De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Ball stretcher

Buletin informativ

CAZZOMEO - Cârlig - întinzător cu bilă de 3 cm cu inel D

Cârligul CAZZOMEO® Hanger este probabil cel mai confortabil întinzător de mingi din piele pe care l-ați purtat vreodată. Dacă este necesar, pot fi atașate chiar și greutăți.

Mai multe informații

1798/00

disponibil

    Mai multe informații

    Hangerul CAZZOMEO® este probabil cel mai confortabil ball stretcher din piele pe care l-ați purtat vreodată. Pot fi atașate chiar și greutăți, dacă este necesar.

     

    Ball stretcher-ul moale este plasat deasupra scrotului și apoi cureaua suplimentară este atașată la acesta pentru a vă trage testiculele sau scrotul în jos. Am echipat cureaua cu un inel D la care puteți atașa o greutate dacă preferați întinderea maximă a scrotului.

     

    Mai multe detalii:

     

    • Ball stretcher CAZZOMEO© cu inel D
    • Material: Piele de vacă moale
    • Dimensiuni: Ball stretcher aprox. 3,5 cm
    • Descoperiți plăcerea intensă a ball stretching-ului la MEO! În calitate de magazin lider pentru ball stretcher, oferim o gamă largă de produse de înaltă calitate care vă vor duce viața sexuală la un cu totul alt nivel. Ball stretcher-urile noastre sunt special concepute pentru a trage ușor scrotul sau testiculele în jos, creând o senzație intensă de stimulare. Fie că preferați o tracțiune ușoară sau o întindere intensă, ball stretcher-urile noastre vă oferă o varietate de opțiuni pentru a vă îndeplini dorințele individuale. Cu materiale diferite, cum ar fi ball stretchers din piele de înaltă calitate, oțel inoxidabil greu sau silicon confortabil, oferim ball stretchers pentru fiecare gust și confort. De la butoniere reglabile la curele cu cataramă - avem soluția perfectă pentru experiența dvs. de ball stretching. Răsfățați-vă și descoperiți senzația incitantă de ball stretching. Comandați din confortul propriei case în magazinul nostru online și bucurați-vă de livrarea noastră discretă și rapidă. Echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ajuta să alegeți ball stretcherul potrivit. Descoperiți plăcerea intensă a ball stretching-ului cu MEO și transformați-vă ideile de plăcere și extaz în realitate. Răsfoiți gama noastră largă și găsiți ball stretcherul perfect pentru a vă îndeplini cele mai sălbatice fantezii. Cufundă-te în jocul incitant al ball stretching-ului cu MEO - expertul în ball stretchers și nu numai!

    S-ar putea să te intereseze și acest lucru:

    RECENZII ALE CLIENȚILOR

    Evaluare 

    sehr gut gespannt

    Es ist ein grandioses Gefühl, im getreckten Beutel die Hoden nach unten und nach außen geteilt zu haben. Darüber streckt sich fest der geile Schwanz und sehnt sich nach Entladung.

    • 3 din 3 clienți au găsit această recenzie utilă.
    Evaluare 

    Eier werden sehr gut gestreckt

    Eier werden sehr gut gestreckt auch für Anfänger gut geeignet auch über Stunden hinweg. Macht was es soll und Mann ist ganz angetan von dem was dann passiert

    • 2 din 2 clienți au găsit această recenzie utilă.

    Scrieți-vă propria recenzie

    CAZZOMEO - Cârlig - întinzător cu bilă de 3 cm cu inel D

    CAZZOMEO - Cârlig - întinzător cu bilă de 3 cm cu inel D

    Cârligul CAZZOMEO® Hanger este probabil cel mai confortabil întinzător de mingi din piele pe care l-ați purtat vreodată. Dacă este necesar, pot fi atașate chiar și greutăți.

    Scrieți-vă propria recenzie

    Alți clienți au mai cumpărat:

    30 alte articole din aceeași categorie: