De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Orgasm forțat CUMELOT

Buletin informativ

Orgasm forțat CUMELOT 

Cu dispozitivele CUMELOT pentru mulsul prostatei, MEO este unul dintre liderii de piață în domeniul eliminării forțate a spermei, al orgasmului forțat, al mulsului masculin și al orgasmului de prostată. Bucurați-vă de a fi muls până la orgasm împotriva voinței dumneavoastră cu ajutorul dispozitivului Cumelot.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 25 elemente
Afișează 1 - 12 din 25 elemente

Bucurați-vă de a fi muls până la orgasm împotriva voinței dvs. cu CUMELOT.

 

Nu doar sclavii sexuali ne iubesc! Bărbații supuși, femeile dominante și cuplurile cărora le place să experimenteze apreciază, de asemenea, calitățile dispozitivelor CUMELOT de la MEO, specialistul în emisie forțată atunci când vine vorba de mulgerea unui bărbat.

 

Orgasm forțat sau emisie forțată

 

Prostata este centrul sexual al bărbaților care determină ejacularea. Cu un dispozitiv CUMELOT, un stimulator de prostată adaptat la nevoile BDSM, prostata este stimulată până când sperma este stoarsă fără a fi nevoie de plăcere sau de excitare. Acest lucru este cunoscut și sub numele de orgasm de prostată sau ejaculare forțată.

 

Mulsul masculin, mulsul penisului și mulsul penisului

 

Eliminarea forțată a materialului seminal de la un bărbat pasiv (cunoscută și sub numele de mulsul masculin ) nu are nimic de-a face cu senzația de plăcere masculină, ci este menită să provoace golirea completă a materialului seminal . Îndepărtarea forțată a materialului seminal este percepută de bărbați ca fiind extrem de umilitoare și, prin urmare, este adesea folosită în scenariile BDSM. Îndepărtarea forțată a materialului seminal este, de asemenea, folosită în cazul purtătorilor de centuri de castitate pentru a priva subiectul cast de orice posibilitate de a obține plăcere.

 

Prin stimularea prostate i cu ajutorul stimulatorului de prostată CUMELOT, sperma bărbatului poate fi "pompată" fără a provoca plăcere sau excitare la bărbat.

 

Este ejacularea forțată neapărat BDSM?

 

Nu neapărat, dar bineînțeles că poate fi! Și, ca să fim sinceri: fără spiritul de pionierat al scenei BDSM, tehnologia, jucăriile și curiozitatea tot mai mare față de ejacularea forțată ar fi, probabil, la fel ca acum o sută de ani.

 

Ejacularea forțată poate fi, prin urmare, și SM - dar poate fi, de asemenea, pur și simplu, orice îți place sau vrei să încerci.

 

Dispozitive pentru ejacularea forțată - inovații

 

Una dintre cele mai recente evoluții sunt dispozitivele ALPHA PRO CUMELOT pentru ejaculare forțată, care stimulează prostata prin mișcări formale de frământare și conduc rapid sau lent la orgasme explozive ale prostatei. O altă inovație este mașina de muls pentru bărbați. Această mașină de sex suflă, suge și suge până când nu te mai poți opri. Mii de clienți mulțumiți numesc, de asemenea, mașina noastră"mașina de muls pentru penis" -pentru că aduce pe TOATE - fie că sunt dorite sau nu prin sex oral solicitant - la orgasm și suge până la ultima picătură din tine. Această mașină de muls este o mașină de masturbare profesională dezvoltată special pentru bărbați. Punctul culminant absolut și cea mai bună mașină de sex pentru bărbați.

Mulsul de prostată, cunoscut și sub numele de masaj de prostată sau stimulare a prostatei, se referă la stimularea prostatei, o glandă mică la bărbați care face parte din sistemul reproducător. Prostata este un organ sensibil situat sub vezica urinară care produce spermă.

Mulsultatul prostatei este adesea practicat de bărbați ca o formă de stimulare sexuală percepută ca fiind deosebit de intensă și satisfăcătoare. De asemenea, poate contribui la ameliorarea problemelor de prostată, cum ar fi prostata mărită, prostatita și disfuncția erectilă.

Mulgerea prostatei poate fi efectuată manual sau cu ajutorul unor mijloace ajutătoare. Este important ca mulsul prostatei să fie efectuat într-un mediu curat și sigur și să se folosească tehnica corectă pentru a evita rănile și infecțiile. De asemenea, se recomandă să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme de sănătate înainte de a începe mulsul prostatei.

MEO - Ne place să vă mulgem!