De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Clinica de sex și jocuri cu doctori

Buletin informativ

Clinica de sex și jocuri cu doctori 

Trăiește-ți cele mai intime fantezii cu doctorul cu selecția noastră impresionantă de echipamente medicale și ajutoare sexuale. Articolele noastre fetișiste medicale de înaltă calitate sunt rețeta ta pentru plăcere pură! Fie că este vorba de un duckbill, un speculum, o clismă sau o clismă, le veți găsi pe toate la MEO.

Subcategorii

  • Cu aceste produse vă puteți face fanteziile să devină realitate. Echipamente profesionale pentru casa ta. Clisma, clismă și cateter.

  • Vrei un test de frotiu? noi furnizăm 100% discret ceea ce aveți nevoie ca medic amator pentru a întinde, întinde și examina.

  • Dacă Hegar sonde Seturi, dopuri uretrale sau dilatatoare de penis. Selecție mare pentru bărbatul supus.

Clinica de sex și jocuri cu doctori! Asta este ceea ce îl face atât de interesant!

 

În sexul fetiș la clinică sau în "jocurile cu doctori" de modă veche, participanții își asumă rolul unui doctor, al unei asistente medicale sau al unui asistent medical. Pacienții sunt supuși unor examene medicale amănunțite, în principal din domeniul ginecologic și urologic. Ca element clasic al unei camere de clinică, uneori numită camera albă, scaunul ginecologic face parte, bineînțeles, din aceasta.

 

Sex fetiș la clinică și jocuri erotice cu doctori- Partea albă a erotismului

 

Există atât de multe fetișuri diferite, iar unul dintre ele este sexul în clinică sau jocurile medicului. În cazul sexului în clinică, este important pentru toți participanții ca stimulul sexual declanșat să provină de la produse și obiecte profesionale care pot fi găsite, de exemplu, în spitale, secții de psihiatrie sau cabinete medicale (de exemplu, ginecologi sau urologi).

 

Pierderea controlului în timpul sexului în clinică

 

Accentul acestui tip de BDSM este pus pe pierderea controlului (similar cu bondage-ul), pe dominație și pe jocul de roluri. Aici, partenerul dominant se strecoară în rolul unei asistente medicale, al unui medic, al unei infirmiere sau al unei alte persoane care lucrează în medicină. Bineînțeles, există și cel puțin un pacient de care medicul "are grijă" în mod extensiv. Fanteziile și practicile sexului în clinică sunt apoi puse în practică pe acest pacient. Trăsăturile de bondage sau SM (BDSM) și tendința de a purta haine din cauciuc sau latex sunt, de asemenea, destul de frecvente în sexul în clinică.

 

Jocurile cu doctori sunt foarte populare, iar în magazinul online de sex în clinică MEO veți găsi tot ce aveți nevoie.

 

Jocurile de doctor implică joaca cu dispozitive și instrumente din domeniul cvasi-medical, de la speculum la clismă pentru clisme vaginale și anale, de la catetere la vibrator uretral sau dilatator pentru dilatarea uretrei sau a anusului.

 

Așa-numitul sex în clinică sau jocurile medicului îndeplinesc fanteziile sexuale ale partenerului activ și pasiv Enemele cu clismă, cateterul, clisma, introducerea unui supozitor și luarea temperaturii fac parte, desigur, din acestea. Dacă doriți să încercați acest lucru pentru dvs. înșivă, puteți pur și simplu să cumpărați câteva accesorii de doctor la MEO. Introducerea perfectă în erotica clinică este, de exemplu, o clismă sau un dilatator pentru stimularea uretrei.

 

Clasicul în erotismul de clinică este așa-numitul sex cu cateterul

 

Detaliile care reprezintă dependența, pierderea controlului și dominarea sunt scopul real al acestui tip de activitate sexuală. De la simpla ascultare a inimii până la clisme anale de la medic sau false operații, totul este posibil. Un punct culminant al sexului în clinică este așa-numitul sex cu cateterul. Aici, un cateter medical sau un dilatator este introdus în uretra pacientului, de obicei bărbatul pasiv. Puteți cumpăra seturi complete de catetere în magazinul de sex în clinică MEO. Acest set conține exact același echipament profesional de care ar avea nevoie un urolog sau o asistentă de urologie atunci când introduce un cateter permanent.

 

Clismă anală cu o clismă și o centură de castitate? Totul merge și totul poate fi foarte excitant.

 

Clisma anală nu este populară doar cu prietenii de sex clinic, chiar și înainte de actul sexual anal, indiferent dacă este bărbat sau femeie, folosiți o clismă sau o așa-numită spălare anală. De unde puteți cumpăra o clismă? Sau să comandați accesoriile pentru clismă? Aici, în magazinul nostru de comandă prin poștă, bineînțeles. Vă oferim o gamă largă, prețuri mici și transport discret.

 

Fără rușine, intuiții profunde garantate: Examinări anale și explorări vaginale

 

Speculum vaginal pentru scaunul de ginecolog și speculum rectal sau depărtător anal pentru bărbat. Amândoi se pot bucura de examinări medicale și își pot satisface fanteziile.

 

Așa-numitul speculum vaginal este folosit de obicei de către un ginecolog și servește la crearea unei imagini libere în vaginul femeii sau al pacientei. Speculumul are două sau trei lame care sunt introduse în vaginul femeii și un mecanism care permite deschiderea acestuia. În mijlocul celor două spatule se creează un fel de vizor prin care se poate privi în profunzime în interiorul femeii sau pacientei, până la nivelul uterului. În clinica de sex, acesta este un accesoriu pentru pacientele pasive sau pentru Sub. Asigurați-vă întotdeauna că calitatea și igiena sunt adecvate. Nu folosiți produse ieftine și, în caz de îndoială, optați pentru oțel inoxidabil.

 

Un speculum anal cu 2, 3 sau 4 lame vă oferă o perspectivă profundă și facilitează examinările detaliate. Cu ajutorul șurubului de blocare, puteți lăsa anusul larg deschis pentru a vă juca în continuare. Astfel, fetișurile cu furnicături și jocurile doctorului sunt îmbogățite autentic cu acest instrument pentru erotism clinic. În erotismul clinic, acesta este un accesoriu pentru pacientul pasiv sau sclavul pasiv.

 

Dilatator pentru lărgirea anusului sau dilatator pentru penis

 

Un așa-numit dilator este folosit de obicei pentru a dilata orificiile corpului. O aplicație obișnuită este lărgirea uretrei în timpul stimulării uretrei pentru a putea introduce ceva în ea ulterior. Acesta poate fi, de exemplu, un vibrator uretral.

 

Rezumat al erotismului clinic și al pierderii controlului (BDSM)

 

Erotismul clinic este un termen generic din domeniul BDSM. Aici, practicile sexuale legate de situații de tratament medical, spitalizare sau metode de examinare medicală sunt de obicei incluse într-un joc de rol erotic, de exemplu ca doctor și pacient, între parteneri sexuali consensuali. În acest context, controlul, dominarea, predarea și pierderea controlului sunt de mare importanță.

 

Comandați produse pentru erotism clinic, cumpărați online articole pentru sex clinic

 

Fie că este vorba de mănuși de examinare din latex, catetere, un dilatator pentru penis, un dilatator anal, un desfăcător rectal, un speculum vaginal sau un speculum anal. La MEO veți găsi ceea ce căutați. Doriți să cumpărați un vibrator uretral? Avem vibratorul uretral în mai multe versiuni. De la modelul pentru "începători" până la vibratorul uretral extra lung pentru profesioniști. MEO este un sex shop specializat, cvasi o firmă specială de vânzare prin corespondență erotică pentru întreaga gamă de erotism clinic alb și pentru toate produsele din jurul subiectului jocurilor de doctor.

 

Livrare discretă pentru produsele de erotism clinic garantată!

 

Pentru o clismă excitantă puteți cumpăra o ememă sau puteți comanda o duș anal. De asemenea, puteți găsi totul despre clismă, camera endoscopică vaginală și infama roată nervoasă Wartenberg la MEO. Mijloacele de constrângere psihiatrice și de spital pentru mâini, mijloacele de constrângere anti-evadare pentru picioare și hamurile pentru cap fac parte, de asemenea, din gama noastră de produse fetișiste de înaltă calitate pentru erotismul clinic. Ne-am gândit chiar și la tampoane hidrofobe sau care absorb apa pentru jocurile dumneavoastră de doctor. Dacă doriți ca asistenta dumneavoastră să poarte un strap-on mare cu dildo în timpul examinării, atunci veți găsi aici și o selecție corespunzătoare de strap-on-uri. Pentru pacientul pasiv avem, de asemenea, o selecție mare de măști. O mască neagră din spandex, o mască din piele sau o mască din latex strâns? Cu ea, vă puteți bucura de examinări complet anonime și vă puteți răsfăța cu pierderea absolută a controlului atunci când vă jucați cu erotismul alb.