De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Stimulare extremă a mamelonului

Buletin informativ

Cleme BDSM de la Dr. Sado - de culoare aurie roz

Forma specială a clemelor BDSM le face să fie nipluri și cleme genitale puternice, ideale pentru iubitorii de plăcere extremă.

Mai multe informații

3558/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus costurile de transport

disponibil

    Mai multe informații

    Forma specială a clemelor BDSM le transformă în cleme puternice pentru sfârcuri și organe genitale, ideale pentru iubitorii de plăcere extremă.

    Sfârcurile și zona genitală sunt zone erogene unde se termină milioane de nervi fini. Nu degeaba li se acordă atât de multă atenție în timpul sexului - atât de către bărbați, cât și de către femei.

    Regula de bază pentru clemele de sfârcuri este următoarea: "Nu trebuie să vă lăsați prins în capsele de sfârcuri: Cu cât este mai mare zona pe care se distribuie presiunea de strângere, cu atât senzația este mai plăcută. Invers, o suprafață mai mică înseamnă o presiune de strângere mai mare și, prin urmare, o stimulare mai mare. Clemele Dr. Sado combină o suprafață mică (formă sferică) cu o presiune de strângere intensă, ceea ce le face să fie cele mai extreme cleme din gama de jucării sexuale BDSM. Perfecte pentru cei cărora le place un pic mai tare și care doresc să experimenteze lovitura de plăcere-durere.

    Chintesența experienței de plăcere-durere cu clemele BDSM din aur roz de la Dr. Sado constă în combinația unică de stimulare intensă și în linia fină dintre plăcere și durere. Aceste cleme rafinate, care au fost dezvoltate special pentru zonele sensibile ale sfârcurilor și zonei genitale, fac apel la cele mai profunde niveluri de experiență senzuală. Datorită formei lor speciale și a presiunii intense de strângere, acestea oferă o experiență extremă pentru toți cei care nu numai că vor să exploreze, ci și să savureze pe deplin jocul cu limita dintre plăcere și durere. Confecționate din oțel inoxidabil elegant, de culoarea aurului roz, acestea combină estetica cu funcționalitatea și reprezintă o declarație clară pentru cunoscătorii în căutare de senzații tari. Nefiind potrivite pentru începători, aceste cleme promit o experiență de neuitat pentru oricine este gata să-și depășească limitele și să experimenteze întreaga intensitate a BDSM.

    Mai multe detalii:

    • Cleme BDSM de la Dr. Sado
    • Clemele de la Dr. Sado exercită o presiune de strângere extrem de puternică și NU sunt potrivite pentru începători.
    • Material: Oțel inoxidabil
    • Culoare: Aur roz
    • Volum de livrare: 1 pereche de cleme
    • Dimensiuni: aprox. 50 mm x 27 mm
    • Curățați clemele cu spray-ul InstaClean

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    Sie sehen edel aus und halten gut.

    Als Neuling auf diesem Gebiet habe ich mit meinem Partner dieses Produkt bestellt und war positiv überrascht. Beim Anprobieren halten die Klemmen gut und verrutschen nicht bei Bewegungen. Sehr geiles Tragegefühl. Schön fest, so dass es etwas schmerzt, und nicht zu locker, so dass sie abfallen könnten.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Cleme BDSM de la Dr. Sado - de culoare aurie roz

      Cleme BDSM de la Dr. Sado - de culoare aurie roz

      Forma specială a clemelor BDSM le face să fie nipluri și cleme genitale puternice, ideale pentru iubitorii de plăcere extremă.

      Scrieți-vă propria recenzie

      Alți clienți au mai cumpărat:

      25 alte articole din aceeași categorie: