieg in der Größe und man sollte schon genug Erfahrung um zu wissen wie man einen Plug zum dehnen einsetzt.

           Mein einziger Kritikpunkt in Punkto Anfänger Verträglichkeit ist das die Differenzen zwischen den Größen des Aufbaus des Plugs für Anfänger etwas schwierig zu handhaben sein könnten. Ich würde vielleicht empfehlen den Größenunterschied zwischen großen Außendurchmesser und kleinen Außendurchmesser zu verringern, weil der kleinere Teil ja dehnt und der größere ja nur als Plug dient. Für Anfänger könnte es sonst zu einer Schmerz Tortur werden den Plug zu überwinden um auf den Dehnenden Durchmesser zu kommen.

           Ansonsten ein sehr sehr tolles Mittel zum dehnen was ich liebend gerne jeden weiterempfehle der sich mit seinem Hintertürchen auskennt.

           • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Made me feel like a real cunt

           I have to say, using it the first time, the Stretching Ring made me feel like a real cunt. I've been addicted, skipped the size M and went straight to L and now XL. Am hoping you will make an even larger one! :-)

           • 8 din 8 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Absolutely perfect

           Absolutely fantastic, just as described. It felt so good. I can not say too many good things about this product.

           • 5 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           I recommend it to everyone

           Amazingly, the product works perfectly, I recommend it to everyone.

           • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Anatomisch perfekt

           Gute Form ... füllt perfekt aus und dehnt optimal... sehr stabiles Material ... trotzdem hoher tragekomfort .... anatomisch perfekt
           Im Gegensatz zum Billigscheiss aus China ein richtig gutes Toy

           • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Er hat 6 Sterne verdient

           Eigentlich 6 Sterne verdient dieser Analdehnungs-Plug, durch sein perfektes Gewicht, seine hervorragende Stabilität und den wirkungsvollen Durchmesser ist er ein echtes Trage-Erlebnis. Material und Verarbeitung geben keinen Kritikpunkt her, rundum ein gelungenes "Werkzeug" für echte Genießer.

           • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
           Evaluare 

           Absolut etwas für Anfänger!!

           Also ganz zu Anfang. In den kleinen Größen absolut etwas für Anfänger!! Wer übt wird belohnt und kann auf die nächstgrößere Größe upgraden. Das Material ist sehr angenehm und natürlich formstabil.

            Evaluare 

            Lässt sich mit etwas Gleitmittel gut einführen

            Der 24/7 Anal Stretching Ring lässt sich mit etwas Gleitmittel gut einführen. Alles gerundet und keine Kanten. Den Verschließstopfen würde ich dazu empfehlen.

            • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
            Evaluare 

            Seinen Zweck erfüllt er perfekt

            Einfach aber sehr edel sieht er aus und besteht (zum Glück) aus Aluminium, eines der besten Materialien für die Analdehnung (leicht und trotzdem sehr stabil).
            Ähnliche Produkte aus Silikon sind einfach viel zu weich und man würde im Leben keinen Erfolg bei der Analdehnung damit erzielen...
            Mit den Stretching-Ringen habe ich mich innerhalb von 6 Monaten von "analer Jungfrau" bis "Stute" trainieren können.
            Ich bin sehr zufrieden und kann diese Ringe nur weiter empfehlen.

            • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
            Evaluare 

            Je vous le recommande

            Produit de bonne qualité, délai raisonnable pour expédition depuis l'Allemagne, moins de 2 jours. Et un rapport qualité prix exceptionnel.

            • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
            Evaluare 

            Analdehnung

            Der Stretching Ring ist sehr gut verarbeitet. Er sitzt gut und stramm und mit dem Ergebnis bin ich auch zufrieden.

             Evaluare 

             Size M

             A lot bigger than expected but I had no trouble with it. Once in it stay in. Going to be loving this for a long time

             • 5 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Ich wünschte es gäbe bald eine Größe XXL

             Ich habe jetzt alle Größen durch und bin sehr glücklich mit den Analdehnungsringen. Ich hoffe, dass ihr Jungs von MEO bald mit einer Größe XXL kommt.

             • 5 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             So ein Loch hat die Welt noch nicht gesehen

             Mit den Ergebnissen bin ich mehr als zufrieden.
             Die Analstretching-Ringe sind wirklich super.
             Bei Größe XS flutscht er gut rein und mit dem kleinen Stopfen drin hält es auch sehr dicht.
             Sehr, sehr gut.
             Jetzt ist genug geschrieben; muss los zum Training ... Zum Anal-Training ;-)

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Stretching Ring für die Analdehnung

             Das Ding ist echt sehr effektive, aber nichts für Ungeübte - schon die Größe S ist nicht so klein wie man sich das so vorstellt.
             Aber wenn er dann endlich drin ist, wunderbar! Bin jetzt bei Größe M und nächste Woche starte ich mit Größe L.

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             J'aime

             Patience pour le placement mais une fois en place effet garanti. Attention prevoir une protection, l'écoulement naturelle arrive vite lol

             • 8 din 9 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Klasse

             Gerade vor 10 Minuten hab ich den Stretching Ring erhalten. Erstmal war ich erschrocken als ich ihn in der Hand hatte! "Wow, und das soll gehen?" - Naja keine 5 Minuten später war er drin. Wahnsinns Gefühl!!! Jetz geh ich damit erstmal in die Stadt shoppen. Danke für dieses tolle Ding!!!

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Meo 24/7 anal stretching ring

             Loved the one I got in the post today and it is up and feels so good there and so happy my other half has ordered the next two size up and hope to get them in me asap

             • 0 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Wow - awesome

             Yeh, check your sizes.
             Ordered the xl. can only get it 3/4 up.
             Ordered a medium, this is not a problem, went straight up.
             A Large is on the way !.
             Can't get it in ?, try lying on you back, legs up, or on all fours, back arched and butt pushed upwards.

             Really comfortable to wear long term, and in bed overnight.
             Quality product and brilliant.

             • 6 din 7 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Very filling

             Ordered both the small and medium based on other people's reviews of these. These are massive toys! Be warned.

             When they arrived I immediately put the small in along with closing plug and as of today it's been in for 2 weeks - only being taken out to wash and to go to the gym. It was an amazing feeling! Just put the medium in but it still took some time and wriggling to get in. Be warned these are seriously big toys with absolutely no give in them.

             Hopefully in another two weeks I'll be putting the large into my ever expanding hole!

             • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             24/7 ring

             Fantastic quality. Quite heavy but very comfortable. Big step up in sizes. Medium fitted easily but large is quite a squeeze. Getting it in will be a feat ! Can't wait to have the extra large in me

             • 5 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             The anal stretching ring is great

             When I took the toy out of its packaging I was immediately struck by the smoothness of it and the feel in my hand. I couldn't wait to put it where it belongs. Already used to a good stiff fucking by machine I was well ready for this toy. With plenty of lube it slid in with some minor discomfort but settled into place perfectly. With the plug in I felt well stretched and comfortable. I can wear it constantly though one has to get used to doing some unscheduled cleaning. Don't be squeamish on that score the pleasures outweigh the problem on every level. My mistress loves it and will only remove it to give me a good hard fuck. Soon I shall move on to the larger size and to hell with the expense. I shall be disappointed when I have outstretched the largest ring.

             • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Awesome product

             Started with tight fitting extra small and have now worked my way up to a medium, it's huge for me and think it's my limit, needed to use dilators for in between training. Awesome product and a great feeling :D

             • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Arse changing

             Started with the medium - good but not life changing - bought the large - cor what a difference. An arse changing experience. Much bigger than than the medium - went it quite easily and has changed my arse forever. My arse just feels so different all the time. if you have taken a fist then no need to start off on the smaller sizes.

             Great with the large in - and great with it out - arse changed for ever.

             • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Great product

             I bought the medium size ring & after a few practice goes. It goes in real well & feels great. I found once you have got it in it is best just to take it easy & relax so that 24/7 can do its work. I am looking forward to the large one ---- Once I have got used to the medium size. Thank you.

             • 3 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Amazing stretch

             I bought the medium stretching ring in early September this year and initially found I could only wear it for 20 minutes max as the sheer size was too big for my ass. I persevered and over the last 7 weeks I slowly built up the wearing time till I could wear every day for about 6 hours after work.. In the early days it was OK lying down or bending over but sitting down was uncomfortable, but I've now reached the level where I miss my ass being constantly stretched for hours on end.

             During the last two weeks my ass has really started to relax an loosen up and decided to buy the large. OMFG, I couldn't wait to plug my ass with it when I received it today. Within three hours, I now know why MEO call the large a 'f**k hole' model. Can't wait for my first fisting. I can now get my fist up to the knuckles when I push my hand into my ass.

             For sheer pleasure, the pure size is mind blowing. Every time you move it sets you on edge. Best anal toy ever.

             • 6 din 6 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Amazing

             Absolutely wonderful. Ordered the medium first which I found great to play with, but couldn't keep in for long periods, so ordered the small to keep in over night.

             Just a fantastic feeing being stretched so open and find them really comfortable to wear.

             Have ordered and received the large and can't wait to insert it, but will need to work up to it a little more before I can.

             The difference in circumferences, whilst not sounding like much when you read the chart is staggering. A photo showing all the plugs from the top down would definitely be of benefit for people when ordering.

             Great quality, fantastically made, and it provides such wonderful sensations

             • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Anal stretching

             Bought the Medium - will now have to get the LARGE - well good

             • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             it's addictive

             Once you've inserted it, you'll be addiced to these rings and wanting bigger and better things. Bought mine (medium) a week ago and already looking to upgrade to the large version.

             After the first bit of discomfort, the first few times, wearing these things blows you mind as you begin to stretch up!

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Top turn-on

             ot 3 of these today (XS, S, M) and must say that they are excellent for advanced play.

             Only tried out XS so far, and could really feel the wind up there (albeit on rather humid day): especially when combined with small hand-held fan.

             No problem with staying in place when secured by wearing simple pair of thongs. Even managed 5 x 3 min rounds of skipping [exercise] like that, plus basic household chores. Tho slipped out WITHOUT the thongs on (while searching for hand-held fan earlier on !)

             Buying the closing plugs as an accessory, would also be good idea; for comfortable retrieval of (if for No other purpose): ie, inserting closing plug just before removal of entire unit.

             And while we're on subject of 'comfort', since reading some of the other reviews, which seem to uphold view that "pain is necessary aspect": I tell u it is NOT. Be kind to & be patient with ur ass; using plenty of lube, and only doing things comfortably & in a way that enhances anal PLEASURE

             • 4 din 4 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Great toy

             This is a top quality, heavy toy and I recommend anyone serious about anal stretching consider the MEO stretching ring for their toy bag!

             • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Excellent

             I've been stretching anal for over 12 years. I can normally do double fisting and 9cm toys. But this is something else! I've bought XL Meo plug already sometime ago but because there is no a give as it is metal not rubber 8cm seems too much getting trough my pelvic. So today L size arrived. Got home at 6 PM and having in inside since. Now is 9:30 PM OOh my lord my anal stays open like never before. It's all down the fact it's metal and no flexibility. Really really love this butt plug and anyone who's serious about stretching should have one. And the sensation of wearing it for long period of time.... yummy

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Wunderbar

             I bought the large size and after a little effort inserted it. My technique is to lube around my arsehole, place the plug on a flat surface and sit on it holding my cheeks apart with my hands. Bear down on the plug and it slips in steadily, with a bit of discomfort at first but the pleasure of feeling it in place is worth it all. After a few insertions it slips in without much effort. I love to wear it for hours, and hate to take it out. The stretching and gaping sensations are fantastic.

             Unfortunately, it's quite heavy and can slip out under its own weight if you're a regular wearer. I'm going to get the xl to see if this will stay put!

             • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             awesome !

             Very pleased with quality of product. Went with large, and it took a bit of work to insert, but such a grest feeling when in. Was a bit worried about removal, but with the weight of the product and gravity, no problems!

             • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             love the way it looks

             As I said back in july, that the meo anal stretching ring was amazing.I have been inserting the med size one on a regular basics without much problem, so I ordered the large one. I received it about 2 months ago. I took it out of the box and was surprised with the size. I thought this was never going to fit. With lots of lube and weeks of trying it I finally got it to stretch my asshole far enough that I finally got it to go it in and WOW.This is a great feeling. I have had it in for about 30 mins and still feels great. Also love the way it looks.

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Started of with the small

             Started of with the small as and had a job getting it in plenty of lube and it slipped in nicely
             had it in for a few hour at first it heats up to your body heat so it was warm when it came out .
             extra small is a good starter unless you are a seasoned player these things are huge and heavy but once in blow your mind.

             • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Makes a nice paperweight too :)

             This thing is extremely hot and exquisitely humiliating!

             I came across this one while browsing and am extremely happy with the quality and design.
             The feeling when you insert it is unlike any other toy I have. When you get past the widest bit your brain (well at least mine does) expects your sphincter muscles to plop back to a smaller circumference. This guy keeps keeps them stretched open much wider (well apparently that is the point of the thing) which was an extremely uncommon but very enjoyable sensation to me.

             My 2 cents on the sizing discussion. After reading all the reviews here I decided to go for the S version. 5cm diameter at widest part. I must say I find this one quite easy to insert. I am not big and have done some anal play but not much and not often. That being said the next size up M has a 6cm diameter at the widest part which is indeed quite a step up. I am definitely going to order the M as well.

             And last but not least. Unlike any other plug I own you can casually forget to stow this one away when vanilla folk comes over for a visit and just let it sit on the kitchen table without raising eyebrows. And if people do inquire you can just tell them its an exclusive designer paperweight. Or tell them you like to stick it where the sun don't shine of course. Your choice ;-P

             • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Excellent product you may need to start off small !!

             New to anal stretching bought the medium but it was to large to use comfortably. Ordered a small and have been using 2-3 times a week for a few hours. Today the Medium went in without forcing so now looking to order a large. There is a big step up between sizes so plenty of lube and patience is called for. Worn with no bung and a catheter inserted it's back to baby days and full nappies all the way. Excellent quality, easy to clean these are a challenge but well worth the money.

             • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Great product

             I started with a small, and quickly went with the med one. It is quite bigger than the small one, but it did not take to long to get used to the med one. I can wear it long term now, it leaves my hole wanting more when I take it out. What a strange feeling. I have since ordered the large so I will post about it when I get it and try to master it. These rings are a great product if you want to stretch your anal muscles.

             • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Amazing

             Amazing. These are the best butt plugs I've ever bought. These plugs really do what the name suggests and will stretch you out quite quickly. In two months I've gone from medium to the XL and now when I pull the XL out my hole gapes like goatse. It's also amazing how quickly my hold opens up on its own now because of these stretching rings.

             These plugs are heavier than you'd expect and the weight will make your sphincter work hard to hold it in when you're standing up, and especially if you're squatting down. I've had a few instances where they've just fallen out because of the weight.

             When you get used to the size they become really quite comfortable and can be worn for long periods of time. Sitting on the medium and large is no big deal for me, but the XL is still a challenge to sit on. I can wear the medium and large ones for extended periods during the day and night and it's easy to forget they're there. Hopefully I'll be able to live with the XL in for long periods of time with a bit more practice.

             The larger sizes can be painful to get in the first few times and they really need to be well lubed, especially when you're struggling the first dozen times. A mix of silicone-based lube and KY has worked really well for me. The more lube the better.

             I found that it's easiest to get them in while squatting and pushing down like I'm trying to poop, while simultaneously pushing it in with my fingers. Over time though you'll just learn to relax and will be able to push even the largest ones in without much resistance. It can hurt a little at first and be really intense, but well worth it. The first time I played with the L and XL, it took a few hours to get them in and I could only keep them in for a few seconds, but over time it gets so much easier and not painful at all. Pay attention to what your body is saying to you though because these really are big toys!

             Just be warned that if you've not got the closing plug in you will poop unexpectedly and uncontrollably. The larger the plug, the more can come out. With the closing plug in, the centre of the plug can fill up with poop. Sometimes, however, the closing plug will just slide out on its own especially if it's come in contact with any lube. This isn't a toy you can wear unless you're comfortable dealing with poop.

             Overall, these are amazing toys and will mercilessly hold you open for as long as you want. The only thing I wish is that there were an XXL version; the XL is getting too easy now.

             • 10 din 11 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             Truly excellent for 24/7 stretching.

             Started off with a size M for general play and a S for overnight plus closing plugs and nappies. Moved up to the L and well it's large leaves my ass gaped for hours after removal and is wide enough to insert a double dong up the middle for depth play excellent shall be moving on to the XXL soon.

             As other reviewers have pointed out these are serious toys in size and you need a large ass to contain even the smallest which is about the width of a normal "large" buttplug. Truly excellent for 24/7 stretching.

             • 4 din 5 clienți au găsit această recenzie utilă.
             Evaluare 

             5 stars

             I brought the next size up (medium) and the wife loves it. She says she feels like a new women.

              Evaluare 

              This product is amazing

              This product is amazing i am about to move up to the xl i can now get the large in without lube the open anal feeling i fantastic i highly recomend this product for asshole stretching

              • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
              Evaluare 

              it's a must!

              Tried this out on the wife (size small) she moaned it hurt abit going inn, but once in its looked fantastic, felt brilliant for her and me if you like to try things try this out it's a must!

              • 1 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
              Evaluare 

              This is a fantastic product for permanent anal stretching.

              This is a fantastic product for permanent anal stretching. High quality metal (warm it up first!) and smooth for easy insertion. I have now managed to take the XL after a few hours prep and the results are amazing. The large hole through the middle prevents build up which normaly forces you to remove a plug so you can wear it for hours on end and the "open" fealing of the anus is a real turn on. The results of wearing such a large plug all day or all night for days on end are amazing. It has left my anal muscles permanently stretched to the size of the plug and seriously floppy! I will continue to wear this wonderful device to make sure I can never close again. If you want to have a permanently ruined and floppy hole, this is the perfect trainer. Buy it now!

              • 18 din 18 clienți au găsit această recenzie utilă.

              Scrieți-vă propria recenzie

              Anal Stretch 24/7 - Inele de întindere anală pentru întinderea anală

              Anal Stretch 24/7 - Inele de întindere anală pentru întinderea anală

              Sentimentul de a fi atât de "expus" sau "atât de deschis" este pur și simplu de nedescris. Rezultatele sunt vizibile după doar o perioadă scurtă de timp. Confort ridicat la purtare. Acestea sunt inelele de întindere anală de renume mondial de la MEO!

              Scrieți-vă propria recenzie

              Alți clienți au mai cumpărat:

              30 alte articole din aceeași categorie: