De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Pompe Bathmate Hydro

Buletin informativ

Set HydroXtreme 7 Extra Wide Professional Penis Pump by BATHMATE

Performanță imbatabilă a hidro-pompei! Nu vă doriți doar un penis mai lung, ci și o circumferință a penisului semnificativ mai mare, atunci modelul HydroXtreme 7 "Extra Wide" de la BATHMATE este exact pompa de penis potrivită pentru dvs. Ideală și pentru utilizatorii cu o circumferință mare a penisului. Set complet cu o mulțime de accesorii!

Mai multe informații

2878/00

299,90 €


-20,00 €

279,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Performanță imbatabilă a hidro-pompei! Dacă vă doriți nu numai un penis mai lung, ci și o circumferință a penisului semnificativ mai mare, atunci modelul HydroXtreme 7 "Extra Wide" de la BATHMATE este pompa de penis potrivită pentru dumneavoastră. De asemenea, este ideală pentru utilizatorii cu o circumferință mare a penisului. Set complet cu o mulțime de accesorii!

     

    Dezvoltată și produsă în Marea Britanie, hidropompa BATHMATE este o pompă pentru penis foarte eficientă și brevetată. Cu HydroExtreme veți obține rezultate impresionante, atât în ceea ce privește lungimea penisului, cât și în ceea ce privește diametrul acestuia.

     

    Pompele pentru penis HydroExtreme de la BATHMATE funcționează cu apă în cilindru. Spre deosebire de pompele de penis convenționale "uscate", pielea se poate întinde mai bine atunci când este înconjurată de apă caldă. Cu o utilizare regulată, vasele de sânge din penis devin mai mari, permițând un flux sanguin mai bun. Acest lucru vă oferă rezultate fantastice, iar penisul crește mult mai repede.

     

    Puncte de atracție:

     

    • Cea mai puternică pompă de penis care poate fi vândută legal.
    • Performanță de neegalat în mărirea penisului.
    • Creșteți permanent lungimea și circumferința penisului dumneavoastră.
    • Creștere puternică a rezistenței sexuale și a calității erecției.
    • Ușor de utilizat!
    • Funcționează cu apă.
    • Conține numeroase accesorii.

     

    Acest set complet vă oferă un antrenament eficient pentru penis prin hidroterapie. Cilindrul cu pompă cu bilă de pompare antrenează și mărește penisul în mod durabil și delicat cu ajutorul apei calde. Mingea de pompare la îndemână susține efectul de vid. Această presiune negativă eficientă, dar prietenoasă cu țesuturile, extinde axa penisului și mărește lungimea și circumferința penisului. Antrenamentul penisului prin hidroterapie asigură un penis impresionant de lung și o erecție semnificativ mai tare. Erecțiile devin vizibil mai intense, iar dimensiunea penisului crește, de asemenea, considerabil. Un cântar de măsurare vă oferă un control optim al antrenamentului. Cu supapă de siguranță și robinet de închidere pentru o utilizare sigură. Setul include o husă căptușită, care poate fi închisă cu cheie, pentru depozitarea discretă a pompei pentru penis, lubrifiant, ustensile de curățare și o curea de duș pentru utilizarea pompei hidraulice fără mâini.

     

    Cum funcționează pompa de penis HydroExtreme?

     

    HydroXtreme este o pompă de penis profesională de înaltă calitate de la BATHMATE. Această pompă de penis se utilizează cu și sub apă. Pur și simplu umpleți pompa de penis cu apă. Așezați pompa de penis HydroXtreme peste penis, apăsați-o pe stomac și șolduri și începeți să pompați. De fiecare dată când pompați, o cantitate definită de apă este împinsă prin supapă. Treptat, se creează o senzație plăcută de vid. Cu HydroXtreme veți descoperi adevărata putere din spatele măririi penisului.

     

    Mingea de pompare atașată este cea mai mare diferență dintre HydroXtreme și celelalte pompe pentru penis de la BATHMATE. Nu mai trebuie să pompați odată ce pompa este umplută cu apă și atașată la penisul dumneavoastră. De îndată ce strângeți bila de pompare, veți observa că presiunea crește rapid.

     

    Bărbații din întreaga lume sunt încântați! Peste 10 milioane de clienți mulțumiți nu se pot înșela. Experimentați creșterea imbatabilă a dimensiunii penisului! Avem pompa hidro perfectă pentru tine.

     

    Alegeți din cele trei game BATHMATE:

     

    • Bathmate Hydro: O pompă blândă, ușor de utilizat, ideală pentru începători.
    • Bathmate Hydromax: Cea mai populară pompă pentru penis din lume, cu care 92% dintre utilizatori sunt mulțumiți!
    • Bathmate HydroXtreme: Performanță de neegalat a pompei de penis și rezultate extreme.

     

    Accesorii recomandate:

     

    • Spray de igienă: Vă rugăm să curățați cu spray VERYCLEAN după utilizare.
    • "Crema de întârziere extremă": Masați penisul cu concentratul nostru de înaltă intensitate înainte și după utilizare.
    • "Bathmate Shower Strap": Curea de duș pentru mai mult confort atunci când utilizați pompa de penis la duș.
    • "Bathmate Trim": Un aparat de ras intim reîncărcabil pentru îngrijirea personală. Ajută la menținerea pompei de penis absolut etanșă, fără ca părul intim să vă încurce.
    • "Barbarian Power Ring": Inel pentru penis care îmbunătățește dimensiunea penisului și puterea erecției și asigură orgasme mai intense.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Set complet cu o mulțime de accesorii
    • Pompă de penis profesională de la BATHMATE
    • Creștere remarcabilă a dimensiunii, de obicei în decurs de o lună.
    • Erecții mai bune și vigoare sexuală.
    • Satisfacție garantată.
    • Îmbunătățiri pe termen lung în ceea ce privește lungimea și circumferința penisului.
    • Presiune blândă, dar foarte eficientă a hidropompei.
    • Material: policarbonat, TPE, PVC - toate fără ftalați.
    • Vă rugăm să folosiți numai cu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi Aquameo.
    • Asigurarea calității: Pompele pentru penis BATHMATE sunt fabricate exclusiv în Marea Britanie. Pentru toate componentele sunt folosite doar materiale de cea mai bună calitate și respectă specificațiile exacte. Pompele de penis sunt supuse celor mai stricte teste și examinări într-un laborator de testare special. De exemplu, sunt simulate 100.000 de cicluri de utilizare, ceea ce corespunde la 3 ani de utilizare normală.
    • Protejate de brevete, brevete de design și mărci comerciale la nivel mondial.
    • MEO ®, magazin online cu experiență pentru pompe de penis și produse pentru mărirea penisului.

    Descărcați

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    HydroXtreme

    I had lost length and girth apparently due to aging... I've also gained over an inch in length. I'm almost back to where I was after high school.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Set HydroXtreme 7 Extra Wide Professional Penis Pump by BATHMATE

      Set HydroXtreme 7 Extra Wide Professional Penis Pump by BATHMATE

      Performanță imbatabilă a hidro-pompei! Nu vă doriți doar un penis mai lung, ci și o circumferință a penisului semnificativ mai mare, atunci modelul HydroXtreme 7 "Extra Wide" de la BATHMATE este exact pompa de penis potrivită pentru dvs. Ideală și pentru utilizatorii cu o circumferință mare a penisului. Set complet cu o mulțime de accesorii!

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      19 alte articole din aceeași categorie: