De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Căluș de gură

Buletin informativ

O Ring Gag cu cleme pentru sfârcuri

Cu aceasta puteți face sesiunea de bondage chiar mai intensă și mai experimentată! Călușul nostru cu inel O cu cleme pentru sfârcuri este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii BDSM. În jocurile de rol între stăpân și sclav, clemele pentru sfârcuri pot fi folosite minunat pentru pedepse.

Mai multe informații

2501/00

$45.09


-$11.30

$33.79

plus costurile de transport

disponibil

  Mai multe informații

  Cu aceasta puteți face ca sesiunea de bondage să fie și mai intensă și mai experimentată! Călușul nostru cu inel O cu cleme pentru sfârcuri este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii BDSM. În jocurile de rol între stăpân și sclav, clemele pentru sfârcuri pot fi folosite minunat pentru pedepse. Dacă sclavul nu este ascultător, clemele pentru sfârcuri sunt strânse de fiecare dată și astfel provoacă o stimulare dureroasă a sfârcurilor.

   

  Fiecare persoană are o percepție diferită a durerii. Într-un context sexual, durerea poate deveni o experiență plăcută. Vă recunoașteți în acest lucru? Sau mai direct: îți place când partenerul tău îți ciupește puternic sfârcurile pentru a-ți trăi în sfârșit latura ta de supusă? Atunci, bine ați venit în MEO, în minunata lume a BDSM!

   

  Ce este atât de special la călușul O Ring cu clești pentru sfârcuri?

   

  Dacă un căluș de gură clasic este prea plictisitor pentru tine, călușul O Ring Gag cu cleme pentru sfârcuri de la MEO ® este exact ce trebuie. Pentru că lanțurile metalice cu cleme pentru sfârcuri sunt atașate la călușul O ring realizat din silicon igienic. Acest lucru nu numai că creează stimuli suplimentari pentru Sub, dar vederea este, de asemenea, mai excitantă pentru partenerul dominant. Cu călușul nostru cu inel O, nu numai că fluxul de vorbire este oprit în timpul bondage-ului și fluxul de salivă este făcut incontrolabil, dar este împiedicată și închiderea gurii. Clemele pentru sfârcuri pot fi ajustate în putere cu ajutorul unor șuruburi pentru a adapta plăcerea la nevoile topului.

   

  Călușul nostru cu inel O cu cleme pentru sfârcuri este, de asemenea, perfect pentru toate jocurile umede (sporturi de apă sau numit și duș auriu). Fabricat dintr-un silicon special, călușul nostru O Ring Gag este rezistent la apă (rezistent la majoritatea lichidelor) și ușor de curățat cu apă și cu spray-ul nostru VERYCLEAN.

   

  O Ring Gag-ul O Ring se închide cu o curea de cap reglabilă în funcție de mărime, pe care noi am prevăzut-o cu o cataramă blocabilă.

   

  Cum se utilizează O Ring Gag cu cleștele pentru sfârcuri?

   

  O Ring Gag este conectat la două lanțuri metalice, care, la rândul lor, au atașate la capăt două cleme pentru sfârcuri. Cereți partenerului dvs. să vă pună călușul cu O Ring Gag și atașați cele două cleme pentru sfârcuri la sfârcuri. Micile șuruburi de blocare vă ajută să determinați presiunea optimă și potrivirea perfectă a clemelor pentru sfârcuri.

   

  Mai multe detalii:

   

  • Căluș de inel cu clești pentru sfârcuri din silicon și metal Cleștele cleștilor pentru sfârcuri au capace de protecție pentru a preveni rănirea sfârcurilor.
  • Clemele pentru sfârcuri stimulează intens sfârcurile
  • Intensitatea presiunii din clemele pentru sfârcuri poate fi reglată de la moale la tare
  • Clemele pentru sfârcuri și călușul sunt conectate prin lanțuri
  • Călușul cu catarama reglabilă
  • Fabricat din material robust și moale
  • Lungime totală de aprox. 55 cm, diametru inel O 38 mm în interior, 50 mm în exterior

   

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  O Ring Gag

  Gag di buona fattura, non da per niente fastidio ed è molto bello da vedere addosso.

   Evaluare 

   Excellent

   Excellent product, good strong material, and easy to clean! Would thoroughly recommend!

   • 1 din 1 clienți au găsit această recenzie utilă.

   Scrieți-vă propria recenzie

   O Ring Gag cu cleme pentru sfârcuri

   O Ring Gag cu cleme pentru sfârcuri

   Cu aceasta puteți face sesiunea de bondage chiar mai intensă și mai experimentată! Călușul nostru cu inel O cu cleme pentru sfârcuri este potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniștii BDSM. În jocurile de rol între stăpân și sclav, clemele pentru sfârcuri pot fi folosite minunat pentru pedepse.

   Scrieți-vă propria recenzie

   Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

   30 alte articole din aceeași categorie: