De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri realiste

Buletin informativ

The Plumber - Dildo din Hankeys Toys

The Plumber de la Hankey's Toys este un dildo scurt, dar foarte gros, pentru utilizatorii avansați și profesioniști care caută o nouă provocare. Acest dildo impresionează prin lățimea sa impresionantă, care variază de la un diametru provocator, dar ușor de gestionat, de 56 mm pentru utilizatorii avansați, până la un diametru impresionant de 105 mm pentru profesioniști.

Mai multe informații

Disponibil în curând

Mai multe informații

The Plumber de la Hankey's Toys este un dildo scurt, dar foarte gros, pentru utilizatorii avansați și profesioniști care caută o nouă provocare. Acest dildo impresionează prin lățimea sa impresionantă, care variază de la un diametru provocator, dar ușor de gestionat, de 56 mm pentru utilizatorii avansați, până la un diametru impresionant de 105 mm pentru profesioniști. Combinația perfectă de diametru și lungime ușor de gestionat face din acest dildo cel mai potrivit pentru mulți dintre clienții noștri!

Dildoul este scurt, gros și nu prea lung, ceea ce îl face perfect pentru a umple canalul anal la maximum. Capul mare asigură o experiență clar perceptibilă, iar forma ingenioasă a dildo-ului oferă o senzație intensă de "PLOP" în timpul inserției. Pliurile pronunțate de-a lungul arborelui sporesc această senzație și oferă o stimulare suplimentară.

Combinația perfectă de diametru și lungime, fără a fi prea lung:

The Plumber - SMALL

 • Diametrul în apropierea capului (marginea): 56,60 mm
 • Diametru în centru: 54,57 mm
 • Diametru la bază: 53,36 mm
 • Lungime totală: 157,48 mm
 • Lungime inserabilă: 127,00 mm


The Plumber - MEDIUM

 • Diametrul în apropierea capului (jantă): 80,85 mm
 • Diametru în centru: 77,62 mm
 • Diametru la bază: 74,79 mm
 • Lungime totală: 203,20 mm
 • Lungime inserabilă: 175,26 mm


The Plumber - LARGE

 • Diametrul în apropierea capului (jantă): 105,11 mm
 • Diametrul în centru: 101,06 mm
 • Diametru la bază: 98,64 mm
 • Lungime totală: 259,08 mm
 • Lungime inserabilă: 226,06 mm


Baza plată de la capătul dildo-ului îl face ideal pentru a sta pe el și a-l călări. Această caracteristică specială face posibilă scufundarea completă în plăcere și simțirea dildo-ului până la oprire. Este un dildo realist excelent pentru dilatarea anală și oferă o senzație intensă și satisfăcătoare.

. Așadar, fie că aveți deja experiență și sunteți în căutarea unei noi provocări, fie că sunteți un profesionist în căutarea satisfacției supreme, dildo-ul The Plumber vă va duce la un nou nivel de satisfacție anală. Experimentați momente de neuitat cu acestdildo de înaltă calitate de la Hankey's Toys, care impresionează prin designul și funcționalitatea sa.

Lubrifiantul potrivit și curățarea optimă a dildo-ului:

Vă recomandăm lubrifiantul nostru anal hibrid MANCUNT Hybrid Anal Lubricant. Nu numai că arată ca sperma, dar se și simte ca ea. Alb, cremos și incredibil de alunecos - MANCUNT combină cele mai bune proprietăți ale siliconului și ale apei într-un singur produs. Acest lubrifiant asigură o experiență de lungă durată, fără probleme și este ușor de spălat. Curățarea dildo-ului după plăcere este foarte ușoară. Clătiți vibratorul cu apă caldă și săpun blând sau folosiți spray-ul nostru practic de curățare VERYCLEAN. Acest lucru va menține dildo-ul curat din punct de vedere igienic și pregătit pentru următoarea aventură.

Mai multe detalii:

 • Dildo realist
 • Disponibil în diferite dimensiuni
 • Material: silicon, fără ftalat
 • Vă rugăm să rețineți că dildo-ul nu trebuie utilizat cu lubrifianți pe bază de silicon pentru a proteja materialul și a prelungi durata de viață a dildo-ului.
 • Mr Hankey's Toys și-a făcut un nume în lumea jucăriilor sexuale, mai ales cu gama sa impresionantă de dildo-uri realiste de înaltă calitate. Aceste dildo-uri sunt cunoscute în special pentru designul lor detaliat și dimensiunile generoase, care răspund dorințelor și nevoilor utilizatorilor care sunt în căutarea unor experiențe intense și extraordinare. Dildo-urile de la Mr Hankey sunt fabricate din materiale prietenoase cu corpul și se caracterizează prin durabilitate și cea mai înaltă calitate. Marca oferă o gamă largă de dimensiuni, forme și texturi pentru a se potrivi unei varietăți de preferințe. În plus, unele dildo-uri sunt făcute pe măsură sau oferă opțiuni speciale de personalizare pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților. MEO, cunoscut pentru gama sa extinsă de lubrifianți, jucării sexuale și produse BDSM, precum și pentru produsele de întindere anală, completează perfect gama Mr Hankey. În timp ce Mr Hankey's oferă experiențe intense cu dildo-urile sale excepționale, MEO oferă produsele necesare pentru a face aceste experiențe sigure, plăcute și chiar mai satisfăcătoare. Lubrifianții de înaltă calitate de la MEO sunt ideali pentru a fi utilizați cu dildo-urile mari de la Mr Hankey's, în special pentru practicile mai solicitante, cum ar fi întinderea anală. Combinația dintre dildo-urile unice ale lui Mr Hankey și produsele de calitate MEO creează o experiență completă și satisfăcătoare pentru utilizator. Ambele branduri sunt sinonime cu calitatea și satisfacția clienților, completându-se perfect și extinzând împreună spectrul pentru aventuri sexuale incitante.
 • MEO este o marcă înregistrată a MEO în Germania. Toate celelalte nume de mărci, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.Hankeys Dildos Made in USA

S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

RECENZII ALE CLIENȚILOR

Nici un comentariu din partea clienților încă

Scrieți-vă propria recenzie

The Plumber - Dildo din Hankeys Toys

The Plumber - Dildo din Hankeys Toys

The Plumber de la Hankey's Toys este un dildo scurt, dar foarte gros, pentru utilizatorii avansați și profesioniști care caută o nouă provocare. Acest dildo impresionează prin lățimea sa impresionantă, care variază de la un diametru provocator, dar ușor de gestionat, de 56 mm pentru utilizatorii avansați, până la un diametru impresionant de 105 mm pentru profesioniști.

Scrieți-vă propria recenzie

30 alte articole din aceeași categorie: