De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Greutăți BDSM

Buletin informativ

Greutăți BDSM 

Normalitatea este prea plictisitoare pentru tine? Ai vrea un pic mai mult? Atunci ar trebui să încerci greutățile noastre, pe care le poți atașa la clemele de sfârcuri, la întinzătoarele de bile, la penis sau la testicule.

Afișează 1 - 6 din 6 elemente
Afișează 1 - 6 din 6 elemente

Greutățile pentru testicule, greutățile pentru penis, greutățile genitale și greutățile pentru sfârcuri sunt jucării sexuale care pot fi atașate la diferite părți ale corpului pentru a crea o senzație de întindere sau pentru a crește greutatea pentru a spori stimularea în timpul activității sexuale. Acestegreutăți vin în diferite forme, dimensiuni și materiale, inclusiv metal, silicon, piele și altele.

Iată câteva tipuri comune de greutăți folosite pentru diferite părți ale corpului:


Atât femeile, cât și bărbații folosesc aceste tipuri de greutăți pentru o varietate de motive, cum ar fi creșterea plăcerii sexuale, pentru a explora noi senzații sau în BDSM. Unele persoane folosesc aceste greutăți și pentru modificarea corporală sau pentru mărirea temporară a corpului, dar este important de știut că aceste practici trebuie făcute cu prudență și atenție și că utilizatorii trebuie să urmeze întotdeauna instrucțiunile producătorului și să folosească măsuri de igienă adecvate. De asemenea, este important ca greutățile să nu fie niciodată folosite până la punctul de a provoca disconfort sau durere.