De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Mobilier BDSM și mobilier de sex

Buletin informativ

Mobilier pentru sex - chaise longue - kinky Canapea BDSM

Cu acest șezlong sexual confortabil, frumos și compact de la MEO, cele mai nebunești fantezii ale tale vor deveni realitate! Mobilierul nostru pentru sex nu este doar deosebit de confortabil pentru aproape toate pozițiile sexuale, ci și pune în valoare fiecare cameră datorită aspectului și esteticii sale de înaltă calitate.

Mai multe informații

2941/00

$1,497.63


-$327.97

$1,169.66

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Cu acest șezlong sexual confortabil, frumos și compact de la MEO, cele mai nebunești fantezii ale tale vor deveni realitate! Șezlongul nostru pentru sex nu este doar deosebit de confortabil pentru aproape toate pozițiile sexuale, ci și pune în valoare orice cameră datorită aspectului și esteticii sale de înaltă calitate.

   

  Un mobilier pentru sex care convinge pe toată lumea, deoarece sex chaise longue cu formă anatomică perfectă are chiar și legături detașabile și reglabile, ceea ce îl face perfect pentru o sesiune de bondage. În plus, cele două perne de poziție permit o poziție culcată confortabilă și vă susțin pentru a vă bucura în sfârșit de poziții cvasi-imposibile în timpul sexului într-un mod complet relaxat. Răsfățați-vă unul pe celălalt cu această piesă de mobilier sexy care vă va duce cu siguranță viața amoroasă pe noi culmi - o să vă placă la nebunie!

   

  Puncte de atracție:

   

  • Design elegant și sexy: Șezlongul Sex are o substructură robustă din metal și lemn, este minunat căptușit și acoperit cu piele PU netedă și sexy, care este deosebit de ușor de curățat și distractiv de alunecat și de făcut sex pe el.
  • Durabil și perfect pentru sex în trei, Sex Chaise Longue este construit astfel încât mai mult de două persoane să se poată bucura de el în diferite poziții.
  • Designul unic este potrivit chiar și pentru sexul dur.
  • Perne de sex confortabile: Sunt incluse două perne, una moale și cealaltă fermă, pe care le puteți folosi pentru genunchi, încheieturi, coate sau fese. În acest fel vă puteți bucura de toate pozițiile și mai confortabil. Pernele schimbă, de asemenea, forma șezlongului pentru sex, dacă este necesar, și elimină umflătura dacă preferați o bază plată într-o anumită poziție.
  • Pregătit pentru bondage: Livrarea include curele, precum și cătușe pentru mâini și picioare cu care vă puteți lega partenerul!
  • Mobila de sex cu 1000 de posibilități! Puteți găsi o mică trecere în revistă a pozițiilor posibile în timpul sexului aici, la MEO.

   

  Ce este special la șezlongul pentru sex?

   

  Șezlongul de sex modern și atrăgător oferă vieții dumneavoastră sexuale o dimensiune complet nouă! Substructura sex chaise longue este realizată din lemn și metal și este echipată cu o căptușeală interioară moale, care vă oferă un nivel deosebit de ridicat de confort și o face o piesă robustă de mobilier sexual. Suprafața este tapițată cu piele PU netedă, ușor de curățat, cu aspect de piele de patent, care se simte absolut plăcut pe piele și poate rezista la aproape orice lichid la care este expusă. Cu cele două perne incluse, puteți modifica și extinde forma șezlongului prin aplatizarea curburii suprafeței șezlongului cu o pernă, astfel încât să vă puteți bucura de și mai multe poziții. Folosiți pernele ca ajutor și suport sexual sau pentru a-i înăbuși strigătele de plăcere atunci când sunteți tare pe el, apăsându-i capul în pernă cu fiecare împingere puternică! Leagă-te cu curelele și cătușele rezistente care vin cu canapeaua și lasă-ți Top să le folosească în timp ce tu te zvârcolești în extaz pe șezlongul pentru sex. Bucură-te de sex anal, rimming și de felații într-un mod cu totul nou! Diferitele opțiuni pe care ți le oferă acest sex chaise longue îți permite cu adevărat să-ți trăiești toate fanteziile într-un confort total. Chaise longue-ul nostru este un teren de joacă sexual unde vă puteți da frâu liber fără restricții!

   

  Cum se curăță chaise longue?

   

  După utilizare, puteți șterge pur și simplu sex chaise longue cu o cârpă umedă.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Șezlong sexual de lux cu cătușe de mână și 2 perne de poziție potrivite
  • Un adevărat punct de atracție - îmbunătățește aspectul oricărei încăperi
  • Posibilități nelimitate - ideal pentru o varietate de poziții sexuale diferite!
  • Se poate încărca până la 199 kg
  • Robust, durabil și versatil
  • Pregătit pentru bondage - perfect pentru o sesiune BDSM
  • Căptușit și foarte confortabil
  • Dispozitive de fixare reglabile
  • Două perne de poziție incluse
  • Cadru robust și finisaj luxos
  • Piele vegană
  • Ușor de curățat
  • Material: lemn, metal, poliester, poliuretan
  • Dimensiuni: Înălțime 745 mm, lățime 495 mm, lungime 1655 mm
  • Dimensiuni pernă: 47 x 30 x 10 cm și 47 x 50 x 17 cm
  • Greutate: aprox. 32 kg

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Versatile and convenient to use

  The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

   Evaluare 

   Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

   Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

    Evaluare 

    Alles super. Sehr zufrieden.

    Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

     Scrieți-vă propria recenzie

     Mobilier pentru sex - chaise longue - kinky Canapea BDSM

     Mobilier pentru sex - chaise longue - kinky Canapea BDSM

     Cu acest șezlong sexual confortabil, frumos și compact de la MEO, cele mai nebunești fantezii ale tale vor deveni realitate! Mobilierul nostru pentru sex nu este doar deosebit de confortabil pentru aproape toate pozițiile sexuale, ci și pune în valoare fiecare cameră datorită aspectului și esteticii sale de înaltă calitate.

     Scrieți-vă propria recenzie

     Alți clienți au mai cumpărat:

     30 alte articole din aceeași categorie: