De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Orgasm forțat CUMELOT

Buletin informativ

Orgasm forțat CUMELOT 

Cu dispozitivele CUMELOT pentru mulsul prostatei, MEO este unul dintre liderii de piață în domeniul emasculării forțate, al orgasmului forțat, Male Milking și a orgasmului de prostată. Bucurați-vă de a fi mulși până la orgasm împotriva voinței dumneavoastră cu ajutorul dispozitivului Cumelot.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 24 elemente
Afișează 1 - 12 din 24 elemente

Bucurați-vă de a fi muls până la orgasm împotriva voinței dvs. cu CUMELOT.

 

Nu doar sclavii sexuali ne iubesc! Bărbații supuși, femeile dominante și cuplurile cărora le place să experimenteze apreciază, de asemenea, calitățile dispozitivelor CUMELOT de la MEO, specialistul în orgasm forțat, atunci când vine vorba de mulgerea unui bărbat.

 

Orgasmul forțat sau emascularea forțată

 

Prostata este centrul sexual al bărbaților care determină ejacularea. Cu un dispozitiv CUMELOT, un stimulator de prostată adaptat la nevoile BDSM, prostata este stimulată până când sperma este stoarsă, fără a fi nevoie de plăcere sau de excitare. Acest lucru este, de asemenea, denumit orgasm de prostată sau eliberare forțată.

 

Male Milkingmulsul penisului și mulsul penisului

 

Emascularea forțată a unui bărbat pasiv (cunoscută și sub denumirea de Male Milking nu are nimic de-a face cu senzația de plăcere masculină, ci este menită să provoace golirea completă a materialului seminal . Emascularea forțată este percepută de bărbați ca fiind extrem de umilitoare și, prin urmare, este adesea folosită în cadrul scenariilor BDSM. Emascularea forțată este, de asemenea, folosită de purtătorii de centuri de castitate pentru a-i lipsi pe cei care poartă Sub de orice posibilitate de plăcere.

 

Prin stimularea prostate i cu ajutorul stimulatorului de prostată CUMELOT, sperma bărbatului poate fi "pompată" fără ca acesta să simtă vreo plăcere sau excitare.

 

Este emascularea forțată neapărat BDSM?

 

Nu neapărat, dar bineînțeles că poate fi! Și ca să fim sinceri: fără spiritul de pionierat al scenei BDSM, tehnologia, jucăriile și curiozitatea tot mai mare față de emascularea forțată ar fi probabil încă la nivelul de acum o sută de ani.

 

Prin urmare, emascularea forțată poate fi și SM - dar poate fi, de asemenea, cam orice ai chef sau vrei să încerci.

 

Dispozitive de dehiscență forțată - noi evoluții

 

Una dintre cele mai recente evoluții sunt dispozitivele ALPHA PRO CUMELOT pentru emascularea forțată, care stimulează prostata prin mișcări formale de frământare și care duc rapid sau lent la orgasme explozive ale prostatei. O altă inovație este mașina de muls pentru bărbați. Această mașină de sex suge, suge și suge până când nu te mai poți opri. Mii de clienți mulțumiți numesc mașina noastră și"mașina de muls pentru penis" -pentru că aduce pe TOATE - fie că sunt dorite sau nu prin sex oral solicitant - la orgasm și suge până și ultima picătură din tine. Această mașină de muls este o mașină de masturbare profesională dezvoltată special pentru bărbați. Punctul culminant absolut și cea mai bună mașină de sex pentru bărbați.

Mulsul de prostată, numit și masaj de prostată sau stimulare a prostatei, se referă la stimularea prostatei, o glandă mică la bărbați care face parte din sistemul reproducător. Prostata este un organ sensibil situat sub vezica urinară care produce spermă.

Mulgerea prostatei este adesea practicată de bărbați ca o formă de stimulare sexuală care se dovedește a fi deosebit de intensă și satisfăcătoare. De asemenea, poate ajuta la ameliorarea simptomelor legate de prostată, cum ar fi prostata mărită, prostatita și problemele de erecție.

Mulgerea prostatei se poate face manual sau cu ajutorul unor dispozitive de asistență. Este important ca mulsul prostatei să se facă într-un mediu curat și sigur și să se utilizeze o tehnică adecvată pentru a evita rănile și infecțiile. De asemenea, se recomandă să discutați cu medicul dumneavoastră dacă aveți probleme de sănătate înainte de a începe mulsul prostatei.

MEO - Ne place să vă mulgem!