De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Măști de gaz BDSM

Buletin informativ

Măști de gaz BDSM 

Magazinul BDSM MEO are o varietate de măști de gaze militare, măști de gaze industriale și măști de gaze BDSM, precum și o mulțime de accesorii, cum ar fi filtre pentru măști de gaze, furtunuri pentru măști de gaze și pungi de respirație care pot fi conectate la măștile noastre de gaze.

12
pe pagină
Afișează 1 - 12 din 21 elemente
Afișează 1 - 12 din 21 elemente

Măștile de gaz B DSM sunt unul dintre accesoriile BDSM ("Bondage", "Disciplină", "Sadism" și "Masochism") și sunt folosite pentru a manipula o persoană în timpul anumitor activități BDSM. Ele sunt adesea folosite ca o formă de control al respirației sau de privare senzorială și pot fi utilizate într-o varietate de activități BDSM, cum ar fi bondage, pedepse corporale și privare senzorială.

Măștile de gaz acoperă, de obicei, întreaga față și sunt prevăzute cu un tub sau furtun care controlează alimentarea cu aer a persoanei care poartă masca. Unele măști de gaz au o supapă care poate fi reglată pentru a controla alimentarea cu aer, în timp ce alte măști de gaz au un tub care poate fi conectat la un sistem separat care controlează alimentarea cu aer.

Măștilede gaz potfi folosite în diverse activități BDSM, cum ar fi:

Bondage: Măștile de gaz pot fi folosite ca accesoriu în bondage, deoarece pot restricționa capacitatea persoanei de a-și mișca capul și de a o ține într-o anumită poziție.

Pedeapsa corporală: Cu o mască de gaz, respirația persoanei este restricționată, ceea ce poate crește senzația fizică în timpul Impact Play, cum ar fi bătăile.

Privarea senzorială: Cu o mască de gaz, capacitatea persoanei de a vedea și de a auzi este restricționată, ceea ce poate crește sentimentul de lipsă de apărare și de supunere.

Măștile de gaz pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi cauciucul, PVC și siliconul. Măștile de gaz pot fi, de asemenea, decorate cu ornamente, cum ar fi cuie, lanțuri și catarame, pentru a le spori atractivitatea vizuală.

Este important de reținut că activitățile BDSM, inclusiv utilizarea măștilor de gaz, trebuie să fie consensuale și sigure și că toți participanții trebuie să își cunoască limitele. Măștile de gaz ar trebui să fie utilizate numai cu acordul ambelor părți și ar trebui să fie recunoscute în cadrul comunității BDSM. Comunicarea și consimțământul sunt primordiale în activitățile BDSM. Prin urmare, este important să se stabilească un cuvânt sau un semnal de siguranță înainte de a se angaja în activități care implică restricționarea respirației. De asemenea, este important să fie conștient de riscurile de siguranță și să știe cum să folosească masca de gaze în mod corespunzător, astfel încât persoana care o poartă să nu poată fi rănită.


Măștile de gaze BDSM sunt un tip de echipament fetiș utilizat în mod obișnuit în sesiunile BDSM. Acestea sunt concepute pentru a acoperi fața și pentru a oferi protecție etanșă. De obicei, sunt folosite împreună cu jocul respirației, privarea senzorială sau alte variante de joc BDSM.

Clienții noștri folosesc măștile de gaz în sesiunile BDSM din diverse motive. Unii se bucură de sentimentul de control și supunere care vine din faptul că își pot controla respirația, în timp ce alții se bucură de senzația de restricție a fluxului de aer. În plus, folosirea uneimăști de gaz poate crea un sentiment de anonimat și detașare care le permite oamenilor să renunțe la inhibiții și să se scufunde complet în scenă.

Există mai multe tipuri de măști de gaz BDSM, inclusiv:

  • Măști de gaz cu fața întreagă - Acestea acoperă întreaga față și asigură o etanșare etanșă în jurul nasului și gurii.
  • Măști de gaz cu jumătate de față - Acestea acoperă doar jumătatea inferioară a feței, lăsând ochii și fruntea expuse.
  • Măștile de gaz din cauciuc - Acestea sunt fabricate din latex sau cauciuc, se potrivesc perfect și asigură o etanșare ermetică.
  • Măști de gaz militare - Măști de gaz autentice folosite de armată și adesea modificate în scopuri BDSM.
  • Măști de gaz industriale - Asemănătoare măștilor de gaz militare, sunt folosite de obicei în industrie pentru a proteja împotriva substanțelor chimice și a altor substanțe periculoase.
  • Măști de gaz Steampunk - Au un design decorativ și artistic și încorporează adesea angrenaje și alte elemente ale esteticii steampunk.
  • Măști de gaz cyberpunk - Asemănătoare măștilor de gaz steampunk, dar cu un design futurist, de inspirație cyberpunk.
  • Măști de gaze cu filtre - Acestea conțin filtre funcționale care protejează efectiv împotriva substanțelor periculoase.
  • Măști de gaz cu furtunuri - Unele măști de gaz au furtunuri care permit aspirarea aerului dintr-o sursă îndepărtată, adăugând privare senzorială.