De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști de gaz BDSM

Buletin informativ

Quick Power - Inhalator dublu pentru poppers

Magnetic, mistic, magic: cheia ta pentru o plăcere intensă a popper-ului! Descoperiți acum Quick Power Inhalator dublu cu o închidere magnetică puternică, care vă permite să vă bucurați de diferite tipuri de poppers în același timp.

Mai multe informații

disponibil

    Mai multe informații

    Magnetic, mistic, magic: cheia ta pentru o plăcere intensă a popper-ului! Descoperiți acum Quick PowerInhalator dublu cu o închidere magnetică puternică, care vă permite să vă bucurați de diferite tipuri de poppers în același timp.

    De ce noul nostru inhalator le întrece pe toate celelalte!

    Au dispărut zilele în care trebuia să țineți sticla de poppers sub nas! Site-ul nostru Quick Power Poppers Inhaler nu numai că revoluționează modul în care îl folosiți, dar mărește efectul de multe ori.

    "Uimitor! Incredibil! Atât de extrem de eficient și total practic!" Asta este ceea ce auzim din nou și din nou de la utilizatorii și utilizatoarele fericite ale Quick Power Inhalator dublu pentru poppers. Sunteți pregătiți pentru o experiență nouă și interesantă? Inhalatorul nostru dublu, cu două camere de inhalare separate, vă permite să inhalați două tipuri diferite de poppers prin ambele nări în același timp. Umpleți camerele cu popperul ales de dvs. pentru o experiență unică și intensă dintr-o singură respirație! Acest lucru este ideal pentru un efect și mai rapid și vă oferă posibilitatea de a încerca și de a vă crea propriile combinații.

    Experimentați extazul instantaneu cu cel mai rapid inhalator de pe piață!

    Imaginați-vă: Faceți sex și nu doriți să fiți distras de mecanisme complicate și care vă distrug starea de spirit. Datorită designului de amuletă și a închiderii magnetice practice, inhalatorul dublu este extrem de rapid, ușor și discret de utilizat - perfect pentru a fi folosit în deplasare. Deschiderea și închiderea este fulgerătoare - atât de rapidă încât abia dacă o observați. Un mare avantaj față de capacele cu șuruburi ale inhalatoarelor convenționale cu un singur inhalator.

    Încercați diferite combinații și experimentați o nouă dimensiune a sexuluicu inhalatorul dublu popper Quick Power!

    Pentru mulți, utilizarea poppers - aromele care pot fi savurate cu acest inhalator - este un companion incitant al sexului. Se știe căpopperele creează o senzație de euforie, stimulează simțurile și uneori chiar relaxează mușchii, ceea ce poate fi deosebit de util în timpul sexului anal.

    Puteți utiliza cu ușurință inhalatorul dublu popper Quick Power oriunde și oricând:

    • Deschideți dispozitivul prin rotirea capacului.
    • Rotiți cele două bețe cilindrice ale inhalatorului în afara inhalatorului pentru a-l deschide.
    • Umpleți bețele inhalatorului cu câte un absorbant popper fiecare (vezi accesorii).
    • Umpleți ambii absorbanți cu poppers până când sunt complet saturați.
    • Puneți bastoanele inhalatorului înapoi în inhalator.
    • Acum puteți utiliza Quick Power Puteți utiliza acum inhalatorul dublu imediat sau îl puteți închide complet până la următoarea utilizare.


    Am echipat inhalatorul Poppers cu un guler din piele, astfel încât să îl puteți purta la gât, de exemplu ca pandantiv. Pentru a umple inhalatorul, aveți nevoie de absorbantele noastre, pe care vi le oferim într-un pachet practic de 100 de bucăți.

    Mai multe detalii:

    • Inhalator Poppers cu închidere magnetică, rezistent la scurgeri
    • Fără miros neplăcut atunci când inhalatorul nu este utilizat!
    • Material: oțel inoxidabil, piele
    • Cu curea din piele
    • Dimensiuni: 5 cm x 3,8 cm x 1,6 cm.
    • Vă rugăm să comandați separat absorbantul popper (nr. art. 1597/00).
    • După utilizare, îndepărtați absorbantul și utilizați Quick Power Curățați inhalatorul dublu pentru poppers cu INSTACLEAN.
    • Cu guler din piele: lungime aprox. 100 cm (poate fi scurtat individual)
    • Culori: negru, roșu, albastru
    • Atenție: Vă rugăm să manipulați poppers în mod responsabil! Nu inhalați direct din flacon, evitați contactul cu pielea și ochii. Nu este potrivit pentru consum. Utilizați poppers numai în încăperi bine ventilate. Nu utilizați dacă aveți probleme cardiace sau de tensiune arterială sau în timpul sarcinii.

     

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Gut

    Gut

      Evaluare 

      Links Jungle Juice und Rechts Rush

      Ging ordentlich ab Jungs! Das Ding lädt echt zum Ausprobieren ein!!!! Liebe es!!!!!!!!!!!!!!!

        Evaluare 

        Funktioniert super

        Hätte ich nicht erwartet funktioniert aber super. Praktisch ist der Magnetverschluss. Riecht nicht, tropft nicht. Einfach super

          Scrieți-vă propria recenzie

          Quick Power - Inhalator dublu pentru poppers

          Quick Power - Inhalator dublu pentru poppers

          Magnetic, mistic, magic: cheia ta pentru o plăcere intensă a popper-ului! Descoperiți acum Quick Power Inhalator dublu cu o închidere magnetică puternică, care vă permite să vă bucurați de diferite tipuri de poppers în același timp.

          Scrieți-vă propria recenzie

          Alți clienți au mai cumpărat:

          21 alte articole din aceeași categorie: