De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulare extremă a mamelonului

Buletin informativ

Stimulare extremă a mamelonului 

Fie că se numește Nipple Torture, Nipple Training sau Nipple Torture, veți găsi aici accesoriile potrivite, cum ar fi clemele sau sugativele pentru stimularea extremă a sfârcurilor!

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 25 elemente
Afișează 1 - 12 din 25 elemente

Stimularea puternică a mameloanelor este o formă de stimulare sexuală care stimulează sfârcurile, ceea ce duce adesea la excitare sexuală și, uneori, la orgasm. Stimularea dură a mameloanelor poate fi făcută singur sau cu un partener. Există diferite opțiuni, cum ar fi stimularea manuală, stimularea orală sau utilizarea de jucării sexuale.

Clemele pentru sfârcuri și clemele SM sunt jucării sexuale concepute pentru stimularea sfârcurilor. Acestea sunt de obicei fabricate din metal și constau din două dispozitive asemănătoare unor cleme care sunt atașate la sfârcuri și strânse pentru a aplica presiune și stimulare pe sfârcuri. Presiunea poate varia de la ușoară la intensă, în funcție de preferințele utilizatorului. Există diferite tipuri de cleme pentru sfârcuri, inclusiv cleme simple, cleme reglabile, cleme cu vibrații și cleme cu greutăți.

  • Clemele simple pentru sfârcuri sunt cel mai simplu design și constau, de obicei, din două piese metalice care sunt atașate la sfârcuri și strânse cu un mecanism cu șuruburi. Aceste cleme sunt cele mai bune pentru începători sau pentru cei care nu caută o stimulare intensă.
  • În cazul clemelor reglabile pentru sfârcuri, presiunea asupra sfârcurilor poate fi ajustată, ceea ce le face o alegere bună pentru cei care doresc să experimenteze diferite niveluri de stimulare.
  • Clemele cu vibrații pentru sfârcuri adaugă o nouă dimensiune stimulării sfârcurilor prin încorporarea vibrației în experiență. Aceste cleme au adesea mai multe niveluri de vibrație, astfel încât utilizatorul poate găsi intensitatea perfectă.
  • Clemele cu greutăți adaugă un sentiment suplimentar de presiune prin încorporarea greutăților în design. Pe măsură ce greutățile vibrează, acestea aplică presiune și stimulare pe sfârcuri pentru o experiență unică și intensă.


Indiferent de tipul de clemă pentru sfârcuri, este important să fiți atenți atunci când folosiți Nipple Play sau TT și să nu folosiți niciodată clemele pentru perioade lungi de timp. Jocul cu sfârcuri trebuie să se facă întotdeauna cu consimțământ reciproc și cu o comunicare adecvată între parteneri. De asemenea, este important să ne amintim că nu toată lumea găsește plăcută stimularea sfârcurilor și este important să respectăm preferințele și limitele individuale.