De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dopuri anale

Buletin informativ

Titus Anal Trainer Kit - Set cu 3 dopuri anale

Kitul "Titus Anal Trainer Kit" este un set exclusiv pentru explorarea anală, care constă în trei dopuri anale diferite: mic, mediu și mare. Fiecare dintre aceste dopuri este fabricat din silicon medical de înaltă calitate și se simte moale și confortabil. Discret și poate fi folosit 24/7.

Mai multe informații

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Kitul "Titus Anal Trainer Kit" este un set exclusiv pentru explorarea anală și constă în trei dopuri anale diferite: mic, mediu și mare. Fiecare dintre aceste dopuri este fabricat din silicon medical de înaltă calitate și se simte moale și confortabil. Discret și poate fi folosit 24/7. Structura unică cu nervuri a fiecărui plug anal a fost special concepută pentru a oferi o plăcere intensă și o senzație de plenitudine.

    Antrenamentul cu "Titus Anal Trainer Kit" nu numai că te ajută să te obișnuiești cu stimularea anală, ci și dilată anusul și lărgește mușchiul sfincterului. Acest lucru este deosebit de util în pregătirea pentru jucării sexuale mai mari sau înainte de o sesiune de fisting, deoarece ajută la dilatarea treptată și sigură a anusului.

    Un alt aspect important al dopurilor anale din Titus Anal Trainer Kit este discreția și confortul lor. Fiecare dintre cele trei dopuri anale este conceput pentru a fi folosit discret și neobservat sub hainele obișnuite de zi cu zi, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Acest lucru permite o utilizare continuă și versatilă, care poate fi integrată în mod ideal în viața de zi cu zi.

    Câștig gradual de plăcere: Kitul Titus Anal Trainer Kitcu 3 dopurianale în trei dimensiuni perfecte:

    Cel mai mic dop anal din Titus Anal Trainer Kit are o lungime totală de 10,5 cm, o lungime de inserție de 8,5 cm și un diametru de 4 cm. Acest plug anal este ideal pentru începătorii care doresc să se obișnuiască încet cu senzația de stimulare anală.

    Plugul anal mediu are o lungime totală de 12,5 cm, o lungime de inserție de 10,5 cm și un diametru de 4,5 cm. Acest butt plug oferă o creștere moderată a dimensiunii și a circumferinței și este ideal pentru cei care au deja o oarecare experiență cu stimularea anală.

    Cel mai mare butt plug din kitul Titus Anal Trainer are o lungime totală de 13,5 cm, o lungime inserabilă de 11,5 cm și un diametru de 5 cm. Acest butt plug este ideal pentru utilizatorii experimentați care doresc o stimulare mai intensă și mai puternică.

    Fiecare butt plug din Kitul Titus Anal Trainer are un vârf rotunjit pentru a facilita introducerea butt plug-ului în anus. Butt plug-ul are, de asemenea, o formă conică care se mulează în mod natural pe corp. Coastele de pe gâtul butt plug-ului stimulează terminațiile nervoase sensibile din anus și sporesc plăcerea de a tensiona și relaxa mușchiul sfincterului. Baza lată a butt plug-ului oferă o stimulare suplimentară a perineului și servește, de asemenea, ca dispozitiv de siguranță care previne pătrunderea prea adâncă în anus.

    Kitul Titus Anal Trainer este ideal pentru oricine dorește să descopere sau să exploreze mai mult plăcerea anală singur sau în cuplu. Datorită manoperei sale de înaltă calitate și a gamei de dimensiuni, Titus AnalTrainer Kit este un instrument excelent pentru călătoria personală de descoperire anală.

    Îngrijire optimă și lubrifiantul potrivit: Lubrifianți și agenți de curățare recomandați pentru Titus Anal Trainer Kit:

    Pentru o experiență optimă, vă recomandăm să folosiți un lubrifiant pe bază de apă, deoarece lubrifianții pe bază de silicon pot ataca materialul siliconic al dopurilor anale. Vă recomandăm Aquameo sau Alphamale de la MEO, ambii lubrifianți pe bază de apă care au fost special concepuți pentru a fi utilizați cu jucării sexuale din silicon. Pentru curățarea și îngrijirea Anal Trainer Kit, vă recomandăm produsul nostru de curățare a jucăriilor sexuale VeryClean, care permite o curățare simplă și eficientă, menținând în același timp calitatea materialului de silicon.

    Detalii suplimentare:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Set format din 3 dopuri anale
    • Material: silicon de calitate medicală.
    • Plug mic pentru fund: lungime totală 10,5 cm, lungime inserabilă 8,5 cm, diametru 4 cm
    • Plug anal mediu: lungime totală 12,5 cm, lungime inserabilă 10,5 cm, diametru 4,5 cm
    • Plug anal mare: lungime totală 13,5 cm, lungime de introdus 11,5 cm, diametru 5 cm
    • Vă rugăm să folosiți numai cu lubrifiant pe bază de apă.
    • Curățați cu VeryClean Spray.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Evaluare 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Evaluare 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Evaluare 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Evaluare 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Evaluare 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Evaluare 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Scrieți-vă propria recenzie

                  Titus Anal Trainer Kit - Set cu 3 dopuri anale

                  Titus Anal Trainer Kit - Set cu 3 dopuri anale

                  Kitul "Titus Anal Trainer Kit" este un set exclusiv pentru explorarea anală, care constă în trei dopuri anale diferite: mic, mediu și mare. Fiecare dintre aceste dopuri este fabricat din silicon medical de înaltă calitate și se simte moale și confortabil. Discret și poate fi folosit 24/7.

                  Scrieți-vă propria recenzie

                  Alți clienți au mai cumpărat:

                  30 alte articole din aceeași categorie: