De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dispozitive de stimulare electrică

Buletin informativ

Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems

Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems este ideal pentru utilizarea BDSM, deoarece are 2 canale care pot fi utilizate pentru a stimula mai multe părți ale corpului și 9 programe (de exemplu, muls, durere, răsfăț) care oferă o varietate de senzații. Modul audio adaugă o altă dimensiune incitantă E-Stim într-un context BDSM.

Mai multe informații

3754/00

$257.37


-$33.58

$223.79

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems: poarta de acces la plăcerea BDSM de neegalat.

  Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems este un dispozitiv remarcabil pentru activitățile BDSM datorită combinației sale unice de putere, versatilitate și ușurință în utilizare. Cu funcția sa cu două canale, ElectroPebble™ permite conectarea a doi electrozi în același timp, declanșând senzații incitante în mai multe părți ale corpului. Această funcție este deosebit de utilă în scenariile BDSM, unde controlul asupra intensității și distribuției stimulării este important.

  Cele nouă programe reglabile - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" și "Torment" - oferă o gamă largă de senzații, de la blânde la intense. Acest lucru le permite utilizatorilor să personalizeze dispozitivul în funcție de preferințele și limitele lor individuale - un aspect crucial în BDSM, unde joaca cu diferite niveluri de senzații este în centrul atenției.

  Ecranul inovator LifeLine™, care afișează vizual modurile și setările, îmbunătățește experiența utilizatorului cu o interfață intuitivă și estetică plăcută. Modul audio, în care muzica sau o voce controlează stimularea, deschide noi posibilități pentru sesiuni BDSM creative prin crearea unei experiențe senzoriale controlate de sunet.

  Dezlănțuiți plăcerea BDSM supremă: Descoperă dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ - cheia ta pentru aventuri electrizante!

  ElectroPebble™ de la E-Stim Systems: experimentează electrostimularea BDSM ca niciodată! Dispozitivul ElectroPebble™, cea mai recentă inovație de la E-Stim Systems în domeniul electrosexului, nu este doar un dispozitiv de electrostimulare, ci un instrument de plăcere pură. Conceput atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii experimentați, ElectroPebble™ este un amestec de performanță și ușurință în utilizare.

  ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Experimentați electrosex ca niciodată!

  Descoperiți o lume a senzațiilor în care controlul întâlnește creativitatea și plăcerea întâlnește inovația. ElectroPebble™ nu este doar un dispozitiv, ci o aventură în sfere neexplorate de dominație sexuală care abia așteaptă să fie descoperite de tine.

  Cele mai importante caracteristici ale dispozitivului de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems:

  • Versatilitate datorită celor două canale: datorită funcționalității cu două canale a dispozitivului ElectroPebble™, 2 electrozi pot fi conectați simultan pentru a declanșa senzații de stimulare în mai multe zone ale corpului (sau orificii). Fiecare canal dispune de controale infinit de variabile care vă permit să reglați cu precizie puterea pentru a obține combinația perfectă de plăcere și durere.
  • Nouă programe reglabile: Cu nouă programe reglabile, inclusiv "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" și "Torment", vă puteți cufunda într-o varietate de senzații. (Termenii se referă la diferite setări de stimulare: "Pulse" creează impulsuri ritmice, "Flo" oferă o stimulare lină, curgătoare, "Split" împarte stimularea în diferite modele, "Bounce" alternează între intensități, "Audio" folosește sunete pentru control, "Milk" se referă la mulgerea penisului, "Squeeze" simulează o senzație de presiune, "Tease" pentru o stimulare blândă și "Torment" pentru o stimulare mai intensă.). Fiecare setare este concepută pentru a oferi experiențe unice și variate care pot fi controlate cu ușurință pentru o electrostimulare personalizată.
  • Afișajul inovator LifeLine™: ElectroPebble™ dispune de afișajul LifeLine™, o serie de LED-uri luminoase care pulsează în sincron cu modul și setarea, oferind o indicație vizuală a funcției curente a dispozitivului - o adevărată inovație în domeniul dispozitivelor de electrostimulare.
  • Modul audio: Microfonul încorporat în modul audio face posibilă controlarea electrostimulării cu muzică sau cu o voce - pentru o experiență complet unică.
  • Design ergonomic: ElectroPebble™ are o formă care se potrivește confortabil în mână. Combină designul ergonomic cu funcții puternice, ceea ce îl face alegerea ideală pentru oricine dorește mai mult decât un simplu dispozitiv de electrostimulare.


  ElectroPebble™ este mult mai mult decât un simplu dispozitiv de electrostimulare - este o adevărată comoară. Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ este cel mai recent dispozitiv de la E-Stim Systemsplin de funcții și putere, dar și ușor de utilizat.

  ElectroPebble™ este livrat într-o husă de transport, iar dispozitivul de electrostimulare este acoperit de garanția exclusivă pe viață de la E-Stim Systems.

  Deoarece este un dispozitiv cu două canale, pot fi utilizați simultan doi electrozi pentru a răspândi senzațiile în mai multe zone ale corpului. Fiecare canal are propriul control continuu care vă permite să setați intensitatea exactă a stimulării pe care o doriți. dacă ridicați prea mult selectorul, îl puteți coborî înapoi cu o răsucire rapidă, fără a fi nevoie să apăsați butoanele în mod repetat.

  Fiecare dintre cele 9 moduri de program este reglabil, oferind o gamă și mai mare de senzații și posibilități, iar cu ajutorul comenzilor simple de selectare a modului, trecerea de la un mod la altul nu poate fi mai ușoară.

  Dacă doriți altceva decât modurile prestabilite, pur și simplu comutați ElectroPebble™ pe modul audio. Datorită microfonului încorporat, puteți crea propriul tip de electrostimulare cu ElectroPebble™, redând muzică sau lăsând vocea maestrului să preia controlul complet. Semnalul sonor controlează semnalul de ieșire și, cu o metodă complet nouă, dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ poate crea senzații extraordinare pe care tu sau partenerul tău dominant le puteți controla.

  ElectroPebble™ este livrat într-o husă de transport personalizată, împreună cu două cabluri de conectare de 2 mm, o baterie, un pachet de patru electrozi autoadezivi, un ghid de pornire rapidă și, bineînțeles, un manual de utilizare detaliat - tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe imediat.

  ElectroPebble™ a fost proiectat și fabricat în Marea Britanie în conformitate cu cele mai recente reglementări europene și britanice în materie de siguranță și dispune de caracteristici de siguranță încorporate, cum ar fi limitarea curentului. Este marcat CE și are o garanție pe viață.

  Mai multe detalii:

  • Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems
  • Pebble™ Dimensiuni: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
  • Pachetul de livrare include tot ce aveți nevoie pentru a începe aventurile de electrostimulare BDSM.
  • Volumul livrării: Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™, 2 cabluri de ieșire de la 3,5 mm la 2 mm, 4 electrozi autoadezivi, 1 baterie PP3 de 9 V, ghid de pornire rapidă și instrucțiuni de utilizare detaliate, geantă de protecție personalizată.
  • Canale/ieșiri: Două canale prin intermediul unor prize mono de 3,5 mm standard din industrie
  • Afișaj: LED-uri foarte luminoase indică starea, starea bateriei, activitatea canalului și a modului.
  • Moduri de program: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" și "Torment".
  • Intrare audio: microfon intern
  • Comenzi: Două comenzi independente pentru intensitatea canalelor, comenzi pentru setarea modului și două butoane de selectare a modului.
  • Forma de undă de ieșire: BiPhasic AC
  • Alimentare: Baterie alcalină standard de 9 volți (PP3)
  • Siguranța și calitatea sunt E-Stim Systems reprezintă o prioritate absolută.
  • Proiectat în conformitate cu cele mai recente reglementări britanice și europene în materie de siguranță și fabricat în Marea Britanie.
  • Caracteristici de siguranță încorporate, cum ar fi limitarea curentului.
  • Marcaj CE și UKCA.
  • Furnizat cu o garanție pe viață a producătorului.
  • Notă de siguranță: Electrostimularea erotică (e-stimulare) este o practică comună, dar este important să fiți conștienți de aspectele de siguranță implicate. E-Stim nu este potrivit pentru persoanele care suferă de epilepsie, poartă un stimulator cardiac sau folosesc un dispozitiv medical de perfuzie, au afecțiuni cardiace sau sunt însărcinate și nu ar trebui să fie folosit niciodată deasupra pieptului sau gâtului. Toate dispozitivele de la E-Stim Systems au fost proiectate și fabricate la cele mai înalte standarde. Cumpărătorul își asumă responsabilitatea pentru utilizarea corectă a produselor.
  • E-Stim Systems și MEO: lideri în BDSM și electrostimulare

  Descărcați

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Appareil fiable, bon rapport qualité prix

  Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

   Evaluare 

   Von Zart bis Hart

   ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Very pleased with this and no regrets....

   Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.
   Evaluare 

   Very stimulating

   Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems

   Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems

   Dispozitivul de electrostimulare ElectroPebble™ de la E-Stim Systems este ideal pentru utilizarea BDSM, deoarece are 2 canale care pot fi utilizate pentru a stimula mai multe părți ale corpului și 9 programe (de exemplu, muls, durere, răsfăț) care oferă o varietate de senzații. Modul audio adaugă o altă dimensiune incitantă E-Stim într-un context BDSM.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Alți clienți au mai cumpărat:

   14 alte articole din aceeași categorie: