De la 18

Următoarele pagini sunt destinate exclusiv adulților. Prin INTRAREA confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Bici, flogger și palete

Buletin informativ

Bici, flogger și palete 

Impact Play este o modalitate de a experimenta o gamă largă de senzații fizice, de la un masaj blând până la o înțepătură sau o lovitură puternică. Unii oameni consideră că adrenalina de endorfine care vine cu Impact Play este plăcută și chiar creează dependență. Pentru unele persoane, Impact Play este o modalitate de a explora schimbul de puter...

Impact Play este o modalitate de a experimenta o gamă largă de senzații fizice, de la un masaj blând până la o înțepătură sau o lovitură puternică. Unii oameni consideră că adrenalina de endorfine care vine cu Impact Play este plăcută și chiar creează dependență. Pentru unele persoane, Impact Play este o modalitate de a explora schimbul de putere într-un mod consensual și controlat. Partenerul dominant se poate bucura de sentimentul de control care vine odată cu bătaia, în timp ce partenerul supus se bucură de sentimentul de renunțare la control. Impact Play poate fi, de asemenea, o modalitate de eliberare a tensiunii sau a stresului, atât fizic, cât și emoțional. Acțiunea de a da o palmă poate fi eliberatoare și poate oferi un sentiment de relaxare și ușurare. Pentru unele cupluri, Impact Play poate fi o modalitate de a-și aprofunda relația emoțională și fizică. Încrederea necesară pentru Impact Play poate crea un sentiment de intimitate și apropiere între parteneri. În cele din urmă, există cei care sunt pur și simplu curioși în legătură cu Impact Play și doresc să o exploreze ca parte a explorării și exprimării lor sexuale.

Mai mult

Subcategorii

  • Minunatele noastre accesorii BDSM transmit imediat un sentiment de dominație, putere și control. Fie că este vorba de un simplu bullwhip, de un cat-o-nine-tails sau de un model handmade floggercare sunt populare atât pentru simbolismul lor, cât și pentru efectul lor. Așadar, atunci când vine vorba de disciplină strictă sau de pedeapsă, bicele și palmele noastre sunt flogger sunt exact alegerea potrivită.

  • Mulți dintre clienții noștri preferă spanking cu un paddle în BDSM (bondage, disciplină, supunere și masochism). Paletele sunt adesea folosite în sesiunile de BDSM sau de spanking, deoarece pot oferi o senzație puternică și intensă fără a provoca răni grave. Există diferite tipuri de palete: palete de lemn BDSM, palete din piele și palete din cauciuc. Unele palete au, de asemenea, diferite texturi sau forme, cum ar fi forma unei inimi, pentru a spori senzația. De asemenea, unele au paddle au deschideri sau fante care pot face experiența și mai intensă. Alegerea paletei este o chestiune de preferințe personale și cel mai bine este să experimentați pentru a afla ce vă place.

  • Clapele noastre se potrivesc bine în mână, arată bine și sunt, bineînțeles, fabricate din piele naturală.

  • Atunci când este necesară o disciplină strictă, bastoanele și bastoanele noastre BDSM sunt alegerea potrivită. Instrumentele noastre de pedepsire sunt apreciate atât de profesioniștii în materie de spanking, cât și de începători, deoarece, de îndată ce țineți în mână o cultură sau un baston, acestea transmit imediat un sentiment de dominație, putere și control. De la cele mai simple culturi BDSM la culturi de dresaj și instrumente de spanking făcute manual, care sunt populare atât pentru simbolismul lor, cât și pentru efectul lor, acestea sunt adesea primul instrument de spanking în care investește un începător BDSM.

Biciul SM, flogger & paddle | Cumpărați bice și palete pentru BDSM online | MEO

 

Biciuri și alte instrumente de biciuire de la MEO ca ajutoare educaționale: În magazinul nostru de biciuri veți găsi o selecție mare de instrumente de biciuire pentru BDSM. Acestea includ palete, biciul din piele cu mai multe cozi (așa-numitul flogger), toate formele de biciuri cu curea în diferite modele, lungimi și culori clasice. Dar și jucării SM, cum ar fi slapper, Tawse, un bici de taur și un baston sunt, de asemenea, instrumente de impact populare pentru iubitorii BDSM experimentați, cu efecte care variază de la moale la dur. Cu toate acestea, majoritatea clienților noștri folosesc termenul simplificat de "bici SM" și toți cunoscătorii știu ce înseamnă acest lucru.

Într-o relație BDSM, utilizarea biciurilor poate fi o parte importantă a sesiunii. Biciurile pot provoca durere, ceea ce reprezintă un element dorit al dinamicii pentru unele persoane. De asemenea, ele pot fi folosite pentru a exprima un sentiment de supunere sau de dominare.

Este important ca atât persoana care folosește biciul, cât și cea care primește biciul să stabilească limite clare și neambigue și să comunice între ele. Înainte de începerea sesiunii, participanții ar trebui să discute despre limitele și așteptările lor și să se asigure că se înțeleg și se respectă reciproc. Aceste limite ar trebui, de asemenea, să fie revizuite în mod repetat în timpul jocului pentru a se asigura că nimeni nu este rănit în mod neintenționat.

Este, de asemenea, important ca persoana care folosește biciul să fie sigură și competentă în utilizarea instrumentului. Biciurile pot fi periculoase dacă sunt folosite în mod necorespunzător și este important ca persoana care le folosește să știe cum să le folosească în siguranță și în mod eficient.

Este, de asemenea, important să realizăm că utilizarea biciurilor și a altor instrumente în relațiile BDSM nu este potrivită sau de dorit pentru toată lumea. Fiecare persoană are limite și preferințe diferite și este important să le respectăm și să le acceptăm.

Există diferite tipuri de bice care pot fi folosite într-o relație BDSM, iar fiecare are propriile caracteristici și utilizări. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de bici:

Bullwhip:

Un bullwhip este un bici lung și flexibil care a fost dezvoltat inițial pentru a fi folosit în ferme și ferme. Are un mâner lung și un vârf de bici scurt și gros care se balansează rapid și puternic prin aer și produce un pocnet puternic atunci când lovește ținta. Biciurile nu sunt ușor de stăpânit și necesită multă practică și îndemânare pentru a le folosi în siguranță și în mod eficient.

Flogger:

Ein flogger este un bici cu mai multe fire sau curele atașate de un mâner. Firele pot fi din piele, țesătură sau alte materiale. flogger floggerii pot fi ușori sau grei și provoacă diferite grade de durere în funcție de grosimea și lungimea firelor. În general, sunt mai ușor de controlat decât bicele și sunt bune pentru începători.

Palete:

O paletă este un bici plat și lat, de obicei din piele sau lemn. Paletele produc de obicei o lovitură dură, dureroasă, care lovește o zonă mai mare a corpului decât o cravașă cu vârf. Ele pot fi folosite pentru a exprima un sentiment de supunere sau de dominație.

Cane:

Un baston este un băț lung și subțire, de obicei confecționat din piele, lemn sau fibră de sticlă. Bastoanele produc o lovitură ascuțită și dureroasă care lovește o zonă mai mică a corpului decât o vâslă. Ele pot fi folosite pentru a exprima un sentiment de supunere sau de dominare.

Bici cu o singură coadă:

Un bici cu o singură coadă are o singură lovitură de bici, de obicei din piele sau frânghie, și produce o lovitură ascuțită și dureroasă.