De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball stretcher

Buletin informativ

CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher cu inel D

CAZZOMEO® Hanger este probabil cel mai confortabil ball stretcher din piele pe care l-ați purtat vreodată. Dacă este necesar, pot fi atașate chiar și greutăți.

Mai multe informații

1798/00

disponibil

  Mai multe informații

  CAZZOMEO® Hanger este, probabil, cel mai confortabil pantof din piele ball stretcher pe care l-ați purtat vreodată. Dacă este nevoie, se pot adăuga și greutăți.

   

  Cureaua moale ball stretcher se pune deasupra scrotului și apoi se atașează cureaua suplimentară pentru a vă trage testiculele sau scrotul în jos. Am echipat cureaua cu un inel în D de care puteți agăța o greutate dacă preferați o întindere maximă a scrotului.

   

  Mai multe detalii:

   

  • CAZZOMEO© ball stretcher cu inel D
  • Material: piele de vacă moale
  • Dimensiuni: Ball stretcher aprox. 3,5 cm
  • Descoperiți plăcerea intensă a întinderii cu bile la MEO! În calitate de magazin de top pentru ball stretcher, vă oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate care vă vor duce viața sexuală la un nou nivel. Site-urile noastre ball stretcher sunt special concepute pentru a trage ușor în jos pe scrot sau testicule pentru o senzație intensă de stimulare. Fie că preferați o tragere blândă sau o întindere intensă, site-ul nostru ball stretcher vă oferă o varietate de opțiuni pentru a vă satisface dorințele individuale. Cu diferite materiale, cum ar fi ball stretcher din piele de înaltă calitate, oțel inoxidabil greu sau silicon plăcut, oferim ball stretcher pentru toate gusturile și confortul. De la snap-uri reglabile la curele cu închideri cu cataramă, veți găsi soluția perfectă pentru experiența dvs. de întindere a mingii. Răsfățați-vă și descoperiți emoția întinderii mingii. Comandați din confortul casei dvs. în magazinul nostru online și bucurați-vă de livrarea noastră discretă și rapidă. Serviciul nostru pentru clienți este întotdeauna disponibil pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să alegeți cea mai potrivită ball stretcher. Descoperiți plăcerea intensă a întinderii bilelor cu MEO și lăsați ideile dvs. de plăcere și extaz să devină realitate. Răsfoiți gama noastră largă și găsiți ball stretcher perfect pentru a vă îndeplini cele mai sălbatice fantezii. Scufundă-te în jocul incitant al întinderii mingii cu MEO - expertul pentru ball stretcher și nu numai!

  ACEST LUCRU AR PUTEA SĂ VĂ INTERESEZE ȘI PE DUMNEAVOASTRĂ ....

  RECENZII ALE CLIENȚILOR

  Evaluare 

  sehr gut gespannt

  Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

  • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
  Evaluare 

  Eier werden sehr gut gestreckt

  Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

  • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

  Scrieți-vă propria recenzie

  CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher cu inel D

  CAZZOMEO - Hanger - 3 cm ball stretcher cu inel D

  CAZZOMEO® Hanger este probabil cel mai confortabil ball stretcher din piele pe care l-ați purtat vreodată. Dacă este necesar, pot fi atașate chiar și greutăți.

  Scrieți-vă propria recenzie

  Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și ...

  30 alte articole din aceeași categorie: