De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Dildo-uri realiste

Buletin informativ

Cockmaker - Dildo din Hankeys Toys

Sunteți gata pentru o plăcere absolut unică? Atunci ar trebui să cunoști vibratorul realist Cockmaker cea mai recentă vedetă din colecția impresionantă a lui Mr Hankey's. Numit după numele creierului din spatele acestor creații uluitoare, dildoul Cockmaker promite o experiență atât de reală încât abia vei simți diferența.

Mai multe informații

disponibil

  Mai multe informații

  Sunteți gata pentru o plăcere absolut unică? Atunci ar trebui să cunoști vibratorul realist Cockmaker cea mai recentă vedetă din colecția impresionantă a lui Mr Hankey's. Numit după numele creierului din spatele acestor creații uluitoare, dildoul Cockmaker promite o experiență atât de reală încât abia veți simți diferența.

  The Cockmaker arată ca un penis real, circumcis și vă va hipnotiza cu designul său sofisticat și venele impresionante care intensifică fiecare mișcare. Testiculele mari, modelate cu grijă, oferă, de asemenea, o senzație incredibil de realistă, care face ca fiecare atingere să fie o plăcere pentru simțuri.

  Den Cockmaker este disponibil în patru dimensiuni uluitoare care nu lasă nimic de dorit: De la 4,5 cm în diametru până la un diametru impresionant de 9 cm, cu lungimi de la 17 cm până la un monumental 32 cm. Fie că sunteți în căutarea unei experiențe blânde și realiste sau a unei adevărate provocări, la Cockmaker are dimensiunea perfectă pentru dumneavoastră.

  Cockmaker -Prezentare generală a dimensiunilor:

  Small

  • Diametrul în apropierea capului (jantă): aprox. 3,64 cm
  • Diametru în centru: aprox. 4,25 cm
  • Diametru în apropierea bazei: aprox. 4,45 cm
  • Lungime totală: 16,51 cm
  • Lungime inserabilă: 12,70 cm


  Mediu

  • Diametru lângă cap (margine): aprox. 5,05 cm
  • Diametru în centru: aprox. 5,86 cm
  • Diametru în apropierea bazei: aprox. 6,06 cm
  • Lungime totală: 22,56 cm
  • Lungime inserabilă: 15,88 cm


  Mare

  • Diametrul lângă cap (margine): aprox. 6,47 cm
  • Diametru în centru: aprox. 7,28 cm
  • Diametru lângă bază: aprox. 7,68 cm
  • Lungime totală: 26,37 cm
  • Lungime inserabilă: 21,84 cm


  XL

  • Diametrul lângă cap (margine): aprox. 7,68 cm
  • Diametru în centru: aprox. 8,69 cm
  • Diametru lângă bază: aprox. 9,00 cm
  • Lungime totală: 31,75 cm
  • Lungime inserabilă: 26,04 cm


  Dildo-urile domnului Hankey sunt cunoscute pentru calitatea lor excepțională și pentru Cockmaker nu face excepție. Fabricat din material de înaltă calitate, sigur pentru corp, este sigur și confortabil de utilizat și este pregătit pentru nenumărate ore de plăcere.

  Lăsați splendoarea realistă a acestui dildo Cockmaker și experimentați de ce dildo-urile domnului Hankey se bucură de o reputație atât de legendară în lumea jucăriilor sexuale. The Cockmaker este mai mult decât un simpludildo, este o experiență pe care nu ar trebui să o ratați.

  Lubrifiantul potrivit și cel mai bun mod de a vă curăța dildo-ul:

  Vă recomandăm lubrifiantul nostru anal hibrid MANCUNT. Nu numai că arată ca sperma, dar se și simte ca ea. Alb, cremos și incredibil de alunecos - MANCUNT combină cele mai bune proprietăți ale siliconului și ale apei într-un singur produs. Acest lubrifiant asigură o experiență de lungă durată, fără probleme și este ușor de spălat. Curățarea dildo-ului după plăcere este foarte ușoară. Clătiți dildo cu apă caldă și săpun blând sau folosiți spray-ul nostru practic de curățare VERYCLEAN. Acest lucru va menține dildo-ul curat din punct de vedere igienic și pregătit pentru următoarea aventură.

  Mai multe detalii:

  • Dildo realist
  • Disponibil în diferite dimensiuni
  • Material: silicon, fără ftalați
  • Vă rugăm să rețineți că dildo-ul nu trebuie utilizat cu lubrifianți pe bază de silicon pentru a proteja materialul și a prelungi durata de viață a dildo-ului.
  • Mr Hankey's Toys și-a făcut un nume în lumea jucăriilor sexuale, mai ales cu gama sa impresionantă de dildo-uri realiste de înaltă calitate. Aceste dildo-uri sunt cunoscute în special pentru designul lor detaliat și dimensiunile generoase, care răspund dorințelor și nevoilor utilizatorilor în căutarea unor experiențe intense și extraordinare. Dildo-urile de la Mr Hankey sunt fabricate din materiale prietenoase cu corpul și se caracterizează prin durabilitate și cea mai înaltă calitate. Marca oferă o gamă largă de dimensiuni, forme și texturi pentru a se potrivi unei varietăți de preferințe. În plus, unele dildo-uri sunt făcute pe măsură sau oferă opțiuni speciale de personalizare pentru a răspunde nevoilor individuale ale clienților. MEO, cunoscut pentru gama sa extinsă de lubrifianți, jucării sexuale și produse BDSM, precum și pentru produsele de întindere anală, completează perfect gama Mr Hankey. În timp ce Mr Hankey's oferă experiențe intense cu dildo-urile sale excepționale, MEO oferă produsele necesare pentru a face aceste experiențe sigure, plăcute și chiar mai satisfăcătoare. Lubrifianții de înaltă calitate de la MEO sunt ideali pentru a fi utilizați cu dildo-urile mari de la Mr Hankey's, în special pentru practici mai solicitante, cum ar fi întinderea anală. Combinația dintre dildo-urile unice ale lui Mr Hankey și produsele de calitate MEO creează o experiență completă și satisfăcătoare pentru utilizator. Ambele branduri sunt sinonime cu calitatea și satisfacția clienților, completându-se perfect și extinzând împreună spectrul pentru aventuri sexuale incitante.
  • MEO este o marcă înregistrată a MEO în Germania. Toate celelalte nume de mărci, logo-uri și mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi.

   

  Hankeys Dildos Made in USA

  S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  Texture is really something you can feel...

  Texture is really something you can feel but not as much as I expected. The most you feel is probably that central line with the front face) (not the flat face). You have at least 4 different ways to experience it, every 90° degrees of rotation, and even the ones in between. For instance, when the glans is oriented towards the left I can take it deep. If I want width and homogenous feel i can have that hard "line" facing behind me, and i can also take it that way. It's just different. Having it 180° more, it still goes deep but hits the deepest point of the rectum, which feels a bit "electrifying". On another concern, it has the ability to stand without a cup as it has massive balls. I'

   Scrieți-vă propria recenzie

   Cockmaker - Dildo din Hankeys Toys

   Cockmaker - Dildo din Hankeys Toys

   Sunteți gata pentru o plăcere absolut unică? Atunci ar trebui să cunoști vibratorul realist Cockmaker cea mai recentă vedetă din colecția impresionantă a lui Mr Hankey's. Numit după numele creierului din spatele acestor creații uluitoare, dildoul Cockmaker promite o experiență atât de reală încât abia vei simți diferența.

   Scrieți-vă propria recenzie

   30 alte articole din aceeași categorie: