De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Categorii

Buletin informativ

Legea privind echipamentele electrice și electronice

Numărul nostru de înregistrare WEEE este: DE 99554904

Dorim să subliniem faptul că proprietarii de echipamente electrice și electronice sunt obligați prin lege, și în special prin Legea privind echipamentele electrice și electronice, să elimine echipamentele electrice separat de deșeurile municipale.

Următorul simbol al coșului de gunoi barat de pe aparatele electrice indică faptul că nu trebuie să aruncați aceste aparate împreună cu deșeurile menajere.

Sunteți obligat să colectați separat echipamentele electrice și electronice și să le eliminați la un punct de colectare sau de preluare autorizat. De exemplu, puteți contacta centrele locale de reciclare.


De asemenea, puteți să ne predați aparatele vechi. Noi vom asigura apoi eliminarea corespunzătoare în conformitate cu cerințele legale.


Puteți fie să returnați aparatul vechi la biroul nostru de vânzări (MEO Vertriebs GmbH, Lise-Meitner-Str. 9, 45699 Herten), fie să ni-l trimiteți prin poștă. Vă vom rambursa apoi costurile de transport, astfel încât returnarea aparatului electric să fie gratuită pentru dumneavoastră. Pentru rambursarea costurilor de expediere, vă rugăm să ne contactați în mod corespunzător.


Aparatele vechi cu o lungime a marginii de până la 25 cm pot fi returnate la noi în orice moment. Suntem obligați să preluăm aparatele vechi care depășesc aceste dimensiuni doar dacă achiziționați un produs nou de același tip de la noi.


Vă rugăm să rețineți că bateriile și acumulatorii vechi care nu sunt încorporați în aparatul electric vechi trebuie separați de acesta înainte de a-l preda.


Dorim să subliniem faptul că sunteți responsabil pentru ștergerea datelor dvs. personale din aparat.

 

 

Legea privind bateriile

Deoarece în trimiterile noastre pot fi conținute baterii și acumulatori, suntem obligați, în conformitate cu Legea privind bateriile (BattG), să vă informăm cu privire la următoarele: Bateriile și bateriile reîncărcabile nu trebuie aruncate la deșeurile menajere; sunteți obligat prin lege să returnați bateriile și bateriile reîncărcabile folosite. Bateriile uzate pot conține substanțe nocive care pot dăuna mediului sau sănătății dumneavoastră dacă nu sunt depozitate sau eliminate în mod corespunzător. Cu toate acestea, bateriile conțin, de asemenea, materii prime importante, cum ar fi fierul, zincul, manganul sau nichelul și pot fi reciclate. Puteți fie să ne returnați bateriile după utilizare, fie să le returnați gratuit în imediata apropiere, de exemplu la punctele de colectare municipale sau la punctul nostru de vânzare (MEO Vertriebs GmbH, Lise-Meitner-Str. 9, 45699 Herten). Returnarea la punctul de vânzare este limitată la cantitățile obișnuite pentru utilizatorii finali și la acele baterii uzate pe care le avem sau le-am avut ca baterii noi în gama noastră de produse.

Semnul cu coșul de gunoi barat înseamnă că bateriile și bateriile reîncărcabile nu trebuie aruncate împreună cu deșeurile menajere. Sub acest simbol veți găsi, de asemenea, următoarele simboluri cu următoarea semnificație:

Pb: Bateria conține plumb
Cd: Bateria conține cadmiu
Hg: Bateria conține mercur