De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Inele de penis

Buletin informativ

Inel metalic pentru penis - Old School - Ușor

Inelul nostru metalic pentru penis a fost un clasic aproape neschimbat din San Francisco încă din anii '70, încântând bărbați din întreaga lume. Inelul pentru penis din oțel inoxidabil nu numai că face penisul mai tare și mai mare, dar întârzie și ejacularea. În acest fel, se pot bucura de orgasme și mai intense și de durată mai lungă în timpul masturbării sau al sexului.

Mai multe informații

$22.20


-$5.58

$16.62

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Inelul nostru metalic pentru penis a fost un clasic aproape neschimbat din San Francisco încă din anii '70, încântând bărbați din întreaga lume. Inelul pentru penis din oțel inoxidabil nu numai că face penisul mai tare și mai mare, dar întârzie și ejacularea. În acest fel, în timpul masturbării sau al sexului se pot savura orgasme și mai intense și de durată mai lungă.

  Inelul nostru clasic de penis din metal este o jucărie sexuală pentru bărbați care se plasează în jurul bazei penisului și este fabricat din oțel inoxidabil. Scopul inelului nostru pentru penis din oțel inoxidabil este de a limita fluxul de sânge în afara penisului și de a obține o erecție mai dură și mai durabilă prin reținerea sângelui în țesutul erectil al penisului. Acest lucru poate crește plăcerea sexuală atât pentru utilizator, cât și pentru partenerul său. În plus, penisul este perceput ca fiind mult mai mare și mai tare cu un inel pentru penis.

  Inele pentru penis dinmetal:

  Inelele pentru penis din metal sunt adesea considerate mai robuste și mai durabile decât inelele pentru penis din alte materiale și pot fi mai plăcute din punct de vedere estetic datorită strălucirii lor metalice. Inelele metalice pentru penis sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și greutăți pentru a se potrivi preferințelor și nevoilor individuale. Cu toate acestea, este important de reținut că inelele metalice pentru penis trebuie folosite cu grijă și precauție, deoarece pot fi dificil de îndepărtat dacă se potrivesc prea strâns sau sunt folosite în mod necorespunzător, ceea ce poate duce la durere sau disconfort. Prin urmare, se recomandă să folosiți un inel de penis din metal numai dacă ați citit cu atenție instrucțiunile de utilizare MEO și ați exersat utilizarea acestuia.

  Deoarece inelul de penis este fabricat din oțel inoxidabil, nu este flexibil ca un inel de penis din cauciuc, piele sau silicon. Prin urmare, inelul pentru penis trebuie tras pe penis înainte de erecție, dacă este necesar cu puțin lubrifiant Aquameo.

  Ce dimensiune trebuie să aibăun inel pentru penis?

  Practic, un inel pentru penis sau un inel pentru gland ar trebui purtat doar atât timp cât este considerat confortabil. Instrucțiunile privind punerea unui inel pentru penis, care explică în detaliu cum se pune un inel pentru penis și oferă sfaturi detaliate privind alegerea mărimii potrivite a inelului pentru penis, pot fi descărcate aici, în magazinul nostru online. Acest manual de instrucțiuni este inclus, de asemenea, cu fiecare inel pentru penis pe care îl cumpărați de la noi sau puteți solicita manualul de la noi prin telefon sau e-mail. În general, un inel pentru penis ar trebui să exercite o presiune care să fie percepută ca fiind plăcută, dar nici nu ar trebui să fie prea strâns. Pe baza numeroșilor noștri ani de experiență, recomandăm un diametru de 45 mm pentru dimensiuni normale ale penisului (atunci când inelul pentru penis este purtat în jurul penisului și testiculelor). Sfat: Un pic de lubrifiant AQUAMEO facilitează punerea inelului pentru penis.

  Mai multe detalii:

  • Colecția Oldschool de la CAZZOMEO
  • Inel pentru penis din metal (oțel inoxidabil, fără nichel)
  • Inel pentru penis clasic al mărcii CAZZOMEO®.
  • Îmbunătățește erecția, întârzie ejacularea și îmbunătățește orgasmul.
  • Inel pentru penis cu confort ridicat la purtare.
  • Material: Inel fără cusături din oțel inoxidabil.
  • Suprafață netedă, lustruită.
  • Dimensiuni: Înălțime 6 mm, diverse diametre interioare la alegere: 35 mm, 40 mm, 45 mm, 50 mm și 55 mm.
  • Acest inel pentru penis este disponibil și în alte înălțimi.
  • Curățare Curățare ocazională cu spray-ul nostru VERYCLEAN.
  • CAZZOMEO ™ este o marcă înregistrată a MEO în Germania.

  Descărcați

  Inele de penis

  Cum să puneți un inel de penis și cum să alegeți dimensiunea potrivită pentru un inel de penis

  Descărcați (1.21M)

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Very nice

  Smooth and heavy. Nice and shiny. I got the 50mm and it fits well. Takes some work to get it on.

  • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  STRAMM und HART

  Einfach sehr geil! - gutes Tragegefühl - und mein neuer Cockring erfüllt seine Aufgabe sehr gut! STRAMM und HART. Mehr muss man wohl nicht dazu sagen!

   Evaluare 

   German quality

   Good quality item that fits as expected

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Very nice !

   been trying to find the right size ring through trial and error. Finally settled on a 45mm being the perfect fit. I guess its like hats and we all have our perfect size. Its good that this one has a choice of sizes and like most people i gave always gone a little too large to start with. This one is a perfect compromise. It stays put if wearing during the day and comes into its own when the hard on strikes. Gives a good level of resistance and creates a nice big veiny erection. I call this my cock turbocharger!. Perfect for wearing by itself or stacked with other rings when it can be used as a locking ring. As with other metal rings a short haircut/ shave is advisable.

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Good product

   This Cock Ring that I bought is 45mm diameter and is an addition to the 40mm Cock Ring that I bought a while ago. It's a struggle to get on and you need lots of lube to slide it through. Once on, it's really comfortable and can wear it all the time without any discomfort. If your new to Cock Rings, pick your diameter size carefully and from there you can work your way down a diameter or two when your confident to do so.

   A very well made product.

   • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Täglich zu tragen auch 24 Stunden

   Der Cockring von MEO hält absolut was die Beschreibung verspricht. Gute Verarbeitung und Qualität. Optisch ebenfalls sehr ansprechend. Ich kann ihn nur weiter empfehlen.

    Evaluare 

    SEHR GEIL

    Beim Anziehen daran denken: Erst die Eier und dann den Schwanz durchstecken. Sonst kriegst du den nicht durch. Oder vielleicht doch?

    • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Inel metalic pentru penis - Old School - Ușor

    Inel metalic pentru penis - Old School - Ușor

    Inelul nostru metalic pentru penis a fost un clasic aproape neschimbat din San Francisco încă din anii '70, încântând bărbați din întreaga lume. Inelul pentru penis din oțel inoxidabil nu numai că face penisul mai tare și mai mare, dar întârzie și ejacularea. În acest fel, se pot bucura de orgasme și mai intense și de durată mai lungă în timpul masturbării sau al sexului.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: